Νέα Σελήνη στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχει ως βασικό αίτημα να συνειδητοποιήσουμε το είδος των σχέσεων που θέλουμε και μέσα από ποιες διαδρομές μπορούμε να τις εξελίξουμε γνωρίζοντας πρώτα από όλα τον εαυτό μας.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 17:05 μ.μ. στο ζώδιο του Τοξότη (4ο 03’) θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 4ο 48’  του Μεταβλητού ζωδίου των  Διδύμων.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο της Νέας Σελήνης μας λέει ότι βασική μας προτεραιότητα είναι να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας και να μάθουμε να λειτουργούμε μέσα σε αυτές, έχοντας πρώτα αναγνωρίσει τα δυνατά και τρωτά μας σημεία, άλλωστε μέσα από αυτές έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε και να επεκταθούμε.

Η όψη τριγώνου που σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Χείρωνα θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε τα ταλέντα και τις δεξιότητες μας μέσα από ένα οικείο φιλικό περιβάλλον.

Άλλωστε έχει προηγηθεί και η τυχερή όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη η οποία συνεχίζει να δίνει την εύνοια της, φέρνοντας στη ζωή μας τυχερές γνωριμίες και συνεργασίες.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Δίας με την Αφροδίτη και την Δήμητρα μας υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις σε ότι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις μας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) δίνοντας μια πνοή αισιοδοξίας ή τα νέα έσοδα μέσο του/ της συντρόφου μας, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Άρης με την Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις εργασιακές υποθέσεις αλλά και τις οικονομικές συνεργασίες

Όπως και οι όψεις εξάγωνου που σχηματίζει τόσο ο Ερμής με τον Κρόνο, όσο και ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα οι οποίες μας δίνουν την δυνατότητα να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια μας οπλίζοντας μας παράλληλα με δύναμη, υπομονή και επιμονή.

Το ωροσκόπιο αυτής της Νέας Σελήνης φαντάζει ιδανικό, αν δεν υπήρχε ο πυροδότης Άρης στην 4ο 48’ στο ζώδιο του Σκορπιού, γιατί σε αυτή την μοίρα, με απόκλιση λίγων λεπτών, έγινε η προηγούμενη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10/2019, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα ο Άρης έρχεται να ενεργοποιήσει κυρίως για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) τα αιτήματα της,  και να τους ωθήσει να ασχοληθούν ουσιαστικά με αυτά και να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στη ζωή τους χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη είναι, κοιτάζω το μέλλον μου με αισιοδοξία και δεν φοβάμαι να εξελιχθώ μέσα από σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες μου δίνουν ασφάλεια και με ωθούν να πάω μπροστά.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να δείτε με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον και να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα νέα σχέδια σας. Μια τυχερή γνωριμία είναι αυτή που θα λειτουργήσει καταλυτικά για εσάς, ενώ ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και σε μια πολύ τυχερή οικονομική συνεργασία, γεγονός που θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στην σεξουαλική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, φωτίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, αυτό σημαίνει για τους περισσότερους από εσάς ότι θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε νέες βάσεις τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε σημαντικές νέες συνεργασίες οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές για εσάς. Επίσης, πολύ θετικά θα είναι τα νέα και για τα οικονομικά του/ της συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε επαγγελματικά, είτε αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, είτε προσθέτοντας και μια καινούργια δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε την καθημερινότητα σας με μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία. Αυτό σημαίνει ότι θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να εξελιχθεί σε ένα σφοδρό έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας καθώς και με τα θέματα του ακινήτου σας και να δώσετε λύσεις σε αυτά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να βάλετε τις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα σε νέες πιο σταθερές βάσεις, γεγονός που θα επαναφέρει την ηρεμία και το χαμόγελο στη ζωή σας,

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Αυτή σημαίνει ότι η ζωή σας θα μπει σε πιο έντονους και ιδιαίτερα δημιουργικούς ρυθμούς όπου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε και να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας με σοβαρότητα και να διαφημίσετε τον εαυτό σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνει μόνο θετικά νέα για το πορτοφόλι σας και αυτό γιατί θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας φέρει και την οικονομική επιβράβευση που περιμένατε, παράλληλα όμως θα έχετε την δυνατότητα να προστατέψετε τα κεκτημένα σας. Όλα αυτά θα γίνουν με μια προϋπόθεση, ότι θα κόψετε τους δεσμούς με ότι σας κρατάει πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο  σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας μέσα από τα οποία θα μπορέσετε να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε, ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα δείτε αυτές τις αλλαγές να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές στα σχέδια σας, λίγο πριν ξεκινήσετε την υλοποίηση τους με την βοήθεια του Δία ο οποίος θα κάνει την είσοδο του πολύ σύντομα στο ζώδιο σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι βλέπετε το μέλλον σας με πιο θετική ματιά και ανυπομονείτε για την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει μέσα από τα φιλικά σας πρόσωπα να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να έρθετε σε επαφή με πολύ σημαντικά πρόσωπα. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα θα σας βοηθήσει να δείτε με άλλη ματιά την καθημερινότητα σας, ενώ η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στα μελλοντικά σας σχέδια όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για το επαγγελματικό σας μέλλον και την καριέρα σας. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας και να πάρετε την επιβράβευση για την αποτελεσματικότητα και για την αφοσίωση σας να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας και επιφυλακτικότητας ξεκινά με την είσοδο του ...

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u