Νέα Σελήνη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει


Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Ιούλιο, και ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα. Μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σε ένα ιδιαίτερα καυτό περιβάλλον , και όχι μόνο λόγο των υψηλών θερμοκρασιών, τα οποία θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι την Πανσέληνο του Αυγούστου.

Το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να είναι συνδεδεμένο, την χαρά της δημιουργίας και της ζωής, ζωής, τον έρωτα, τα παιδιά, το πάθος και την διασκέδαση, ωστόσο, τα πράγματα φέτος θα είναι  λιγάκι διαφορετικά, αφού μπαίνουμε σε μια περίοδο έντονων αλλαγών, οι οποίες θα είναι αρκετά πιεστικές για όσους δεν είχαν φροντίσει να τις προετοιμάσουν.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της Νέας Σελήνης; Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 28/07 στην (05ο 38’) στις 20:55 μ.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 12ο 32’ του Υδροχόου.

Αρχικά, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 6ο οίκο του Ωροσκοπίου, αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία, τις εργασιακές μας σχέσεις, το Ασφαλιστικό, αλλά και τον Στρατό,  ενώ η σύνοδος της με την Δήμητρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή ίσως κάποιων εργασιακών σχέσεων. Από την άλλη πλευρά η ανοιχτή όψη αντίθεσης που σχηματίζει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, δεν μας επιτρέπει να είμαστε πολύ χαλαροί στα θέματα της δημόσιας υγείας και των διάφορων ιώσεων.

Παρόλο την περίεργη συνθήκη, η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, μας ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά, αυτή τη στιγμή τις οικονομικές μας υποθέσεις, και μας βοηθάει να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό των μελλοντικών, μακροπρόθεσμων στόχων μας.

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες, είναι ότι υπάρχει γύρω μας ένας διάχυτος εκνευρισμός ο οποίος ξεκίνησε από την όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Άρη, και θα συνεχιστεί με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, η οποία μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια μας ή να δημιουργήσει προβλήματα σε όσους έχουν προγραμματίσει αυτές τις ημέρες ένα ταξίδι. Αυτές οι ανατροπές άλλωστε, μας δίνουν μια πρώτη γεύση των αλλαγών που πρόκειται να προκαλέσει σε λίγες ημέρες η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό.

Σε όλο αυτό το θολό τοπίο, υπάρχει και ο έρωτας, ο οποίος με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που σχηματίζει ο Άρης με την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανό να μας χτυπήσει την πόρτα.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 11ο 28΄ του Καρκίνου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 18ο 22’ του Αιγόκερω.

Στην σύνθεση των 2 χαρτών (Αστρικού – Τροπικού) η όψη συνόδου που θα σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Πλούτωνα θα μας ωθήσει για άλλη μια φορά να αλλάξουμε την Κοσμοθεωρία μας, όχι με τόσο εύκολο τρόπο.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Εκμεταλλεύομαι την εύνοια της τύχης για να προχωρήσω τα μελλοντικά μου σχέδια, ενώ πρέπει να είμαι προετοιμασμένος ότι τα πράγματα μπορεί να μην ακολουθήσουν το αρχικό σχέδιο και να δυσανασχετήσουμε, ωστόσο στο τέλος το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Κριοί, γι’ αυτό και πρέπει να τολμήσετε. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια, στα οποία θα βάλετε όλη σας την ενέργεια.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα μπουν σε μια παθιασμένη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με σοβαρότητα με τα θέματα που αφορούν τα συγγενικά σας πρόσωπα,  και  την ακίνητη σας περιουσία και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Ενώ θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, εάν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις. Επίσης, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ξαφνικές αλλαγές, οι οποίες θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινή σας ζωή θα μπει σε άλλη ροή αυτή τη χρονική περίοδο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει αρκετές ανατροπές στα σχέδια σας και θα σας αναγκάσει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας, και να προσεγγίσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε διακοπές, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδια σας ή στα άτομα που θα αποτελέσουν την παρέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την αξία σας θέλετε να αποδείξετε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει, με τις επιτυχίες σας, να αποδείξετε την αξία σας στο χώρο της δουλειά σας, και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας , ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια νέα επαγγελματική πρόταση με καλύτερες απολαβές. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Σε πορεία αλλαγών, που είτε σας αρέσουν είτε όχι, θα προχωρήσετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας , θα σας πιέσει  κάνετε το επόμενο βήμα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Αφήστε στην άκρη τις αναβολές και τολμήστε το επόμενο βήμα στην ζωή σας, γιατί τα γεγονότα των επόμενων ημερών θα είναι καθοριστικά για την ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω από εσάς αυτή τη χρονική περίοδο . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια, οι επαφές που θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας και από εσάς εξαρτάται πως θα τις αξιοποιήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να κάνει ξαφνικά την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις  θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ξεκινάει ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς, αφού θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους για διακοπές και όχι μόνο, τις οποίες και πρέπει να αποδεχτείτε, γιατί θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει πιο προσωπική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα αρχή στην καριέρα είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς  οι Σκορπιοί.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας ωθήσει να αλλάξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους,  ενώ αρκετοί από εσάς θα κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και γιατί όχι, όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο, στροφή στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτές τις ημέρες για την προσωπική σας ζωή, θα είναι καθοριστικές και θα αλλάξουν την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε  χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας ωθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να προχωρήσετε με τόλμη και ενθουσιασμό στην υλοποίηση των μελλοντικών σε στόχων, είτε αυτοί είναι προσωπικοί είτε επαγγελματικοί. Επίσης, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις ξαφνικές αλλαγές που θα προκύψουν στην δουλειά σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, όσοι είστε διακοπές, θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις οικονομικές σας υποθέσεις έχετε στρέψει την προσοχή σας  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε ξαφνικές και ιδιαίτερα ανατρεπτικές λύσεις για να  τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μια τολμηρή και υψηλού ρίσκου επαγγελματική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα νέο πρόσωπο να εισβάλει στην ζωή σας και να ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις συνεργασίες σας και να κάνετε μια νέα αρχή, δίνοντας τέλος, όχι με τον πιο εύκολο τρόπο, σε όσες πλέον δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ξαναδούν την σχέση τους με τον σύντροφο τους από την αρχή, αυτό σημαίνει για κάποιους ότι δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ άλλοι θα ρίξουν οριστικά τους τίτλους του τέλους.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, εξαιτίας κάποιων εσωτερικών αλλαγών και αποχωρήσεων, δικαιώνοντας πάνω από όλα την δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αποφασίσετε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση και την συνολική σας εμφάνιση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!