Λέων με Ταύρο


Μπορεί ένα Λιοντάρι να τα πάει καλά με έναν Ταύρο; Εξαρτάται.

Αυτή είναι μία σχέση στην οποία πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά, καθώς μοιάζετε τόσο πολύ αλλά ταυτόχρονα είστε αρκετά διαφορετικοί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως εσείς οι δύο λατρεύετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή: τα καλύτερα εστιατόρια, τα όμορφα δώρα και κοσμήματα, το καλύτερο κρασί και όλων των ειδών τις πολυτέλειες. Κανείς από τους δύο δεν διστάζει να ξοδέψει χρήματα για να ζήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής που θέλει.

Όμως, ο Ταύρος τείνει να δουλεύει για τα χρήματά του, ενώ ο Λέων πιστεύει πως απλά θα εμφανιστούν.

Ο ταύρος θα ξοδέψει ελεύθερα μόνο αν έχει στην άκρη αρκετές οικονομίες, αλλά ενώ εσείς έχετε την ίδια πρόθεση, πάντα σκέφτεστε να ξεκινήσετε αύριο και ποτέ σήμερα.

Ο Ταύρος δεν μπορεί να ζήσει έτσι. Στην πραγματικότητα, είναι απίθανο ο Ταύρος να αποφασίσει να σας παντρευτεί μέχρι να του δώσετε αποδείξεις για οικονομική ασφάλεια και ανεξαρτησία. Ο Ταύρος είναι πιο πρακτικός και συνετός απέναντι στη ζωή, με τρόπους που δεν φαντάζεστε.

Οι Ταύροι χρειάζονται λιγότερη προσοχή από εσάς, αλλά έχουν ανάγκη από στοργικές λέξεις και φροντίδα. Τους αρέσει επίσης να τους εκτιμούν για αυτά που κάνουν. Ενώ ο ταύρος χρειάζεται αγάπη, εσείς χρειάζεστε θαυμασμό –μεγάλη διαφορά.

Και οι δύο χρειάζεστε διαφορετικά πράγματα και βλέπετε τη ζωή εντελώς διαφορετικά. Έτσι δεν είναι πιθανό να πάρετε ό, τι θέλετε από αυτή τη σχέση και θα μένετε και οι δύο ανικανοποίητη. Αυτός είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Να είστε ευαίσθητοι εδώ όσο η σχέση προχωρά.

Ο Ταύρος και ο Λέων απολαμβάνουν το σεξ απίστευτα και το βλέπουν σαν τελετή που πρέπει να γίνει αργά και απολαυστικά. Ο ρυθμός σας είναι ολόιδιος, έτσι εδώ θα βρείτε απόλυτη συμβατότητα.

Να θυμάστε πως ο Ταύρος απολαμβάνει τον κόσμο μέσα από τις αισθήσεις:

Παρατηρώντας πράξεις, ακούγοντας τον τόνο της φωνής σας και απολαμβάνοντας το άγγιγμά σας. Ο Ταύρος δεν επικεντρώνεται σε αυτά που λέτε.

Απλά δεν πιστεύει όλα όσα ακούει, αλλά διαισθάνεται με ακρίβεια τα πράγματα. Κάποιες φορές θα ευχηθείτε να ήταν λίγο πιο συναισθηματικός και ρομαντικός. Όμως εσείς είστε ζώδιο της Φωτιάς και εκείνος ζώδιο της Γης, και η γη μπορεί να σβήσει τις φλόγες του πάθους!

Αντί να είναι ωμός, ο Ταύρος πρέπει να υιοθετήσει μία πιο ευαίσθητη και ντελικάτη προσέγγιση όταν σας κρίνει. Και εσείς πρέπει να γίνετε περισσότερο ρεαλιστικοί. Δεν είστε βασιλιάδες και οι άνθρωποι δεν είναι υπηρέτες σας!

Όπως βλέπετε, αυτή η σχέση θα χρειαστεί κάποιες προσαρμογές και από τους δύο. Έχετε διαφορετικά στυλ και προσδοκίες ο ένας από τον άλλον και γενικά από τη ζωή. Ξεκινήστε μιλώντας για τα αισθήματα και τα όνειρά σας και συνεχίστε από εκεί!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!