Εξάγωνο Κρόνου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, τα όνειρα παίρνουν μορφή !!!

Εξάγωνο Κρόνου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, τα όνειρα παίρνουν μορφή !!!


Στις 09/11 ο Κρόνος  από το ζώδιο του  Αιγόκερω θα σχηματίσει για 2η φορά μέσα στην χρονιά όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο αυτή τη φορά  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (16ο 01’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη εξάγωνου Κρόνου – Ποσειδώνα δείχνει ότι το άτομο αυτό έχει την ικανότητα να δίνει σχήμα και μορφή στα όνειρα του, γι’ αυτό και αυτή την όψη την παρατηρούμε πολλές φορές στους γλύπτες, τους σκηνοθέτες και στους πλαστικούς χειρουργούς.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου μπορούμε να εκφραστούμε μέσω της Τέχνης, να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα όνειρα μας και να δώσουμε μορφή στις φιλοδοξίες μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για περίπου 30 ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να  προωθήσετε τα φιλόδοξα  επαγγελματικά σας σχέδια, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δικαιωθείτε για την προσπάθεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον που εσείς ονειρεύεστε. Πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία που ονειρευόσασταν, ενώ πολύ σημαντικές θα είναι και οι οικονομικές απολαβές που θα έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα είναι πέρα και πάνω από τις προσδοκίες σας, ενώ παράλληλα θα έχετε και πολύ σημαντικές εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ θα έχετε και πολύ σημαντικές εξελίξεις και στην δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ανανεώσετε και το χώρο του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο, και πάνω από όλα να έχετε αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας και να καταφέρετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή στα όνειρα σας, τα οποία θα κάνετε γνωστά με έξυπνο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και θα μάθετε να δίνετε αξία και σε άλλα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας με την συνδρομή ισχυρών προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11/2019

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/11 ο Ερμής ξεκινάει να κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού από την ...

Ο Άρης στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην παραδοσιακή Αστρολογία ο Άρης εκτός από κυβερνήτης του Κριού ήταν και ο κυβερ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, απιστίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/11 η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με  τον ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, λύσεις σε θέματα καθημερινότητας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχη ...

Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, επίτευξη στους στόχους μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτω ...

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 2η φορά όψη τ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u