Χρήστος Σπανός

Χρήστος Σπάνος


Τέλειος συνεργάτης – τέλειος συνάδελφος

Ο Χρήστος Σπανός είναι ένας από τους πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, που στους περισσότερους από εμάς εκτός από το ταλέντο του, έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας η ευγενική του φυσιογνωμία.

Ο αστρολογικός του χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Καθόλου τυχαίο άλλωστε, αφού ο Χρήστος ως εκπρόσωπος του Ζυγού δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από ένα πολύ ευγενικό και καλλιτεχνικό πλάσμα, που λατρεύει την αρμονία και την ισορροπία και δεν αντέχει τις ίντριγκες. Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος του με τον Πλούτωνα ενισχύει την γοητεία του και του δίνει απίστευτη δύναμη και αντοχή, ενώ παράλληλα τον έχει βοηθήσει να δομήσει πολύ δυνατές αξίες.

Ο Ωροσκόπος του στον Λέοντα, τον βοηθάει να λάμπει ενώ στην εξωτερική του εμφάνιση του δίνει μια ηγετική μορφή και σοβαρότητα, χωρίς όμως ο ίδιος να προκαλεί ή να το επιδιώκει, άλλωστε ως Ζυγός, οι έννοιες ‘συνεργάζομαι’ και ‘αποτελώ μέλος ενός συνόλου’ είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα και τον κάνει να αισθάνεται άνετα.

Η Σελήνη του, στον Παρορμητικό Κριό τον κάνει ειλικρινή και αυθόρμητο, ενώ σε ότι αφορά τα καλλιτεχνικά δρώμενα τον κάνει να αναζητά την πρωτοπορία και την πρωτοτυπία.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η όψη συνόδου του Ήλιου με τον Πλούτωνα με την Σελήνη του μπορεί να είναι η αιτία πολλών εσωτερικών συγκρούσεων, ωστόσο, τον βοηθάει να είναι αντικειμενικός και να αναγεννιέται  μέσα από δύσκολες αλλά ιδιαίτερα δημιουργικές εσωτερικές διαδικασίες.

Χρήστος Σπάνος

Η όψη συνόδου που σχηματίζει επίσης ο Ήλιος του με τον Άρη τον κάνει ιδιαίτερα δραστήριο, και πολυπράγμων, με αποτέλεσμα να δυσανασχετεί με όσους κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς.

Η όψεις τετραγώνου που σχηματίζει ο Χείρωνας του με τον Κρόνο και αντίθεσης με τον Ουρανό κάνουν τον Χρήστο να είναι ταυτόχρονα ανατρεπτικός και παραδοσιακός.

Και ως καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να μην έχει έναν ισχυρό Ποσειδώνα, του οποίου η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Δία ενισχύει το καλλιτεχνικό του ταλέντο, ενώ η όψη εξάγωνου που σχηματίζει με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα, τον βοηθάει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στην κυριολεξία να, μαγεύει.

Ακόμα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία  δίνει στον Χρήστο η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ερμή η οποία ενισχύει την ευστροφία του και την αγάπη του στην μάθηση για διάφορα και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους  θέματα, κάνοντας τον να νιώθει αιώνια μαθητής, παράλληλα όμως μεγεθύνει και την επιθυμία του για τις γνώσεις που έχει πάρει να μην τις κρατήσει για τον εαυτό του αλλά να τις μοιραστεί απλόχερα με όλους.

Ένα είναι σίγουρο, ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε από τον Χρήστο πολύ σημαντικά πράγματα, μέσα από πολύ σημαντικές και διαφορετικές συνεργασίες. Καλή επιτυχία Χρήστο!!!

Χρήστος Σπάνος

17  χρόνια με την ίδια γυναίκα

Ο Χρήστος Σπανός είναι ένας άντρας φαινόμενο. Είναι 45 ετών και μοιάζει με 25. Είναι 17 χρόνια με την ίδια γυναίκα, είναι 17 χρόνια ερωτευμένος μαζί της και δεν διστάζει να εκφράζει ανοικτά και δημόσια τα συναισθήματα του. Η σύζυγος του Μελίνα Παιονίδου είναι μουσικός και έχουν μια 17χρονη κόρη την Μαρίνα. Ο Χρήστος είναι 15 χρόνια στο θέατρο με σπουδαίες δουλειές και συνεργασίες- αλλά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής παίζοντας τον Ερμή, στην τηλεοπτική σειρά «Άκρως οικογενειακόν» με τον Γιάννη Μπέζο.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Χρήστο μου γεια σου, που σε πετυχαίνω;
Είναι Σάββατο μεσημέρι και πίνω ακόμα τον καφέ μου.

Τι κάνεις αυτήν την περίοδο, πες μας αναλυτικά…
Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι στο θέατρο “Κάππα” για 4η χρονιά με το Δείπνο Ηλιθίων.

Χωρίς να γνωριζόμαστε, έχω την αίσθηση ότι είσαι από τα πιο ισορροπημένα άτομα στο χώρο της showbiz. Αισθάνομαι πως αφιερώνεις ισόποσο χρόνο στον εαυτό σου, στην δουλειά σου και στην οικογένεια σου. Ισχύει;

Πάντα προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο στην οικογένεια μου και να μοιράζω τις ώρες μου. Είναι περίοδοι που δουλεύω πολύ και ο ελεύθερος χρόνος μου περιορισμένος, αλλά υπάρχει κατανόηση.

Η κόρη σου είναι πια 17 ετών. Πως είναι οι σχέσεις σας; Κουβεντιάζετε; Έχετε κοινά σημεία ή διαφωνείτε;
Και κουβεντιάζουμε και έχουμε κοινά σημεία και διαφωνούμε. Είμαι περήφανος για τη σχέση που έχουμε. Την έχουμε στήσει με κόπο και την καμαρώνω. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Του χρόνου ενηλικιώνεται!!!

Ποια θεωρείς πως είναι η καλύτερη συμβουλή που της έχεις δώσει μέχρι στιγμής;
Να έχει αυτοπεποίθηση και να εμπιστεύεται τις δυνάμεις της.

Έχει κάποιο ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταλέντο; Την έχει επηρεάσει το γεγονός ότι είναι παιδί ενός ηθοποιού και μιας μουσικού;

Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Το αγαπάει. Λατρεύει και τη μουσική. Μάλιστα συνθέτει τραγούδια, γράφει στίχους, ενορχηστρώνει. Τελευταία ανέβασε στο youtube και μια πολύ όμορφη μπαλάντα (περήφανος). Άκουσε το και πες μου τη γνώμη σου.

Τι ζώδια είναι η κόρη σου και η γυναίκα σου;
Η γυναίκα μου Κριός και η κόρη μου Τοξότης.

Πιστεύεις στην αστρολογία;
Δεν ξέρω αν πιστεύω, αλλά μπαίνω να δω προβλέψεις. Άρα;;; χαχχαχαχαχαα

Σου έχουν ξανακάνει τον αστρολογικό σου χάρτη;
Πριν χρόνια μου είχε κάνει τον χάρτη μου η Λίτσα Πατέρα.

Διαβάζω αυτά που σου γράφει η Πηνελόπη Παπουτσή για τους πλανήτες σου, και βλέπω πως είσαι φτιαγμένος για να είσαι τέλειος συνεργάτης και τέλειος συνάδελφος. Πράγματι;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό μου το λένε. Στη δουλειά προσπαθώ πολύ να μην κουβαλάω προσωπικά προβλήματα. Και δουλεύω πάντα με χαρά.

Σαν χαρακτήρας είσαι νευρικός ή ήπιων τόνων;
Τα πρώτα χρόνια είχα λιγότερη υπομονή. Μεγαλώνοντας ελέγχω περισσότερο τα νεύρα μου και βγαίνω κερδισμένος γιατί ταράζομαι λιγότερο χαχαχα….

Όταν θέλεις να εκτονωθείς που ξεσπάς;
Στη γυμναστική.

Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου μοντέρνο ή παραδοσιακό;
Μοντέρνο θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου με κάποιες παραδοσιακές αρχές.

Διαβάζω επίσης στον χάρτη σου πως έχεις πολλές εσωτερικές συγκρούσεις. Όντως, και αν ναι, πως το αντιμετωπίζεις;

Σαν Ζυγός έχω πολύ το αίσθημα της δικαιοσύνης. Αυτό μου δημιουργεί κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις. Τις δουλεύω όμως….

Τελειώνοντας θα ήθελα πολύ να μάθω αν έχεις κάποιο μεγάλο επαγγελματικό όνειρο.

Θέλω πολύ να κάνω μια ταινία με κόντρα ρόλο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Ηρώ Λεχουρίτη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ανύπαντρη μητέρα, ανεξάρτητη και διαρκώς σκεπτόμενη. Η Ηρώ είναι μια καταξιωμέ ...

Κατερίνα Ζαρίφη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια πολύπλευρη προσωπικότητα με κοφτερό μυαλό.  Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πι ...

Ελένη Δήμου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια φωνή που δεν την ξεχνάς ποτέ! ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ...

Νατάσα Μποφίλιου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια δυναμική παρουσία με βελούδινη φωνή… Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις αγα ...

Αλεξάνδρα Λαδικού

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ηθοποιός – ζωντανός μύθος του θεάτρου μας. Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u