Ο Δίας στον Αιγόκερω, Τι θα αλλάξει στην ζωή μας ;


Ο πλανήτης της τύχης και καλός δάσκαλος του ζωδιακού ο Δίας στις 02/12/2019 θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη και θα κάνει την είσοδο του στο Παρορμητικό ζώδιο του Αιγόκερω, στις 20: 20 μ.μ. για την Αθήνα με Ωροσκόπο στην 260 του Καρκίνου γεγονός που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του τα θέματα που θα μας απασχολήσουν κυρίως θα είναι θέματα ακινήτων, τα εργασιακά, η υγεία, θα φέρει ένα αέρα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας, και θα παραμείνει μέχρι τις 19/12/2020.

Η παρουσία του στο ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, ένα ζώδιο που αγαπά την πειθαρχία, εργάζεται σκληρά με σκοπό την κοινωνική άνοδο και την επαγγελματική καταξίωση, και έχει έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης, θα έρθει να μας βοηθήσει να πραγματώσουμε τους στόχους μας.

Ο Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να μην είναι ο χαρούμενος Δίας στον Τοξότη που του αρέσει η περιπέτεια, η γνώση, είναι όμως ιδιαίτερα φιλόδοξος , ενδιαφέρεται  να διακριθεί με κάθε μέσο (είτε αυτό είναι θεμιτό είτε αθέμιτο), έχει οργανωτικές ικανότητες και μπορεί να ανέβει πολύ ψηλά (τον συναντάμε πολύ συχνά σε στελέχη επιχειρήσεων) όχι μόνο δουλεύοντας σκληρά, αλλά,  κάνοντας χρήση και των υψηλών γνωριμιών του, δεν ξεφεύγει από τα κοινωνικά πλαίσια, ενώ κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην εκτεθεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του Δία είναι ότι ξέρει πολύ καλά την έννοια του μέτρου, παρόλα,  αυτά θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του.

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή όχι μόνο για το ζώδιο του Αιγόκερω και τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους), αλλά και για τα υπόλοιπα πολύπαθα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς) καθώς η παρουσία του θα έρθει να λειάνει τις επιδράσεις των τελευταίων 12 χρόνων από το πέρασμα του Πλούτωνα, του Κρόνου και του Ουρανού από αυτή την ομάδα των ζωδίων,  και να δώσει έναν  αέρα χαρά και αισιοδοξίας.

Η σημαντικότερη βοήθεια που θα προσφέρει είναι,  να  μας βοηθήσει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν,  και να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας ισχυροποιώντας την θέση μας στον επαγγελματικό μας στίβο και να μας φέρει την ηθική και υλική επιβράβευση. Άλλωστε, το πέρασμα του Δία από το γήινο ζώδιο του Αιγόκερω δίνει έμφαση στην ικανότητα μας να  δίνουμε σχήμα και μορφή στους στόχους μας.

Σε κοινωνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα δούμε σημαντικές αλλαγές και άνοιγμα στην αγορά των ακινήτων, και γενικά των υποδομών, επενδυτικές ευκαιρίες και συγχωνεύσεις μεγάλων οργανισμών με σκοπό την δημιουργία ακόμα πιο ισχυρών λόμπυ, ενώ είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και οικονομικά σκάνδαλα.

Ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 02/12 και μέχρι τις 14/5 θα φτάσει στην 27ο 14’, στις 15/05 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του και μέχρι τις 12/09 θα φτάσει στην 17ο 24’, όπου στις 14/09 από την 17ο 24’ θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία και στις 19/12 θα αποχωρήσει από το ζώδιο του Αιγόκερω και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα κάνει πολύ σημαντικές όψεις με πιο ενδιαφέρουσες την όψη τετραγώνου που θα κάνει με τον Χείρωνα στις 9/12,  την όψη τριγώνου  με τον ανάδρομο Ουρανό στις 15/12, την συμμετοχή του στην Ηλιακή Έκλειψη στις 26/12, την όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα στις 20/2 και 2 φορές  την σύνοδο του με τον Πλούτωνα στις 05/04 και στις 13/11.

Αναλυτικά οι όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας από το πέρασμα του, από το ζώδιο του Αιγόκερω

Με τον Χείρωνα

 • Στις 09/12 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Χείρωνα (1ο 26’), θα φέρει σημαντικά ανοίγματα στην αγορά των ακινήτων και σε θέματα υποδομών.

Με τον Ήλιο

 • Στις 27/ 12 ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (5ο 35’), θα φέρει τύχη και σημαντικές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 16/4 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο (26ο 00), θα ωθήσει σε επιπόλαιες ενέργειες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 18/05 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο ( 27ο 13’), θα φέρει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 14/07 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ήλιο (22ο 20’), θα ενισχύσει το αίσθημα του ανικανοποίητου και θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να αποφύγουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
 • Στις 09/09 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο (17ο 25’), θα φέρει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 11/10 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο (18ο 39’), θα ενισχύσει το αίσθημα του ανικανοποίητου και θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να αποφύγουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Με τη Αφροδίτη

 • Στις 23/01 ο Δίας θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη (11ο 44,), θα φέρει τύχη στα οικονομικά και σε θέματα καρδιάς των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 24/02 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη ((18ο 28’), θα ενισχύσει τον απείθαρχο τρόπο ζωής των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 27/03 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (23ο 47), θα δώσει το άγγιγμα της τύχης στα οικονομικά και σε θέματα καρδιάς των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 25/08 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη ( 17ο 57’), θα παρασύρει σε παράτολμες οικονομικές κινήσεις τους εκπροσώπους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 19/10 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (19ο 25’), θα δώσει το άγγιγμα της τύχης στα οικονομικά και σε θέματα καρδιάς των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 16/11 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη (23ο 26’), θα ενισχύσει τον απείθαρχο τρόπο ζωής των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 14/12 ο Δίας θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη (28ο 51’), θα φέρει τύχη στα οικονομικά και σε θέματα καρδιάς των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Με τον Άρη

 • Στις 20/03 ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Άρη (22ο 47’), θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και την μαχητικότητα των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 20/06 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (25ο 13’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να πάρουν σημαντικές και υψηλού ρίσκου αποφάσεις.
 • Στις 04/08 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (19ο 36’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και να πάρουν αποφάσεις που δεν μπορούν να υλοποιήσουν.
 • Στις 19/ 10 ο Δίας με τον ανάδρομο Άρη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου  (19ο 25’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και να πάρουν αποφάσεις που δεν μπορούν να υλοποιήσουν.

Με τον Ουρανό

 • Στις 15/12 ο Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (2ο 57’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν.

Με τον Ποσειδώνα

 • Στις 20/ 02 ο Δίας θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (17ο 44’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να κυνηγήσουν τα ιδανικά τους.

Με τον Πλούτωνα

 • Στις 05/ 04 ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα (24ο 53’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να πετύχουν τους μεγάλους τους στόχους και θα τους φέρει και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες.
 • Στις 13/11 ο Δίας θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (22ο 52’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να πετύχουν τους μεγάλους τους στόχους και θα τους φέρει οικονομική επιτυχία.

Από το Νοέμβριο του 2020 θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο η οποία θα ολοκληρωθεί με την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/12 και η οποία θα ισχυροποιήσει τις αλλαγές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του 2020, ανοίγοντας τον καινούργιο συνοδικό κύκλου του Δία με τον Κρόνο.

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει για τους

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα επιβραβεύσει τους κόπους σας και θα σας φέρει την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση που τόσο καιρό περιμένατε. Ιδιαίτερα για όσους από εσάς τα τελευταία 12 χρόνια έχετε κάνει ουσιαστικές αλλαγές και στροφή στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, είτε θέματα Σπουδών, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο καιρό ονειρευόσασταν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες τις οποίες και δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την σεξουαλικότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες τυχερές επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με τον ερωτικό/ή τους σύντροφο και για τους αδέσμευτους ένας νέος έρωτας θα αλλάξει την ζωή τους.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ είναι ιδιαίτερα θετική η παρουσία του σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την καλή σας διάθεση, την ανάγκη σας για καλοπέραση και την δημιουργικότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας ή ο ερχομός ενός παιδιού θα σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, η είσοδος νέων μελών στην οικογένεια σας θα σας γεμίσει χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα σας, με νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους,  ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση των επαγγελματικών και οικονομικών σας σχεδίων, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και σε θέματα καρδιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας , θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες χρονιές των τελευταίων χρόνων καθώς θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας και θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας σχέδια, βάζοντας τον σπόρο για την επόμενη 12ετία. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το βάρος σας μιας και ο Δίας φέρνει και σε αυτό τον τομέα επέκταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, είναι για εσάς μια πολύ δημιουργική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα ονειρευτείτε το μέλλον σας και θα προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε πιο κοντά με σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε την αλληλεγγύη σας συμμετέχοντας σε ομαδικές δράσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, Πως να διαχειριστείτε τις ανατροπές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η καθημερινότητα μας, αλλά κυρίως η συμπεριφορά μας απέναντι στις καταστάσεις βασ ...

Αφροδίτη στον Καρκίνο, Καλοκαιρινοί έρωτες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

 Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, όπου κυριάρχησε τ ...

Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας τα πάντα είναι κύκλοι, έτσι μετά την παρουσία του Ερμή για 2 περίπου μήν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/8 – 9/2/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Θερμή και ιδιαίτερα συναισθηματική θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, και αυ ...

Τετράγωνο Άρη – Ανάδρομου Δία, Αποφάσεις υψηλού ρίσκου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ενώ θέλουμε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέ ...

Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Κρόνου , Περιορισμοί στην επικοινωνία !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ημέρες των διακοπών είναι για όλους μας η περίοδος που χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u