Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω


Κατευθυνόμενοι από τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο να βλέπουν τη ζωή με τον ίδιο τρόπο που ο Κρόνος περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο, αργά και με το ένα πόδι μπροστά από το άλλο.

Θέλουν να σχεδιάζουν τα πάντα και να κρατούν σημειώσεις, χρησιμοποιώντας τη θεωρία «να ελπίζεις για το καλύτερο αλλά να περιμένεις το χειρότερο!».

Μήπως αυτό ακούγεται σαν ένα βαρετό απόγευμα στο σπίτι σχεδιάζοντας τα επόμενα είκοσι χρόνια;

Μπορεί, αλλά όπως ήδη μάλλον γνωρίζετε, ή θα ανακαλύψετε, όταν αντιμετωπίζετε άσχημες καταστάσεις θα βρίσκονται πάντα δίπλα σας για να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία βρεθεί στο δρόμο σας.
Αυτό μεταφράζεται επίσης σε ένα σύντροφο που θα δουλέψει ασταμάτητα μέχρι να σιγουρευτεί πως η σχέση του λειτουργεί.

Ποτέ δεν αφήνει τα πράγματα στη τύχη τους, και παλεύει για να κάνει αυτή τη σχέση που χτίζετε μαζί, να σημαίνει για αυτόν το ίδιο με ό, τι άλλο σημαντικό υπάρχει στη ζωή του. Βρίσκει πάντα χρόνο για να μιλήσει για τα συναισθήματά του.

Συμβουλή: Με την σειρά σας και εσείς πρέπει να απολογείστε για οτιδήποτε άσχημο μπορεί να κάνετε στη σχέση σας με έναν Αιγόκερω. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την τυραννική του ανταπόκριση απέναντι στην αδικία και τις προσβολές.
Ο σύντροφός σας ίσως φέρεται σαν μάρτυρας, και καθώς εκτιμά τν σκληρή δουλειά και είναι ο άρχοντας της ηθικής, ίσως αρχίσει να σας δείχνει με το δάχτυλο που και που.

Αυτό είναι ευχή και κατάρα, καθώς μπορούν να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα σε μία σχέση όταν ο ένας λέει στον άλλο τα λάθη του και του υποδεικνύει πώς να γίνει καλύτερος, αλλά στην ουσία είναι ένας τρόπος να δείξει πόσο πολύ νοιάζεται και αγαπά το σύντροφό του. Θέλουν πραγματικά να γίνετε καλύτεροι σε οτιδήποτε κάνετε, και να νιώθετε πως όλα είναι δυνατά.

Τώρα το διασκεδαστικό κομμάτι.

Η έκφραση της χαράς μπορεί να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι. Λόγω της πειθαρχίας και των περιορισμών που υπάρχουν στην καθημερινή του ζωή, όταν διασκεδάζει συνήθως το παρακάνει! Αν και συνήθως αυτό σημαίνει πως την επόμενη μέρα έχει πονοκέφαλο και κάποιες αστείες ιστορίες να διηγηθεί, μερικές φορές μπορεί να οδηγηθεί σε ολέθριες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο σε μία σχέση και μερικές φορές συνεπάγεται σε απιστίες ή σε άλλου τύπου ψέματα.

Σημείωση: Οι σύντροφοι των Αιγόκερων ενθαρρύνονται να παρατηρούν αν η διασκέδαση του Αιγόκερου είναι η απελευθέρωση της πίεσης που ασκούν πάνω τους ή απλά μία υγιής διοχέτευσης του άγχους.

Οι Αιγόκεροι φοβούνται αρκετά πράγματα. Μέσα σε αυτά τα που φοβούνται είναι και η φτώχια. Μπορούν να καταλήξουν να δουλεύουν υπερωρίες και να αποκτήσουν εμμονές. Αυτό πολλές φορές σημαίνει πως δεν ζουν ποτέ το παρόν και συνεχώς σχεδιάζουν το μέλλον και κάνουν οικονομία. Είναι ένας κύκλος που όταν τελειώνει ξεκινά ξανά από την αρχή.

Παρά την σκληρή δουλειά, την απαισιοδοξία και τον κυνισμό τους, οι Αιγόκεροι συνήθως είναι πολύ καλοί εραστές. Η σχέση τους με τη γη σημαίνει πως είναι απίστευτα αισθησιακοί. Απολαμβάνουν να τους αγγίζουν, για αυτό αγγίξτε τους και η ευχαρίστησή τους θα εκτοξευθεί στα ύψη.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω

Καρκίνος: Ο Καρκίνος, αν και είναι το αντίθετο ζώδιό σας, είναι ο πιο ταιριαστός σύντροφος. Οι στόχοι του μοιάζουν με τους δικούς σας. Μπορούν να καταλάβουν τις θυσίες σας, αλλά γενικά βλέπουν τη ζωή πιο θετικά. Θα σας υποστηρίζουν και θα σας σέβονται.

Ταύρος: Η στοργική του φύση θα σας χαροποιήσει και θα σας ενθαρρύνει.

Παρθένος: Καταλαβαίνει την τελειομανία σας, και θα δουλέψει αρμονικά μαζί σας μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω

Κριός: Είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος σε σχέση με την αργή προσέγγισή σας απέναντι στη ζωή.

Δίδυμοι: Πολύ ευφάνταστοι για τα γούστα σας και δεν ενδιαφέρονται για τα ιδανικά σας.

Λέων: Πολύ εξωστρεφής με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να τον εμπιστευτείτε απόλυτα.

Τοξότης: Είστε εντελώς αντίθετοι και ποτέ δεν θα συμφωνήσετε σε τίποτα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!