Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο


Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, μπορείτε πάντα να περιμένετε πως οι αλληλεπιδράσεις σας με έναν Καρκίνο θα είναι γεμάτες με ένα επίπεδο έντασης.

Αυτή η επένδυση έντασης θα προέρχεται πάντα από τα χαρακτηριστικά της φύσης του, όπως η γονιμότητα, η ανάγκη για οικογενειακή ζωή καθώς και το μητρικό του ένστικτο (ακόμα και για τους άντρες).

Η ευαισθησία που κυβερνά αυτό το ζώδιο αντανακλάται στην τάση του Καρκίνου να θέλει να είναι πάντα σίγουρος πως οι πράξεις του είναι οι σωστές.

Οι Καρκίνοι προσπαθούν πάντα να μας σώσουν από κάτι, ακόμα και αν δεν νιώθουμε πως χρειαζόμαστε να μας σώσουν. Έχουν την ικανότητα να μυρίζονται την δυστυχία και την στεναχώρια των ανθρώπων. Είναι η επιτομή της φροντίδας και της προστασίας, από τα παιδιά της γειτονιάς μέχρι τα άρρωστα ζώα.

Αν και αυτό μπορεί να καταντήσει εκνευριστικό κάθε στιγμή που κάποιος χρειάζεται αλλαγή ή μία γάτα φαίνεται πεινασμένη, ή ακόμα υπάρξει ένα αγχωτικό τηλεφώνημα από ένα φίλο, και μπορεί να καταστρέψει τα σχέδια ενός απογεύματος, είναι σημαντικό να θυμάστε πως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ένας Καρκίνος διαχειρίζεται το συναισθηματικό του βάθος.

Το να βοηθά τους άλλους του επιτρέπει να ανακουφίζεται από το συναισθηματικό άγχος που νιώθει ένας Καρκίνος όταν οι γύρω του υποφέρουν. Αν τους επιτρέψετε να κάνουν αυτό που θέλουν, σε αυτόν τον τομέα, θα ξεσπούν λιγότερο πάνω σας.

Το λεπτό κέλυφος που υποτίθεται πως προστατεύει τους Καρκίνους από τους εξωτερικούς παράγοντες, δεν κάνει πάντα πολύ καλή δουλειά, έτσι πολλές φορές πληγώνονται εσωτερικά. Για αυτό το λόγο, ποτέ ένας Καρκίνος δεν θα σας ξαφνιάσει όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς.

Επειδή, περισσότερο από όλους, οι Καρκίνοι γνωρίζουν την τάση τους για συναισθηματισμό, προτιμούν να σας πλησιάσουν από όλους τους δρόμους εκτός από τον άμεσο. Αυτό είναι μέτρο προστασίας, διότι η απόρριψη ή οι τσακωμοί, είναι κάτι που δεν τους αρέσει.

Να είστε πάντα έτοιμοι και να έχετε τη θέληση να ερμηνεύσετε καταστάσεις που δεν θα είναι ολοκληρωτικά φανερές. Προκαλέστε τον εαυτό σας να σκεφτεί έξω από τα συναισθηματικά του όρια.

Ο Καρκίνος είναι άτομο που πιάνουν αρκετά τα χέρια του, έτσι είναι πολύ καλός στο να φτιάχνει πράγματα και καταστάσεις. Ταυτόχρονα παρέχει σημαντικά εργαλεία για σωστή ανατροφή και φροντίδα. Έτσι αν είστε έτοιμοι για οικογενειακή ζωή, κρατήστε τον στη ζωή σας.

Ένα από τα αρνητικά του Καρκίνου,

Είναι ότι πολλές φορές πιστεύει πως οι άνθρωποι γύρω του είναι απόμακροι και ψυχροί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για οικογενειακά μέλη που τον έχουν πληγώσει πολύ στο παρελθόν. Ο δισταγμός τους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους είναι απλά ένας αμυντικός μηχανισμός.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι πως αν επιτρέψετε στον Καρκίνο να αποσυρθεί για λίγο από τον συμπονετικό του εαυτό, θα τον βοηθήσετε να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του ύστερα από μία μέρα γεμάτη άγχος.

Αποφύγετε τον γρήγορο γάμο με έναν Καρκίνο, καθώς συνήθως είναι αποτέλεσμα του ενεργού τους παρορμητισμού. Συχνά έχει ως αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσουν πως δεν είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τις δύσκολες απαιτήσεις ενός γάμου, και οδηγούνται στο διαζύγιο.

Σημαντική συμβουλή:

Οι Καρκίνοι κρατούν πολλά πράγματα από το παρελθόν καθώς δένονται συναισθηματικά μαζί τους, όπως φωτογραφίες, γράμματα κλπ. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως οι Καρκίνοι δεν νιώθουν βέβαιοι για το μέλλον, και είναι περισσότερο άνετοι όταν κρατούν ένα κομμάτι του παρελθόντος κοντά στον εαυτό τους, για ασφάλεια.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως εσείς είστε ο σύντροφός του και όχι εκείνοι που είχε στο παρελθόν.

Λόγω της τάσης τους να ζουν στο παρελθόν, ίσως να υπάρξουν προβλήματα στη σχέση σας, καθώς θα θυμάται όλες τις άσχημες εμπειρίες που βίωσε από τις προηγούμενες σχέσεις, αλλά ταυτόχρονα θα θυμούνται και όλες τις δικές σας άσχημες πράξεις!

Αυτή τους η επιλεκτικότητα μπορεί να είναι αρκετά επίπονη, και πολλές φορές δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να ζει στο παρόν και να αντισταθεί στην τάση του να επικεντρώνεται στο παρελθόν.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

Αιγόκερως: Για να δουλέψει αυτή η σχέση θα πρέπει και οι δύο να βιώσετε μερικές αποτυχημένες σχέσεις, καθώς είστε αρκετά ντροπαλοί. Μόλις φτάσετε στα τριάντα και μετά, τότε θα είστε ελεύθεροι να ζήσετε μια ζωή μαζί.

Σκορπιός: Η κυριαρχική τους φύση ταιριάζει απόλυτα με την στοργική σας πλευρά.

Ιχθύες: Καταλαβαίνουν το βάθος των συναισθημάτων σας όπως κανένας άλλος δεν μπορεί.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

Δίδυμοι: Φλερτάρουν σε βαθμό που δεν μπορείτε να αντέξετε.

Κριός: Έχουν πολύ μεγάλο θράσος και ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τον εαυτό τους.

Τοξότης: Παρά την αρχική έλξη μεταξύ σας, ο ανέμελος και δημοφιλής Τοξότης είναι άνθρωπος που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Θα υπάρξουν πολλά κρούσματα ζήλιας και θυμού.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!