Εξάγωνο Κρόνου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, τα όνειρα παίρνουν μορφή !!!


Στις 09/11 ο Κρόνος  από το ζώδιο του  Αιγόκερω θα σχηματίσει για 2η φορά μέσα στην χρονιά όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο αυτή τη φορά  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (16ο 01’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη εξάγωνου Κρόνου – Ποσειδώνα δείχνει ότι το άτομο αυτό έχει την ικανότητα να δίνει σχήμα και μορφή στα όνειρα του, γι’ αυτό και αυτή την όψη την παρατηρούμε πολλές φορές στους γλύπτες, τους σκηνοθέτες και στους πλαστικούς χειρουργούς.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου μπορούμε να εκφραστούμε μέσω της Τέχνης, να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα όνειρα μας και να δώσουμε μορφή στις φιλοδοξίες μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για περίπου 30 ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να  προωθήσετε τα φιλόδοξα  επαγγελματικά σας σχέδια, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δικαιωθείτε για την προσπάθεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον που εσείς ονειρεύεστε. Πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία που ονειρευόσασταν, ενώ πολύ σημαντικές θα είναι και οι οικονομικές απολαβές που θα έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα είναι πέρα και πάνω από τις προσδοκίες σας, ενώ παράλληλα θα έχετε και πολύ σημαντικές εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ θα έχετε και πολύ σημαντικές εξελίξεις και στην δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ανανεώσετε και το χώρο του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο, και πάνω από όλα να έχετε αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας και να καταφέρετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή στα όνειρα σας, τα οποία θα κάνετε γνωστά με έξυπνο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και θα μάθετε να δίνετε αξία και σε άλλα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας με την συνδρομή ισχυρών προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u