Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, Τολμηρές αποφάσεις !!


Η ικανότητα μας να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν ξαφνικά, και να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στα νέα δεδομένα, είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας.

Έτσι αυτές τις ημέρες, και  συγκεκριμένα στις 20/07 θα νιώσουμε λίγο σαν τον πολυμήχανο Οδυσσέα, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό , έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε στάση απέναντι στα γεγονότα που συμβαίνουν, θα έχουμε  έξυπνες ιδέες οι οποίες θα δώσουν  λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, θα γίνουμε αρκετά τολμηροί και δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τις πιο ανατρεπτικές μας απόψεις μας στον φιλικό και επαγγελματικό μας κύκλο.

θα βάλουμε σε εφαρμογή ένα τολμηρό μας  σχέδιο το οποίο όταν υλοποιηθεί θα μας φέρει την επιτυχία που περιμένουμε, ενώ από την άλλη  αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε αγορές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έξυπνες  λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα βρείτε εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο , θα σας βοηθήσουν να βρείτε περισσότερους από ένα τρόπους για να λύσετε θέματα τα οποία είχαν μείνει σε εκκρεμότητα εδώ καιρό. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που τα δύσκολα δεν σας πτοούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο τολμηροί θα γίνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι, Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να εκφράσετε στους φίλους και στους συνεργάτες σας τις πιο τολμηρές και ανατρεπτικές απόψεις σας, χωρίς να σας νοιάζει εάν θα τους σοκάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σχέδια σας σε πρακτική εφαρμογή είστε έτοιμοι να βάλετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το  ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που είχαν εμφανιστεί, και να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, για την οποία κοπιάζετε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με άλλους τρόπους θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί και  εκδηλωτικοί με τους φίλους και τους γνωστούς σας, ενώ είναι πιθανό να σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα άτομο το οποίο έχει διαφορετική στάση ζωής από τη δική σας.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο , θα σας βοηθήσει να βρείτε ευρηματικούς τρόπους για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ δεν θα διστάσετε, εάν χρειαστεί, να κινηθείτε και στο παρασκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη στήριξη των φίλων σας  θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του  Ταύρου,  θα σας ωθήσει να συζητήσετε με φιλικά σας πρόσωπα τα νέα τολμηρά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να βρείτε αρωγούς στην προσπάθεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση, η οποία  θα σας γεμίσει χαρά. Δεν αρκεί όμως αυτό, καθώς για να στεφτεί από επιτυχία,  απαιτεί από εσάς να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου,  θα σας φέρει μια απρόσμενη πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για μια νέα συνεργασία, η οποία  θα ανατρέψει ευχάριστα την καθημερινότητα και τον προγραμματισμό σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς  θα έχετε ευχάριστα ειδήσεις  από φίλους που βρίσκονται εκτός χώρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει  να βρείτε λύσεις έξυπνες  σε μια οικονομική σας υπόθεση απέναντι σε Τρίτους, η οποία σας απασχολεί εδώ και καιρό,  και να προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να φλερτάρετε με ένα συνάδελφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του  Ταύρου, θα σας φέρει μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα τολμηρή πρόταση για μια νέα συνεργασία την οποία και δεν πρέπει να αρνηθείτε.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να προσεγγίσετε τον σύντροφο σας και να αφήσετε πίσω σας τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές ευθύνες έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο στην δουλειά σας εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του  Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε ευρηματικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, δείχνοντας σε όλους τις ικανότητες σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να βρείτε  ανατρεπτικούς  τρόπους για να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα με την τόλμη σας το ερωτικό σας ταίρι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!