Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, Οι καλές ειδήσεις έρχονται ξαφνικά !!!


Τα ξαφνικά νέα άλλες φορές μας ενθουσιάζουν και άλλες φορές λειτουργούν ανατρεπτικά αφού αλλάζουν το πρόγραμμα μας  και μας βγάζουν από την πεπατημένη.

Τα νέα που θα ακούσουμε αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (4ο 40’), θα μας φέρει ξαφνικές ειδήσεις οι οποίες μπορεί να μας εκπλήξουν θετικά, να μας ωθήσουν να βρούμε νέα ασχολίες και ενδιαφέροντα που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα μας τραβούσαν  την προσοχή.

Θα βρούμε έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους για να γεμίσουμε την καθημερινότητα μας, ενώ θα χρειαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις να καταβάλουμε προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την υπομονή μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευρηματικούς τρόπους θα βρείτε για να γεμίσετε το χρόνο σας εσείς οι Κριοί. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να τιθασεύσετε την ανυπομονησία και την γνωστή παρορμητικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την ευκαιρία να μιλήσετε με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε, τα νέα τους θα σας εκπλήξουν θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την ανάγκη σας να είστε συνέχεια σε κίνηση θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Γι’ αυτό προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πρωτότυπες δραστηριότητες που θα απορροφήσουν την προσοχή σας και αρκετή από την ενέργεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ενδιαφέροντα προσπαθείτε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Γι’ αυτό και αν χρειαστεί μη διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο μπορεί να σας προτείνει να διαβάσετε μερικά βιβλία φιλοσοφίας ή ιστορίας.

ΛΕΩΝ

Την εσωτερική σας φωνή θα ακολουθήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Και αυτό που θα σας ζητάει είναι να αναμετρηθείτε με τους εσωτερικούς σας φόβους και τις ανασφάλειες σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγείτε πιο δυνατοί και αυτό θα φανεί άμεσα στην εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεστε παίζει καταλυτικό ρόλο για εσάς. Γι’ αυτό μη διστάσετε να αναπτύξετε τις σκέψεις σας και τα σχέδια σας για το μέλλον, άλλωστε έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες τους.

ΖΥΓΟΣ

Έξυπνους τρόπους για να οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο την καθημερινότητα σας θα βρείτε εσείς οι Ζυγοί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αποτελεσματικότητα σας θα εκπλήξει ευχάριστα τους αγαπημένους σας και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τρόπους για να γίνετε πιο δημιουργικοί ψάχνετε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η έμπνευση θα έρθει ξαφνικά από μια λέξη που μπορεί να σας πει ο/η σύντροφος σας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές συζητήσεις με τα οικεία σας πρόσωπα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε πρωτοβουλίες και να δώσετε άμεσες λύσεις στα θέματα που χειριζόταν ένα άλλο μέλος της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την δύναμη του λόγου σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Μέσα από ευρηματικές συζητήσεις και πρωτότυπα λογοπαίγνια θα περάσετε ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας και τον / την ερωτικό /ή σας σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας θα βρείτε με ιδιαίτερη ευκολία αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας ωθήσουν να βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας. Άλλωστε ως παιδιά του Ποσειδώνα έχετε πάντα ευρηματικές ιδέες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u