Astro-Μηνύματα από 24/11 – 1/12/2019


Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας αυτής, είναι η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 4 μοίρες του Τοξότη.

Μέσα στην καρδιά μας θα φυσήξει νότες αισιοδοξίας, χωρίς να σημαίνει, ότι δε θα βιώσουμε κάποιες εντάσεις ή ανατροπές στην καθημερινότητά μας. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα σταθερά ζώδια, Ταύρους Σκορπιούς Λέοντες και Υδροχόους, των αρχικών μοιρών και όσους έχουν στις μοίρες αυτές, βασικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

Παράλληλα με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω, θα σκεφτόμαστε πιο συνετά και ωφελιμιστικά υπηρετώντας το συμφέρον μας. Περί τα μέσα της εβδομάδας, νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες γεννιούνται, αν είστε Ταύροι Παρθένοι ή Αιγόκεροι, εφόσον  είναι αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας.

Αν πάλι ανήκετε στα ζώδια του νερού και είστε Καρκίνοι Σκορπιοί ή Ψαράκια, ίσως κάποια έκτακτα έσοδα, να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τον προϋπολογισμό σας. Όσο προχωράει η εβδομάδα αυτή προς την ολοκλήρωσή της, θα είναι όλο και πιο δυνατό να δρομολογηθούν στόχοι και όνειρα, αφού οι καθυστερήσεις και οι αναβολές, σχεδόν εκλείπουν και όλα παίρνουν το δρόμο τους.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι 

*Κριοί, με καλύτερη ψυχολογία και με περισσότερη αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τους στόχους σας την εβδομάδα αυτή. Δεν το βάζετε κάτω και με θετική σκέψη αναζητάτε συμμαχίες, συνεργασίες και την προοπτική για μια καλύτερη επαγγελματική εξέλιξη. Προσέξτε μόνο το λόγο σας, γιατί μπορεί να διέπεται από παρόρμηση που θα χρειαστεί να ελέγξετε, προκειμένου να μην πείτε πράγματα που δε θα σας ωφελήσουν στη συνέχεια. Τώρα θα μπορέσετε να δρομολογήσετε κάποια σχέδιά σας, αφού παρέρχονται οι καθυστερήσεις και οι αναβολές του προηγούμενου διαστήματος.

*Ζυγοί, φροντίστε να κάνετε πολλές επαφές την εβδομάδα αυτή, στο να προωθήσετε τις ιδέες και το έργο σας, αφού παρέρχονται πλέον οι δυσκολίες στη συνεννόηση, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές του προηγούμενου διαστήματος. Προβάλλετε με κάθε τρόπο τη δουλειά σας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που σας παρέχονται. Μία νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα, ίσως να σημαίνει για εσάς και ένας έρωτας ζωής, εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας. Εάν πάλι βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ο αέρας της ανανέωσης θα την ξεσηκώσει και θα την ανανεώσει εκ νέου.

*Καρκίνοι, η νέα Σελήνη κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Θα ξεκινήσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν κάτι που μέχρι σήμερα, φάνταζε σα πολυτέλεια. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, ακόμα και αλλαγή, εργασιακού αντικειμένου. Οι εξελίξεις των επομένων ημερών, θα σας δώσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να τον διαχειριστείτε δημιουργικά, όπως εσείς θέλετε. Εάν αισθάνεστε την συναισθηματική ανάγκη να ερωτευτείτε, βγείτε έξω, κυκλοφορήστε και μπορεί έτσι ξαφνικά να γνωρίστε το άλλο σας μισό.

*Αιγόκεροι, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, οι μετοχές σας στον έρωτα ανεβαίνουν, ενώ παράλληλα θα έχετε να κερδίσετε και κάποια οικονομικά, οφέλη. Δείτε τώρα, ποιες αλλαγές μπορείτε να κάνετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, απαιτήστε μία καλύτερη θέση στην ιεραρχία, ή κάντε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες. Κερδίζετε τις εντυπώσεις στους χώρους που κινήστε και δραστηριοποιήστε, ενώ δεν αποκλείεται, να κάνετε μία γνωριμία, που να εξελιχθεί σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Εννοούνται νέα ξεκινήματα και ενάρξεις.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι 

*Ταύροι, δεν είναι άσχημες οι επόμενες ημέρες για εσάς, αρκεί να μπορέσετε να ελέγξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε εκείνα που προσπαθούν να σας που οι σημαντικοί “άλλοι” της ζωής σας, να μην προτρέχετε να μην προκαταβάλλεστε και κυρίως να περιορίσετε την τάση που έχετε, να γίνεστε εύθικτοι. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, έτσι ώστε να αποφευχθούν επικίνδυνες καταστάσεις, που καταλήγουν σε ρίξεις. Κατά τα άλλα, μπορείτε ευκολότερα να κάνετε ρυθμίσεις οικονομικές. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται αν το επιθυμείτε.

*Σκορπιοί, δείξτε λίγη περισσότερη προσοχή, στον τρόπο που θα αντιδράτε την εβδομάδα αυτή, αφού λόγοι για να εκνευρίζεστε θα υπάρξουν αρκετοί. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο διπλωματικοί στις σχέσεις σας και λιγότερο προκατειλημμένοι και αντιρρησίες. Εάν επιμείνετε στην άποψή σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρές ρίξεις, κυρίως με τους δικούς σας “άλλους”. Μία επαγγελματική εξέλιξη, θα σας φέρει νέα έσοδα στον προϋπολογισμό σας και δεν αποκλείεται μάλιστα, το αντικείμενο που θα ασχοληθείτε να είναι εκείνο που και σας αρέσει και αποδίδετε.

*Λέοντες, θεωρείστε εξαιρετική την εβδομάδα αυτή, στο να ανοιχτείτε και να προωθήσετε το έργο και τις ιδέες σας, όπου και όταν βρείτε την ευκαιρία. Η διάθεσή σας αλλάζει, γίνεστε πιο δραστήριοι δημιουργικοί και πιο εύστοχοι, στο να καταφέρετε να πιάσετε τους στόχους σας. Δείξτε μόνο προσοχή, σε κάποια θέματα, που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια κι εκεί μπορεί να χρειαστούν τη μέριμνά σας. Κάποιες εργασιακές εξελίξεις, θα αφορούν την πρόοδό σας κι αν έχετε επενδύσει σε μία καλύτερη θέση, μία προαγωγή θα πραγματοποιηθεί. Ο έρωτας σας γνέφει εκ νέου.

*Υδροχόοι, εξαιρετική η περίοδος αυτή, στο να βάλετε σε εφαρμογή, στόχους και σχέδια που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, αφού θα σας δοθεί οι τρόποι οι προϋποθέσεις και οι κατάλληλοι άνθρωποι να συνεργαστείτε. Νέες φιλίες και άτομα με ενδιαφέρον εξακολουθούν να εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σας. Μικρές ευχάριστες μετακινήσεις, είναι στο πρόγραμμα. Εάν ασχολείστε με κάποιες συλλογικότητες, ή συμμετέχετε σε ομάδες, ίσως να σας ανατεθούν τώρα κάποια καθήκοντα. Φροντίστε αν τα αναλάβετε, να μη σας δεσμεύουν με τρόπους που αντιτείθεστε.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι, με εξαιρετική διάθεση και σαφώς πιο ευνοϊκό κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα μπορέσετε την εβδομάδα αυτή, να έρθετε πιο κοντά με εκείνους που επιθυμείτε και θα υπάρξει μεταξύ σας καλύτερη συνεννόηση. Η ερωτική σας ζωή, θα έχει ευχάριστες εξελίξεις και ευκαιρίες να γίνει ακόμα και συναρπαστική. Περιορίστε μόνο την ανυπομονησία  και τη νευρικότητά σας, ιδίως όταν οδηγείτε, ή χειρίζεστε κάποια μηχανήματα. Σε εργασιακό επίπεδο, δρομολογούνται κάποιες ανακατατάξεις, που όμως αυτός δεν είναι λόγος να σας ανησυχεί και να άγχεστε άδικα.

*Τοξότες, η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα σας δώσει κάθε ευκαιρία και δυνατότητα, να πραγματοποιήσετε σημαντικά όνειρα και στόχους της ζωής σας. Με θετική σκέψη και αισιοδοξία, καλείτε το καλό κοντά σας, ότι και αν σημαίνει αυτό, είτε αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, είτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θεωρήστε εξαιρετική την περίοδο αυτή, για να κάνετε μία νέα αρχή στον τομέα που επιθυμείτε. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο δραστήριοι και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Εάν επιθυμείτε μία νέα σχέση να η ευκαιρία.

*Παρθένοι, την εποχή αυτή θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε, όλες τις εκκρεμότητες που θεωρείτε σημαντικές για τη ζωή σας. Θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που στο προηγούμενο διάστημα, προέκυψαν από τη ασυνεννοησία, τώρα διορθώνονται. Προωθείται ο τομέας τις καριέρας σας και κάποιες θετικές εξελίξεις σ αυτή θα σας χαροποιήσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να κάνετε στο μέλλον και τη δουλειά που σας αρέσει. Νέες γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τη δύναμη σας βοηθούν στην επίτευξη των μελλοντικών σχεδίων σας.

*Ιχθύες, στην επαγγελματική σας εξέλιξη και την πορεία της καριέρας σας θα πρέπει να ασχοληθείτε την εβδομάδα αυτή. Δραστηριοποιηθείτε, βρείτε ανθρώπους που κατέχουν τη δύναμη και τον τρόπο να σας ενισχύσουν και να σας προωθήσουν τις προσπάθειές σας. Εμπλουτίστε την κοινωνική σας ζωή, και διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Τις ημέρες αυτές, θα κάνετε μία γνωριμία, που θα σας βάλει σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Πιθανή αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος και μια αλλαγή εργασιακού πόστου, ίσως σας δυσκολέψει στην αρχή. Δείτε το.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u