Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου


Ο Δίας έχοντας ολοκληρώσει την 1η δοκιμαστική είσοδο του στους Ιχθύς όπου βρισκόταν από τις 14/05, θα επιστρέψει στις 28/07/2021 ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, και μέχρι τις 18/10/2021 θα φτάσει στις 22ο 19’ όπου θα μπει σε στάση. Στις 19/10/2021 θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία από την 22ο 19’, και στις 29/12/2021 θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 06:19 π.μ. θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς.

Ας θυμηθούμε όμως τι συμβολίζει το ζώδιο του Υδροχόου και σε ποιους τομείς ευνοεί η παρουσία του Δία σε αυτό το ζώδιο. Το Αέρινο και Σταθερό ζώδιο του Υδροχόου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κοινωνικό γίγνεσθαι, την πρόοδο, τα οράματα, τους ανθρωπιστικούς οργανισμούς, τις συλλογικότητες, τις ομαδικές δράσεις, την επανάσταση,  την πολιτική και οτιδήποτε έχει σχέση με την κατάληξη -ισμός. Επίσης, έχει άμεση σχέση με την τεχνολογία, την ρομποτική, τις εφευρέσεις , το διάστημα, την τεχνητή νοημοσύνη, το σύμπαν, και την Αστρολογία.

Αυτό σημαίνει ότι, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μπουν οι βάσεις ανάπτυξης σε αυτούς τους τομείς, όπου τα επόμενα χρόνια θα δούμε να συμβαίνουν επιστημονικά θαύματα.

Επειδή όμως ο Δίας έχει την τάση να μεγεθύνει τα πράγματα και τις καταστάσεις, είναι πιθανό μαζί με την κοινωνική αλληλεγγύη, να δούμε να μεγεθύνονται και οι κοινωνικές αντιδράσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το 2ο πέρασμα του Δία από το ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα δουν την ζωή τους να βελτιώνεται, και να έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα, στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ανάπτυξη, αλλά και,  οι Κριοί και οι Τοξότες, ενώ μπορεί να παρασύρει σε υπερβολές  τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο τους υπόλοιπους εκπροσώπους Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί) του 3ου δεκαημέρου.

Από τις 28/07/2021 που επιστρέφει ανάδρομος ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου και μέχρι τις 29/12/2021 όπου θα κάνει την οριστική του είσοδο στους Ιχθύς οι όψεις που θα σχηματίσει είναι

Με τον Ήλιο

 • Στις 20/08/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία (27ο 18’)
 • Στις 16/10/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (22ο 20’)
 • Στις 16/11/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (23ο 41’)
 • Στις 20/12/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (28ο 20’)

Με τον Ερμή

 • Στις 11/08/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία (28ο 23’)
 • Στις 21/09/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (23ο 31’)
 • Στις 04/10/2021 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία (22ο 39’)
 • Στις 21/11/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (24ο 11’)
 • Στις 12/12/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (27ο 00’) 

Με την Αφροδίτη

 • Στις 07/09/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (25ο 57’)
 • Την 01/10/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία (22ο 49’)
 • Στις 29/10/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (22ο 31’)

Με τον Άρη

 • Στις 29/07/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία (29ο 52’)
 • Στις 19/10/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία (22ο 19’)
 • Στις 09/12/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (26ο 23’)

Η παρουσία  του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει για τους

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή θα έχετε εσείς οι Κριοί, αφού η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, να συμμετέχετε σε ομάδες, ενώ μέσα από τον φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα.  Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι μπαίνουν οι βάσεις της κοινωνικής σας αναγνώρισης.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα φέρει ο Δίας, από το ζώδιο του Υδροχόου για εσάς τους Ταύρους. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν στην δουλειά σας θα είναι πολλές, και εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε την καλύτερη. Επίσης, για αρκετούς από εσάς, ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε το κοινωνικό σας status. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, ο Δίας θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αποκατασταθείτε επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Από τους ευνοημένους της χρονιάς θα είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο Σπουδών. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε μια Νομική υπόθεση που σας ταλαιπωρεί καιρό. Όσο για τον έρωτα, είναι πιθανό να τον γνωρίσετε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, θα φέρει η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου για εσάς τους Καρκίνους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την δυνατότητα, όχι μόνο να τακτοποιήσετε παλιές σας εκκρεμότητες, αλλά και να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η συναισθηματική και ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές ευκαιρίες στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα έχετε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι την τάση σας για υπερβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας, και φυσικά να αναλάβετε και νέες ευθύνες. Ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση σας, θα είστε επιρρεπείς σε διατροφικές ατασθαλίες.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε, την φετινή χρονιά εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η φετινή χρονιά θα σας δώσει ότι σας στέρησαν οι προηγούμενες. Δηλαδή, θα σας δώσει την δυνατότητα, να διασκεδάσετε, να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, και να ερωτευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε την φετινή χρονιά εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας , ή να αλλάξετε τον τόπο διαμονής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα έχετε μέσα στην χρονιά και την δυνατότητα να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις κατακτήσεις σας ήρθε η στιγμή να απολαύσετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους κόπους σας. Οι νέες συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φέτος είναι η χρονιά σας. Μετά την είσοδο του Κρόνου, ο οποίος θα παραμείνει στο ζώδιο σας για τα επόμενα 3 περίπου χρόνια,  η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργήσει τις κατάλληλες προοπτικές ανάπτυξης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου, ο δρόμος μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, οι ευκαιρίες όμως που θα έχετε θα είναι σημαντικές. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το βάρος σας, καθώς θα έχετε φέτος την τάση να πάρετε κιλά.

ΙΧΘΥΣ

Σε προπαρασκευαστική περίοδο μπαίνετε εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πολύ καλές ιδέες πάνω στις οποίες θα σχεδιάσετε το μέλλον σας. Εκτός από τον σωστό σχεδιασμό, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συζητήσεις, πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!