Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019


Κριός

Οι προοπτικές εξέλιξης στην αισθηματική σας ζωή, είναι αρκετές. Αρκεί να μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη, ή να ακολουθείτε τις ίδιες τακτικές, που τον τελευταίο καιρό, σας έφεραν εντάσεις. Χαμηλώστε λοιπόν τον τόνο της φωνής σας, μην αντιλογείτε στην πρώτη διαφωνία που προκύπτει με το ταίρι σας και δώστε του χώρο και χρόνο να εκφραστεί. Εάν είστε μόνοι, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να κάνετε μία γνωριμία με κάποιο άτομο που να αρχίσει κάτω από συνθήκες “διαφωνίας”. Μετά όμως η ένταση αυτή μεταξύ σας, θα αποκτήσει μία ερωτική χροιά. Γιατί όχι;

Ταύρος

Μία επαφή με ένα άτομο από το εξωτερικό, είτε στα πλαίσια του επαγγέλματός σας, είτε μέσω ενός κοινού φίλου, ή μιας δραστηριότητας, θα γίνει η αφορμή, ο έρωτας για εσάς να έρθει από μακριά. Προς το παρόν τα βήματα θα γίνουν μεταξύ σας με αργό ρυθμό, η εξέλιξη όμως αυτής της σχέσης έχει μέλλον. Αυτό μάλιστα αφορά την ερωτική σας κατάσταση, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Το σίγουρο είναι, ότι υπάρχουν τα εσωτερικά κίνητρα να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη διαφορετικά από ότι μέχρι σήμερα συνηθίζατε.

Δίδυμοι

Η ένταση που απορροφά η ψυχή σας από τον εργασιακό σας χώρο, σας χαλάει την ψυχολογία συχνά τις ημέρες αυτές. Κάποιες όμως ανακατατάξεις που γίνονται εκεί, μελλοντικά θα σας ωφελήσουν. Από την άλλη μεριά, ο έρωτας έχει καταχωρηθεί στις δεύτερες προτεραιότητές σας. Έτσι εκλείπει το ερωτικό σενάριο από την καθημερινότητά σας, είτε γιατί απογοητευτήκατε στο παρελθόν, είτε γιατί στην παρούσα φάση, δεν βρίσκετε κάτι ενδιαφέρον. Μην περιμένετε όμως να ανταποκριθεί η ερωτική σας τύχη, εάν δεν πάρετε εσείς κυρίως πρώτοι κάποιες πρωτοβουλίες.

Καρκίνος

Το σύμπαν σας βάζει στη διαδικασία, να αποδείξετε στον εαυτό σας, εάν τελικά, βρήκατε τη δύναμη να απαλλαχτείτε από όσα δέσμευαν την ψυχή σας και πηγάζουν από το ερωτικό σας παρελθόν. Μπροστά σας ανοίγονται νέοι δρόμοι, έτοιμοι να τους βαδίσετε και να τους κατακτήσετε και ο έρωτας έχει για εσάς, τα πιο δυνατά σενάρια. Δεν υπάρχει τίποτε που να το επιθυμείτε και να μην ανταποκριθεί στα “θέλω” σας. Εσείς θα παραμείνετε κολλημένοι, σε καταστάσεις που σας πλήγωσαν, ακόμα και αν ένας πρώην σύντροφος, γυρίσει μετανιωμένος πίσω; Για σκεφτείτε το.

Λέων

Μπορεί η καθημερινότητά σας, να απαιτήσει από εσάς μέχρι και την τελευταία ρανίδα της ενεργητικότητας σας, όμως ο έρωτας, έχει σκοπό να σας αποπροσανατολίσει τις ημέρες αυτές. Ένα πρόσωπο διαφαίνεται στον ερωτικό σας ορίζοντα, αξιοπρόσεκτο και με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, προσέξτε, γιατί ενωπίω σας, θα βρεθεί εκείνος ο πειρασμός, που θα σας δυσκολέψει να αντισταθείτε στις προκλήσεις του. Θα εκπέμπει πάθος και θα ξυπνήσει τους ενδόμυχους πόθους σας. Αν δε δεσμεύεστε ερωτικά τη εποχή αυτή, ζήστε το λοιπόν.

Παρθένος

Κλείστε τα αφτιά σας σε ανούσιες κολακείες, από όπου και αν προέρχονται, αφού την εποχή αυτή, ξεχωρίζετε στους χώρους που κινείστε ή δραστηριοποιείστε. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας που μπήκε πρόσφατα, πιθανόν να προσδοκά από εσάς η σχέση αυτή που προς το παρόν διατηρείτε να μεταλλαχθεί σε κάτι περισσότερο ερωτικό. Απ τη μεριά σας βέβαια, εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως υπάρχει ένας άνθρωπος από το ερωτικό σας παρελθόν, που ακόμα απασχολεί τη σκέψη σας. Ξεκαθαρίστε τις σχέσεις που δεν έχουν λόγους ύπαρξης στον ορίζοντά σας καλύτερα.

Ζυγός

Εάν η συναισθηματική σας ζωή, δε σας καλύπτει όπως πραγματικά θα το επιθυμούσατε, τώρα θα έχετε τις ευκαιρίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να το καταφέρετε με το πέρασμα του χρόνου. Εφόσον υπάρχει στη ζωή σας μία ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε πρωτίστως τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και ύστερα να ψάξετε αλλού τις αιτίες, που σας κάνουν να διαφωνείτε, ή να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο. Εάν είστε μόνοι την περίοδο αυτή, οι επιλογές συντρόφων και εφήμερων απολαύσεων, μάλλον χρειάζονται περισσότερη ωριμότητα.

Σκορπιός

Εποχή αποφάσεων διάγετε τώρα. Αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Καθώς ο καιρός θα περνά, θα αλλάζει τόσο η ψυχοσύνθεσή σας, όσο και ο τρόπος σκέψης σας. Έτσι λοιπόν καλό θα ήταν, οι αντιλήψεις σας περί έρωτος και διαπροσωπικών σχέσεων, χρειάζεται να αλλάξουν οπτική. Το παρελθόν και οι καταστάσεις που ζήσατε σε αλλοτινές σχέσεις ή και στην παρούσα, εάν βρίσκεστε σε δεσμό, έχουν καταχωρηθεί στο μυαλό σας και τείνουν να γίνουν πάγιες. Λάθος. Από δω και στο εξής θα διαπιστώνετε μέρα με την ημέρα, ότι διαφέρουν από ότι νιώθετε.

Τοξότης

Εάν σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλλετε κάποιο ταλέντο σας, μέσα από ένα συλλογικό χώρο, κυνηγήστε τη και αναπτύξτε τη. Έτσι κάποιοι άνθρωποι καθώς σας παρακολουθούν να εξελίσσεστε, θα αλλάξουν την άποψη που είχαν για εσάς και τις δυνατότητές σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σας, που η αίσθηση που εισπράττετε είναι ότι σας θεωρεί  δεδομένους και ξαφνικά να εντυπωσιαστεί τόσο από σας, που θα σας διεκδικήσει ερωτικά εκ νέου. Όμως εδώ να πω, ότι όταν αλλάξει ματιά προς εσάς, εσείς μπορεί να βρίσκεστε ήδη αλλού…

Αιγόκερως

Πριν αναλάβετε κι άλλες ευθύνες από όσες σας αναλογούν, καλό θα ήταν να αποβάλλετε από τη ζωή σας, άτομα τοξικά και καταστάσεις που την μπλοκάρουν. Ήδη έχετε εκφράσει στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, εκείνα που σας ενοχλούν από τη συμπεριφορά του, καλό θα ήταν όμως, να αναλογιστείτε και εκείνα που ενοχλούν εκείνον. Όμως σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται η ερωτική σας ζωή, εσείς έχετε τη διαχείρισή της. Έτσι λοιπόν ευνοούνται νέες ερωτικές αναγνωριστικές πτήσεις αλλά και ανάπτυξη στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Δείτε το.

Υδροχόος

Το παρελθόν, τα όσα έγιναν και τα απωθημένα που κουβαλάτε μάσα σας και πηγάζουν από εκεί, θα κάνουν από δω και στο εξής, συχνά την εμφάνισή τους στη σκέψη σας. Η κατάσταση που ερωτικά βρισκόσασταν θα γίνετε αιτία σύγκρισης με την τωρινή σας κατάσταση. Εάν κόψατε το δρόμο σε μία σχέση που κάποτε πιστέψατε ότι δεν εξελίσσεται άλλο, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να την επανεξετάσετε καθώς και το αν υπάρχουν γέφυρες να ρίξετε ανάμεσα στο άτομο που συντρόφευε κάποτε τη ζωή σας. Πειραματίζεστε ερωτικά αλλά ασυναίσθητα γυρνάτε και κοιτάτε πίσω.

Ιχθύς

Αλλαγή στην επαγγελματική σας πορεία προβλέπεται. Ίσως τώρα να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο εργασιακό, που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε στον εργασιακό σας ορίζοντα. Κάπου εκεί ο έρωτας σας καλεί, να δείτε και από το μετερίζι του διαφορετικά τα πράγματα. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, ίσως επανειλημμένα να σας έχει εκφράσει κάποιες επιθυμίες του και εσείς να μην τις θέσατε ως άμεσες προτεραιότητές σας. Μήπως να τις δείτε πιο σοβαρά; Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται ένας συνεργάτης σας να σας εκφράσει το έρωτα που αισθάνεται προς το πρόσωπό σας.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 30 Μαΐου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:04 πμ και δύει στις 20:40′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 30 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Η ζωντάνια σας, ο εύστροφος κι έξυπνος λόγος σας, η θετική στάση σας στα πράγμ ...

Astrotip ημέρας Σάββατο 30 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας, αναγνωρίζουν το έργο σας κι ασφαλώς αν π ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:05 πμ και δύει στις 20:40′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Εάν υπάρχει κάποιο άτομο που σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά δ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Βάλτε τα δυνατά σας και παρουσιάστε τις δημιουργικές σας ιδέες. Τώρα θα βρού ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u