Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή – Αφροδίτης, Εκφράστε τα συναισθήματα σας ..


Τα προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις ξεκινάνε από το γεγονός, ότι οι ενδιαφερόμενοι είτε δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους καθώς φοβούνται ότι το ταίρι τους θα τους εκμεταλλευτεί, είτε από εγωισμό. Οι σχέσεις όμως για να διατηρηθούν ζωντανές, είναι απαραίτητο να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα μας, και να βιώνουμε με χαρά και ευγνωμοσύνη την κάθε μας στιγμή.

Στις 17/10 ο Ερμής λίγο πριν ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη (10ο 21’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με την Αφροδίτη θα βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να εκφράσουμε με χαρά και παιχνιδιάρικη ίσως διάθεση, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας.

θα κάνουμε όμορφες συζητήσεις  με τους φίλους και τους συνεργάτες μας, θα γνωρίσουμε μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό μας κύκλο άτομα τα οποία θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε τα σχέδια μας. Θα δούμε την  δημοτικότητα μας να αυξάνεται, θα έρθουμε πιο κοντά με το ερωτικό μας ταίρι, ενώ θα καταφέρουμε τα πιο δύσκολα πράγματα με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ζυγούς και τους Κριούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα  ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό τα μελλοντικά τους σχέδια στους φίλους και στους συνεργάτες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν με το ταίρι τους σχέδια για ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από το διαδίκτυο.

Στα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα καταφέρουν να περάσουν με έξυπνο τρόπο τις απόψεις τους στο χώρο της εργασίας τους, ενώ αυτές τις ημέρες θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν και σε επιτυχημένες νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να τους αναστατώσει ευχάριστα ένα φλερτ που θα προκύψει στο χώρο της εργασίας τους.

Στα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα τους φέρει στην ευχάριστη θέση, να δουν την δημοτικότητα τους να ανεβαίνει κατακόρυφα, τόσο στο χώρο της εργασίας τους όσο και στις φιλικές τους παρέες,  και αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καλή τους διάθεση. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν με ευκολία και ενθουσιασμό τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα είναι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ.

Στα  ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν την γνώμη που έχουν οι άλλοι για αυτούς, δείχνοντας ένα πιο ευχάριστο και ευγενικό προφίλ, ενώ παράλληλα θα έχουν και σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τα συναισθήματα τους και αυτό θα τους βοηθήσει να τα εξωτερικεύσουν στο ερωτικό τους ταίρι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!