Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Υδροχόο


Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμοί και οι περιττές διαφωνίες, τότε το να βγαίνετε με έναν Υδροχόο μπορεί να αποτελέσει μία γλυκιά ανακούφιση.

Με κυβερνήτη του τον Ουρανό, ο Υδροχόος έχει τη θέληση να προσαρμόσει τη λογική του αλλά όχι τη μοναδικότητά του.

Αυτό σημαίνει πως ο Υδροχόος γνωρίζει πότε να κάνει πίσω από έναν τσακωμό αν αισθάνεται πως κάνει λάθος. Ο σύντροφος ενός Υδροχόου είναι σίγουρο πως θα εκτιμήσει κάτι τέτοιο.

Παρά τον ψύχραιμο και λογικό κόσμο των Υδροχόων, είναι πάντα έτοιμοι για να κάνουν τα πάντα.

Αμηχανία, είναι μία λέξη με την οποία μπορείς να περιγράψεις τον τρόπο που αισθάνονται όταν ασχολούνται με τα συναισθήματά τους, έτσι πολλές φορές προτιμούν να μην τα εκδηλώνουν, καθώς τους αφήνουν εκτεθειμένους και ευάλωτους, και να τα ανταλλάσουν με διασκέδαση και με προσωπικότητες του τύπου «ψυχή του πάρτι».

Είναι δυναμικοί και ενδιαφέροντες, και είναι καλύτερο να μην τους πιέζετε να κλάψουν στον ώμο σας όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα, ή να προσπαθήσετε να συζητήσετε μαζί τους τα συναισθήματά τους.

Αυτό θα τους δώσει την ευκαιρία να ενωθούν μαζί σας σε πιο ριψοκίνδυνο για αυτούς επίπεδο.

Αρκετοί Υδροχόοι βιώνουν τον φόβο της απόρριψης.

Είναι ανεπαρκής στον τρόπο που εκφράζονται συναισθηματικά, και μερικές φορές, όταν πίνουν, στέλνουν μηνύματα, παρά τις συμβουλές των φίλων, ή χρησιμοποιούν άλλες μορφές επικοινωνίας για να καλύψουν τα συναισθήματά τους, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγουν τον κατά πρόσωπο διάλογο με κάθε κόστος.

Αυτό μπορεί να είναι γοητευτικό στην αρχή, αλλά μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή, καθώς όλα αυτά τα γλυκά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σύντομα μετασχηματίζονται σε καταστάσεις που σε σπρώχνουν όλο και περισσότερο προς την πόρτα, μέχρι που τελικά θα κάνεις το πρώτο βήμα και θα εξαφανιστείς.

Συμβουλή: Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για έναν Υδροχόο, άντρα ή γυναίκα, μην περιμένετε από αυτούς να κάνουν τη πρώτη κίνηση. Αν δεν το κάνετε, δεν θα απογοητευτείτε, αλλά θα πρέπει να περιμένετε αρκετό καιρό για να κάνουν εκείνη το πρώτο βήμα.

Παρά την απομονωμένη συμπεριφορά τους αυτή, οι Υδροχόοι είναι πάντα έτοιμοι για μάχη.

Είναι γεννημένοι με αυτό το αίσθημα σαν φυσικό συστατικό του χαρακτήρα τους, καθώς και με την ανάγκη να ασχοληθούν με σκοπούς, να οδηγήσουν τον κόσμο στην αλλαγή, και πολλές φορές αυτή τους η τάση μεταφράζεται σε μία ισχυρή επιθυμία να δουν το σύντροφό τους να επιτυγχάνει.

Αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να επιτρέψετε σε έναν Υδροχόο, είναι να τον αφήσετε να γίνει ιδιαίτερα ψυχρός και απόμακρος.

Η ζωή και οι πνευματικές αναζητήσεις που ακολουθεί ο Υδροχόος συνήθως τον απομονώνουν και δεν του προσφέρουν την ικανοποίηση που ψάχνει.

Σιγουρευτείτε πως ο σύντροφός σας κάνει πράγματα που μπορούν να εξελιχθούν στον πραγματικό κόσμο. Αν έχουν πληγωθεί στο παρελθόν, δείξτε τους πως μπορούν να σας εμπιστευτούν, και αν φοβούνται, επιβεβαιώστε τους πως αυτό είναι απλά ένα κομμάτι της ζωής.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι έχουν μία βαθιά αγάπη για την απρόβλεπτη περιπέτεια, και μπορούν να καταλάβουν τις αντιδράσεις και την καρδιά του χαρακτήρα σας.

Ζυγός: Ο Ζυγός θα λατρέψει την ομορφιά και τον αισθησιασμό σας όπως και εσείς σε αυτόν. Επίσης μπορεί να καταλάβει την επιθυμία σας να μένετε μόνοι.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Υδροχόο

Ταύρος: Ο Ταύρος χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα και λιγότερη ένταση στη ζωή του.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος προτιμά να μένει σπίτι και είναι λιγότερο επιρρεπείς στο να ακολουθεί τις περιπέτειές σας.

Παρθένος: Χρειάζεται να οργανώσει τον τρόπο ζωής σας για να είναι μαζί σας, κάτι που εσείς δεν μπορείτε να αντέξετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!