Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Νέοι έρωτες μας χτυπούν την πόρτα…


Στις 28/11 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει  όψη τριγώνου με  τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (3ο 24’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό μας δίνει τον άνθρωπο ο οποίος έχει διαφορετική στάση και φιλοσοφία ζωής από το περιβάλλον του, παρόλα αυτά, είναι συμπαθής και αγαπητός από όλους, η ανάγκη του να έρχεται σε επαφή με ετερόκλητους μεταξύ τους ανθρώπους και να δημιουργεί εξαιρετικά μείγματα ανθρώπων τον κάνει να ξεχωρίζει, ενώ έχει την ικανότητα να περνά τις πιο εκκεντρικές ιδέες με πολύ ήπιο τρόπο.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό έχουμε καινούργιες γνωριμίες και ξαφνικούς κεραυνοβόλους  έρωτες, μπορούμε να αναθερμάνουμε την σεξουαλική μας ζωή αφήνοντας τον εαυτό μας ελεύθερο μακριά από πρέπει και περιορισμούς, να δεχθούμε ξαφνικά δώρα και εκπλήξεις, και να προχωρήσουμε σε αλλαγές που αφορούν την εξωτερική μας εμφάνιση η οποία θα μας ανανεώσει και πάνω από όλα θα μας αρέσει.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) και τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τους νέους και αρκετούς τολμηρούς επαγγελματικούς σας στόχους οι οποίοι, όχι μόνο θα γίνουν αποδεκτοί με ιδιαίτερη ευκολία, αλλά θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ρισκάρετε την εικόνα σας για χάρη ενός έρωτα, όμως μη σας νοιάζει, γιατί όλα θα λειτουργήσουν προς όφελος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω με τον βασικό ένοικο του ζωδίου σας τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει  την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη τόλμη τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε ένα ταξίδι είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός έρωτα με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία την οποία θεωρούσατε άπιαστη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και ιδιαίτερα ερωτεύσιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο την σχέση σας με τον /την σύντροφο σας, ενώ θα καταφέρετε να λύσετε τις διαφορές σας με τους συνεργάτες σας. Επίσης, για αρκετούς από εσάς θα προκύψουν νέες συνεργασίες ή νέες προσωπικές σχέσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής από εσάς.

ΛΕΩΝ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δείξετε τις ικανότητες σας στο χώρο της εργασίας με τέτοιο τρόπο και να απογειώσετε την καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση σας, είτε αλλάζοντας τα μαλλιά σας είτε προχωρώντας σε μια αισθητική παρέμβαση, η οποία θα σας πηγαίνει πολύ και θα σας ανανεώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο  Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε ανατρεπτικούς τρόπους για να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ μια ξαφνική γνωριμία, και ένας νέος έρωτας θα σας αλλάξει ριζικά τα σχέδια σας για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας οι οποίες σας απασχολούν καιρό. Ενώ μια νέα οικονομική συνεργασία, θα σας βοηθήσει να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον και να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Αυτή η αλλαγή, θα λειτουργήσει θετικά στην ερωτική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας, και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια νέα γνωριμία σε ένα επαγγελματικό ταξίδι να σας ενθουσιάσει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ξαφνικές αλλά ιδιαίτερα ευχάριστες αλλαγές και ανακατατάξεις στο χώρο της εργασίας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας απρόσμενος έρωτας θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα και τις προτεραιότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα και ιδιαίτερα τολμηρά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες ανατροπές στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, οι οποίες θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας μεταμορφώσουν ριζικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη  πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες είναι πιθανό να αλλάξουν το οικονομικό status της οικογένειας  σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας που θα κάνει αιφνιδιαστικά την εμφάνιση του στην ζωή σας και θα σας παρασύρει σε νέες ερωτικές εμπειρίες θα πρέπει να μείνει κρυφός από την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και να συνυπάρξετε με άτομα τα οποία είναι εντελώς ετερόκλιτα μεταξύ τους. Το γεγονός αυτό θα σας γοητεύσει, ενώ είναι πιθανό να σας φέρει πιο κοντά με ένα άτομο που ποτέ δεν φανταζόσασταν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Βάζοντας τάξη στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητ ...

Ο Ερμής στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ξεκάθαρες ειδήσεις, με δύο λέξεις, αυτό ακριβώς θα μας προσφέρει η παρουσία του πλα ...

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Αισιόδοξες ειδήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που πραγματικά έχουμε όλοι μας ανάγκη αυτές τις ημέρες είναι να ακούσουμε ειδ ...

Πανσέληνος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο σκηνικό, στο οποίο ζει αυτή την εποχή, σχεδόν όλη η υ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Βλέποντας τα πράγματα πιο καθαρά !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι κρύβεται  πίσω από ότι ακούμε ψάχνουμε να ανακαλύψουμε όλοι μας, και κυρίως ειδ ...

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Ψυχραιμία ώστε να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην ήδη περίεργη κατάσταση που βιώνουμε αυτό που σίγουρα δεν χρειαζόμαστε είναι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u