Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, Η τύχη χαμογελά για τα συγκεκριμένα ζώδια …


Πολλές φορές ακούμε διάφορα πράγματα να λέγονται γύρω μας τα οποία είτε δεν ισχύουν είτε είναι αντιφατικά μεταξύ τους, γι’ αυτό και χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεχτικοί και να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που μας δίνονται.

Αυτές τις ημέρες σύμμαχος μας σε αυτό θα είναι η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 34’), μια όψη η οποία μας βοηθάει να είμαστε πιο προσεχτικοί και παρατηρητικοί απέναντι σε όσα ακούμε και διαβάζουμε, ενισχύει την συγκέντρωση μας, μας βοηθάει να βρίσκουμε λύσεις στις υποθέσεις που μας απασχολούν αλλά και να αποκαλύπτουμε κρυμμένα μυστικά, ενώ έχουμε την ικανότητα να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας αλλά και τον τρόπο σκέψης μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Κρυμμένα μυστικά θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Οι αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας οι οποίες θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε νέους κοινωνικούς κύκλους έχετε γίνει ενεργά μέλη εσείς οι Ταύροι. Η γνωριμία σας με διαφορετικούς ανθρώπους θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον τρόπο σκέψης σας και να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στους νέους επαγγελματικούς σας στόχους έχετε αφοσιωθεί με όλη σας την δύναμη εσείς οι Δίδυμοι. Η επιτυχία θα έρθει όχι μόνο μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και από την επιθυμία σας να μεταμορφωθείτε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχετε αλλάξει πολύ. Οι προσωπικές αλλά και οι επαγγελματικές σας σχέσεις σας έχουν αλλάξει και αυτό φαίνεται τόσο στην στάση ζωής σας αλλά και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε.

ΛΕΩΝ

Σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες είστε έτοιμοι να προχωρήσετε εσείς οι Λέοντες. Οι οποίες θα είναι πετυχημένες με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη του και ότι θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι συνεργάτες σας παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Μέσα από τις σχέσεις σας έχετε την ικανότητα να μεταμορφώνεστε και να δημιουργείτε.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα είναι αυτή τη χρονική περίοδο να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινότητα σας. Αυτό θα το πετύχετε μόνο αν κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και αποβάλετε παρωχημένες απόψεις και αντιλήψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ικανότητα σας να επηρεάζετε τις σκέψεις και να χειραγωγείτε τις αποφάσεις όχι μόνο των φίλων αλλά και τον συνεργατών θα χρησιμοποιήσετε εσείς οι Σκορπιοί. Άλλωστε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα….

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες και δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά για να τους υπερασπιστείτε. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να ανακαλύψετε κρυμμένα οικογενειακά μυστικά τα οποία θα σας εκπλήξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα φορτωμένο είναι το πρόγραμμα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στην δουλειά σας η διαίσθηση αλλά και η παρατηρητικότητα σας θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις διάφορες κακοτοπιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ολοκλήρωση μιας νέας οικονομικής συνεργασίας θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα ερωτική σχέση θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Οι άνθρωποι που έχουν μπει στην ζωή σας στην κυριολεξία σας έχουν μαγέψει, παράλληλα όμως με μεγάλη χαρά βλέπετε την ζωή σας να μεταμορφώνεται.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u