Ωροσκόπος Καρκίνος – Η δύναμη της ευαισθησίας


Με τον Ωροσκόπο Καρκίνο,

Η συνείδηση του εαυτού έρχεται μέσα από την σοφιστικέ επαφή με την συναισθηματική φύση. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν την ανάγκη να αισθάνονται τη ζωή μέσα από τις αισθήσεις και τα συναισθήματα.

Έχουν το χάρισμα του δυνατού ενστίκτου, και μία ψυχική ευαισθησία. Το πιθανότερο είναι να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι στο κόσμο γύρω τους και ίσως πρέπει να αναγνωρίσου και να κατακτήσουν, συναισθηματικές πραγματικότητες.

Αυτό σημαίνει να γνωρίσουν την ευαισθησία τους,

Να αποδεχτούν την ισχυρή τους επιθυμία να φροντίζουν και να υποστηρίζουν τους άλλους, και να αναγνωρίσουν πως αυτή η ευαισθησία μπορεί να σημαίνει πως τείνουν να δέχονται πολλά από το περιβάλλον με αποτέλεσμα να νιώθουν υπεύθυνοι για αυτά που νιώθουν οι άλλοι.

Εξαιτίας της εσωτερικής τους ευαισθησίας,

Ίσως αναπτύξουν και αρχίσουν να επιδεικνύουν στους άλλους ένα σκληρό εξωτερικό καβούκι που κρύβει τον πραγματικό τους εαυτό, έτσι ώστε να προστατεύει την ευαισθησία τους.

Καθώς ο Καρκίνος είναι θεμελιώδες ζώδιο, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να κατευθύνουν την ευαισθησία τους, αλλά με έναν τρόπο που δεν τους κουράζει ψυχικά. Πρέπει να μάθουν πώς να προσφέρουν τη στοργική τους υποστήριξη όταν χρειάζεται, καθώς αυτό αποτελεί πραγματικότητα για αυτούς.

Μερικοί άνθρωποι με Ωροσκόπο Καρκίνο ίσως να μην γνωρίζουν τα συναισθηματικά βάθη της ψυχής τους, και θα προσελκύσουν εμπειρίες που θα υποβαθμίσουν την ανάγκη τους να γνωρίσουν τα συναισθήματά τους. Σε αυτή τη περίπτωση, θα έχουν τη τάση να προσελκύουν αδύναμους, εξαρτώμενους, αβοήθητους ανθρώπους –ανθρώπους που βιώνουν συναισθηματικές κρίσεις –έτσι ώστε να ζήσουν αυτή τη πλευρά της προσωπικότητάς τους.

Ίσως βρεθούν να αναρωτιούνται γιατί όλοι τους οι φίλοι έχουν προβλήματα. Στο τέλος της μέρας, αυτό μάλλον θα έχει να κάνει με την ανάγκη τους να νιώθουν πως τους χρειάζονται.

Τα χαρακτηριστικά της φροντίδας και της στοργής πρέπει να εξελιχθούν έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και συνειδητότητα. Όμως, το να μάθουν πότε πρέπει να θέτουν όρια απέναντι στις ανάγκες των άλλων είναι σημαντικό. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα έχουν τη τάση να χάνονται στις αδυναμίες των άλλων, ή εναλλακτικά να χρειάζονται τους άλλους σαν μητρικές φιγούρες.

Είναι απαραίτητο να υπάρξουν υγιείς σχέσεις χωρίς το αίσθημα της ενοχής ή της εξάρτησης. Τα μαθήματα πάνω στις σχέσεις συνήθως περιλαμβάνουν τον έλεγχο και την πειθαρχία των συναισθηματικών ανταποκρίσεων, έτσι ώστε να μπορούν να φερθούν κατάλληλα σε κάθε κατάσταση.

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Καρκίνο συνήθως ψάχνουν για δύναμη και σταθερότητα στους συντρόφους που διαλέγουν. Όμως, δύναμη, η σταθερότητα και η ασφάλεια πρέπει να ενσωματωθούν πρώτα μέσα στον εαυτό και μετά να αναζητηθούν στους άλλους.

Έχουν την ευελιξία να αλλάξουν εξαιτίας των εξωτερικών καταστάσεων ,

Αλλά χρειάζονται ένα ασφαλές και σταθερό σπίτι στο οποίο να μπορούν να χαλαρώσουν. Το σπίτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Καρκίνο και αποτελεί το φυσικό εξωτερικό τους καβούκι. Προτιμούν τα καθαρά και άνετα αγαθά, και περιβάλλουν τον εαυτό τους με αξιοπρεπείς και εκλεπτυσμένους ανθρώπους που μπορούν να δεχτούν με χαρά την ανάγκη τους για φροντίδα.

Συνήθως έχουν φοβερές μαγειρικές ικανότητες και σε οτιδήποτε αφορά τη φροντίδα του σπιτιού. Κατέχουν ένα ειρηνικό και γαλήνιο σπιτικό περιβάλλον, και ίσως έχουν τη τάση να αποκόβονται από τα πάντα και να κλείνονται εκεί, όταν είναι πληγωμένοι, αβέβαιοι ή μπερδεμένοι.

Συνήθως τα μωρά με Ωροσκόπο Καρκίνο γεννιούνται σε ένα ευτυχισμένο και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον και γρήγορα συνδέονται με τη μητέρα τους.

Η οικογένεια είναι σημαντικό κομμάτι των εμπειριών της ζωής και εύκολα αναλαμβάνουν τη φροντίδα των άλλων.

Μερικές φορές, τα παιδιά επενδύουν έντονα στην συναισθηματική κατάσταση της μητέρας τους, και αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό αν οι στενοί συναισθηματικοί δεσμοί δεν μετασχηματιστούν αργότερα. Είναι απαραίτητο να απελευθερωθούν από συναισθηματικούς δεσμούς.

Συνήθως τα παιδιά που έχουν Ωροσκόπο Καρκίνο είναι υπεύθυνα και αξιοπρεπή. Είναι ήσυχα και προσεκτικά, παρατηρώντας αυτά που συμβαίνουν στο κόσμο γύρω τους, και γνωρίζουν καλά τα συναισθήματα και τις προσδοκίες των άλλων.

Για μεγαλύτερη επιτυχία και παραγωγικότητα, τα άτομα αυτά πρέπει να καταλάβουν πως να κάμψουν τη ροή των εσωτερικών τους κύκλων,

Χρησιμοποιώντας το ρυθμό και το σωστό χρόνο. Έτσι θα φτάσουν εκεί που θέλουν. Η ακρίβεια των ενστίκτων τους είναι απίστευτο χάρισμα και σχεδόν πάντα βγαίνουν σωστά. Για αυτό, εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας καθώς εν καιρώ θα γίνουν το πιο ικανό σας εργαλείο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!