Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, παίρνοντας σίγουρες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!


Στις 30/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω (17ο 55’).

Εκμεταλλευόμενοι τα θετικά στοιχεία αυτής της όψης έχουμε την δυνατότητα να είμαστε αποτελεσματικοί, ανθεκτικοί, να δουλεύουμε ακούραστα και να επιμένουμε στην επίτευξη των στόχων μας, να ασχολούμαστε μόνο με τα σημαντικά πράγματα χωρίς να χάνουμε χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία, να βρίσκουμε χρήσιμες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα σε επιστημονικά πεδία όπου χρειάζεται προσοχή, ενώ μας δίνει την δυνατότητα να προχωρούμε σε πολύ συμφέρουσες για εμάς οικονομικές και επαγγελματικές συνεργασίες.

Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους )του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν  μια νέα οικονομική  συνεργασία η οποία δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της καριέρας σας . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο η επιμονή και υπομονή σας θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις προσωπικές σας εκκρεμότητες με το παρελθόν είτε αυτό αφορά φίλους είτε συνεργασίες, ενώ από την άλλη πλευρά είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε το μέλλον σας με πείσμα και αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επαναφέρει την ηρεμία στο χώρο της εργασίας σας , ενώ δείχνοντας το καλό παράδειγμα θα καταφέρετε να λειτουργήσετε μαζί με τους συναδέλφους σας μεθοδικά και αποτελεσματικά. Από την άλλη πλευρά σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά; από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το θάρρος και την αποφασιστικότητα σας σε ότι αφορά την ανάπτυξη των σχεδίων σας , ενώ σε προσωπικό επίπεδο η σχέση σας με τον ερωτικό /ή σας σύντροφο σταθεροποιείται.

ΛΕΩΝ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί στα θέματα του σπιτιού και τις ακίνητης σας περιουσίας,  ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με σταθερά βήματα στην επίτευξη των στόχων σας και να τα επικοινωνήσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, εστιάζοντας στην ουσία.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα για εσάς επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα αποδείξετε στους αγαπημένους σας ότι μπορείτε να τους προστατεύετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας και να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί, ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης θα καταφέρετε να δώσετε  άλλη χρήση σε ένα παλιό σας αντικείμενο και να το κάνετε πάλι λειτουργικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει να κινηθείτε μεθοδικά και να βρείτε έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους για να προχωρήσετε τα νέα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις τις οποίες θα βάλετε άμεσα σε εφαρμογή, και έχουν σχέση με το προσωπικό σας μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος για 3η φορά με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με σοβαρότητα τα μελλοντικά σας σχέδια στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και να τους δείξετε ότι μπορούν άμεσα να γίνουν πράξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε τις σοβαρές σας προθέσεις σε ένα άτομο που γνωρίσατε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους δουλεύοντας με σοβαρότητα, υπομονή και επιμονή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον χτίζετε ένα πιο σοβαρό προφίλ.

ΙΧΘΥΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να μείνετε αφοσιωμένοι στους μελλοντικούς σας στόχους και να δείξετε ιδιαίτερα στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον πως όταν θέλετε μπορείτε να κάνετε θαύματα. Αυτή σας η στάση εκτός από τον θαυμασμό τους θα φέρει και σημαντική στήριξη.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Βάζοντας τάξη στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητ ...

Ο Ερμής στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ξεκάθαρες ειδήσεις, με δύο λέξεις, αυτό ακριβώς θα μας προσφέρει η παρουσία του πλα ...

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Αισιόδοξες ειδήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που πραγματικά έχουμε όλοι μας ανάγκη αυτές τις ημέρες είναι να ακούσουμε ειδ ...

Πανσέληνος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο σκηνικό, στο οποίο ζει αυτή την εποχή, σχεδόν όλη η υ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Βλέποντας τα πράγματα πιο καθαρά !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι κρύβεται  πίσω από ότι ακούμε ψάχνουμε να ανακαλύψουμε όλοι μας, και κυρίως ειδ ...

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Ψυχραιμία ώστε να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην ήδη περίεργη κατάσταση που βιώνουμε αυτό που σίγουρα δεν χρειαζόμαστε είναι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u