Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το ένστικτο μας οδηγεί !!!


Στις 28/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (15ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ερμή με τον  Ποσειδώνα  θα οραματιστούμε τη ζωή και το μέλλον μας, θα ακούσουμε το ένστικτο μας, θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική και καλλιτεχνική μας πλευρά, δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τον ρομαντισμό σας, θα βγάλουμε στην επιφάνεια τα προτερήματα μας μειώνοντας ή κρύβοντας τις αδυναμίες μας,  θα δούμε την ζωή πιο αισιόδοξα, θα ακολουθήσουμε τους στόχους και τα ιδανικά μας, ενώ είναι πιθανό να πούμε και μικρά ανώδυνα ψεματάκια ή να αναγκαστούμε να αναβάλουμε την υλοποίηση μιας δέσμευσης μας.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις ακούγοντας το ένστικτο σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ονειρευτεί το προσωπικό και επαγγελματικό του μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει  να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο όμορφη και πετυχημένη εκδοχή  του εαυτού σας στις διαπροσωπικές σας  σχέσεις στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας και να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής για 3η φορά  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα λειτουργήσει θετικά για εσάς βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίες σας αναδεικνύοντας τις ικανότητες σας και αποκρύπτοντας τα τρωτά σας σημεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα,  για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο, ενώ θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την ηρεμία στην οικογενειακή σας ζωή, ενώ μαζί με τα μέλη της οικογένειας σας θα προσπαθήσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για το μέλλον τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής  με τον  Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική σας πλευρά, γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά τόσο με τους αγαπημένους όσο και με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με πίστη στην επίτευξη των στόχων σας, ενώ για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό ο έρωτας να πάρει την μορφή ενός προσώπου από τον εργασιακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα βγάλει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σας φύση και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τον/ την ερωτικό /η σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα  από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας να ονειρευτεί, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον θα βασίζονται στην φωνή της διαίσθησης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων για 3η και τελευταίο φορά φέτος, θα κάνει το λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό, ενώ ο μαγνητισμός και η γοητεία που θα εκπέμπετε, θα μαγέψουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνομιλητή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητες και τις επιτυχίες σας, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αναβάλετε μια επαγγελματική συνάντηση, η οποία όμως θα λειτουργήσει προς όφελος σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα για 3η και τελευταία φορά φέτος,  θα σας δώσει νέες εμπνευσμένες ιδέες οι οποίες θα απογειώσουν την καριέρα σας, και μπορούν άμεσα να μπουν σε πρακτική εφαρμογή.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας και επιφυλακτικότητας ξεκινά με την είσοδο του ...

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u