Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια !!!


Την πιο σοβαρή και μετρημένη, σε ότι αφορά την εικόνα της, εκδοχή της Αφροδίτης θα γνωρίσουμε μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι μια Αφροδίτη που η λογική της είναι πάνω από το συναίσθημα καθώς για αυτή βασική της προτεραιότητα είναι η επίτευξη των στόχων της και η δημόσια εικόνα της, γι’ αυτό το λόγο και προσπαθεί να συνεπείς, σωστή και μετρημένη, να μην αφήνει τα συναισθήματα της να φανούν αν αυτό μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα της, γι’ αυτό το λόγο και έχει μια έμφυτη ή επίπλαστη για άλλους αξιοπρέπεια, λειτουργεί και δείχνει σεβασμό τους κανόνες και στις οικογενειακές αξίες, ενώ δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας της όπου εργάζεται σκληρά για να ξεχωρίσει, λατρεύει την εξουσία και θέλει να βρίσκεται δίπλα σε ισχυρούς ανθρώπους.

Επίσης, είναι μια Αφροδίτη που έλκεται από μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, και φυσικά κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να πετύχει τους στόχους της και να ανέλθει κοινωνικά.

Πίσω όμως από αυτή την αυστηρή εικόνα πολλές φορές αυτή η Αφροδίτη μπορεί να έχει και μια διπλή ζωή, δηλαδή να έχει σχέσεις εκτός γάμου,  τον οποίο δεν λύνει για να μην χαλάσει το κοινωνικό της status ή χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα και ψέματα όταν αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς της.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 26/11/2019 02:28 π.μ.  και θα παραμείνει μέχρι τις 20/12/2019 τις 08:40 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχουμε την δυνατότητα να αφοσιωθούμε στους στόχους μας και να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το πετύχουμε, λειτουργώντας πιο πολύ με την λογική και τιθασεύοντας το  συναίσθημα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι θα δουν την ερωτική τους ζωή να βελτιώνεται, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί) είναι πιθανό να παρασυρθούν σε ερωτικές περιπέτειες στις οποίες για να πετύχουν τους στόχους τους θα ακολουθήσουν το μότο “ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Αιγόκερω θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 28/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (3ο 29’), η οποία θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να έρθουν πιο κοντά με ανθρώπους οι οποίοι έχουν διαφορετική φιλοσοφία ζωής.
  • Στις 3/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (9ο 28΄), θα βοηθήσει σε θέματα καρδιάς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 08/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (15ο57’), ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και θα δώσει έμπνευση στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (19ο 04), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να κινηθούν με βάση τη λογική τιθασεύοντας τα πάθη τους.
  • Στις 13/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα (21ο 47’), θα βοηθήσει στην συναισθηματική μεταμόρφωση τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας και θα βοηθήσει την προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να αλλάξετε ουσιαστικά την εικόνα σας , όχι μόνο στη δουλειά σας αλλά και στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές τις οποίες όμως δεν θα δημοσιοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια , όπως για παράδειγμα θέματα συνεργασιών ή  Σπουδών. Ενώ, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την σχέση σας,

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα θετική για  τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) καθώς θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε αυτές, ενώ θα σας φέρει και ευχάριστες ειδήσεις μέσω των οικονομικών του /της συντρόφου σας, από την άλλη πλευρά αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ολοκληρώστε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την σεξουαλική σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε  την ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές  σας σχέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε σχέσεις και συνεργασίες έχοντας ως οδηγό το προσωπικό σας όφελος. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά  με τον /την σύντροφο σας ή να παρασυρθείτε σε μια ερωτική περιπέτεια η οποία θα  κρατήσει λίγο καθώς δεν θα βασίζεται στο συναίσθημα.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητες σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα δείξετε σε όλους ότι οι ευθύνες δεν σας τρομάζουν. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα πάρετε την απόφαση  να ασχοληθείτε σοβαρά με την υγεία, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας οι οποίες θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σας σχέδια τα οποία θα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις ποιο χαρούμενες αφού θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε, να βρείτε χρόνο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και να ανοίξετε την πόρτα σε ένα νέο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Η  είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας, να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, να προχωρήσετε σε μια θετική συμφωνία που αφορά την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε το χώρο του σπιτιού σας όμορφο και ζεστό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα βαρεθείτε καθόλου αφού έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στις οποίες θα εκφράσετε τις σκέψεις σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα αλλά και αρκετές μετακινήσεις. Ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον ή με ένα συνεργάτη σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για τα οικονομικά σας αφού θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία με επιτυχία, και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Παράλληλα, καλό θα ήτανε να βάλετε όρια στον εαυτό σας καθώς θα είστε ιδιαίτερα επιρρεπής στις οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Αιγόκερους. Κατά τη διάρκεια του περάσματος  της από το ζώδιο σας θα εκμεταλλευτείτε χωρίς δισταγμό την γοητεία και τον έντονο μαγνητισμό που σας δίνει η σοβαρή σας εικόνα για να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτό όμως που με έκπληξη θα καταλάβουν όσοι βρεθούν δίπλα σας είναι ότι πίσω από την αυστηρή σας εικόνα κρύβεται ένα άτομο γεμάτο πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε σε πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις  και οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν ή μια νέα ερωτική περιπέτεια θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας  και κοινωνικής δράσης. Μέσα από τις προσκλήσεις που θα δεχθείτε από φίλους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν την δύναμη να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας, ενώ μέσα από τον φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να ξεκινήσει και μια ερωτική σχέση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας και επιφυλακτικότητας ξεκινά με την είσοδο του ...

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u