Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Σταθεροποιώ τα σχέδια μου ..


Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας, αυτές τις ημέρες, θα είναι η ικανότητα μας να  οργανώσουμε σωστά τις υποχρεώσεις και τα σχέδια μας, χωρίς να χάσουμε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας.

Στις 30/11 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (8ο 54’).

Η συνάντηση αυτή στα δύο ζώδια που συνδυάζουν την επιθυμία για γνώση με την πρωτοπορία την διαφορετικότητα και το επαναστατικό πνεύμα, μπορούν να μας βοηθήσουν να τακτοποιήσουμε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας υποθέσεις οριστικά, να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικά προβλήματα, να οριστικοποιήσουμε τα σχέδια μας, να οργανώσουμε την δουλειά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαστε άμεσοι και αποτελεσματικοί.

Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν θα μας λείψει ο ενθουσιασμός και η όρεξη  αφού θα έχουμε σημαντική βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, τα οποία θα πείσουμε ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν.

Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλουν  να προχωρήσουν στην αξιοποίηση ενός παλιού μεταφορικού μέσου. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους  και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να κλείσουν οριστικά τις γραφειοκρατικές τους υποθέσεις, ώστε να ασχοληθούν με σοβαρότητα με τα μελλοντικά τους σχέδια τα οποία θα οργανώσουν σωστά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν στον σύντροφο τους τα συναισθήματα τους με πράξεις.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να βάλουν τάξη στα οικονομικά τους και να οργανώσουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, ενώ είναι πιθανό ορισμένοι από αυτούς να ξεκινήσουν μια σχέση η οποία , μέχρι να νιώσουν σίγουροι, μπορεί να μείνει κρυφή.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών προσώπων από τον φιλικό και επαγγελματικό τους κύκλο, με την σοβαρότητα και τις οργανωτικές τους ικανότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής και της σχέσης τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να δώσουν άμεσες και πρακτικές λύσεις στην δουλειά τους, και να προχωρήσουν σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ είναι πιθανό, κάποιοι να ξεκινήσουν και μια σχέση μέσα από το χώρο της εργασίας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!