Εξάγωνο Δία – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η χαρά του να προσφέρεις !!!


Η φετινή χρονιά σίγουρα είναι μια χρονιά σταθμός για όλους μας, αφού μας ώθησε και να συνεχίζει να μας ωθεί σε αναθεωρήσεις και νέα δεδομένα.

Ένα από τα θετικά στοιχεία είναι ότι έβγαλε στην επιφάνεια και την πιο ανθρωπιστική μας πλευρά, αφού όλοι γινόμαστε όταν χρειάζεται να υπερασπιστούμε ή να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, εκεί που το Θείο συναντά την προσφορά.

Στις 12/10 οι δύο αυτοί πλανήτες θα συναντηθούν για 3η φορά φέτος σε όψη εξάγωνου, μια συνάντηση που επηρεάζει κυρίως σε Κοσμικό και όχι σε ατομικό επίπεδο.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την μάχη κατά του Κορονωιού αλλά και άλλων ασθενειών, θα γίνουμε ακόμα πιο δοτικοί και προστατευτικοί απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη, όπως για παράδειγμα θα λειτουργήσουμε με οργανωμένο τρόπο στην αποκατάσταση των ζημιών και στην προσφορά αλληλεγγύης σε όσους έπαθαν καταστροφές από καιρικές καταστροφές ή κατά της κακοποίησης των ζώων, οι καλλιτέχνες θα βρουν νέους τρόπους για να έρθουν σε επαφή με το κοινό τους, ενώ κάτω από την επιρροή της θα νιώσουμε με κάποιο τρόπο όλοι μας ότι βρήκαμε την αποστολή μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει κυρίως τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους αλλά και τους Παρθένους και τους Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει +/- για 19 ημέρες.

Η όψη εξάγωνου του Δία με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα φέρει για :

  • Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), την δυνατότητα να οραματιστούν το μέλλον τους και να προσπαθήσουν να δώσουν σχήμα και μορφή στα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρα με την προϋπόθεση ότι θα δουλέψουν σκληρά για αυτά, θα πιστέψουν στον εαυτό τους και δεν θα διστάσουν να κάνουν την υπέρβαση.
  • Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), θα τους βοηθήσει να αλλάξουν την Κοσμοθεωρία τους και τον άξονα αξιών τους, ενώ θα τους ωθήσει να βοηθήσουν με πρακτικό τρόπο όσους έχουν ουσιαστικά ανάγκη. Η διαδικασία αυτή θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να πατήσουν γερά στα πόδια τους.
  • Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) θα τους βοηθήσει να βρουν τι θέλει πραγματικά η ψυχή τους και θα δουλέψουν με ιδιαίτερο ζήλο για τα ιδανικά τους, παράλληλα όμως θα δώσουν όλη τους την φροντίδα και την αγάπη τους στους δικούς τους ανθρώπους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!