Πως θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω


Λίγο πριν την εκπνοή της χρονιάς, και συγκεκριμένα στις 30/12, ο
Ερμής που είναι ο πλανήτης που επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλον την καθημερινότητα μας,  θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του από την 24ο 15΄και μέχρι τις 18/01 θα φτάσει στην 08ο 08΄ όπου θα μπει σε στάση.

Η περίοδος που ο Ερμής είναι ανάδρομος, εκτός από το επικοινωνιακό χάος, τα προβλήματα στα δίκτυα επικοινωνίας, τις αναβολές και τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκαλέσει, με τον ανάλογο εκνευρισμό, είναι η ιδανική περίοδος για όλους μας να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσουμε, τα σχέδια μας, να κάνουμε δεύτερες σκέψεις, να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που μας είχαν ξεφύγει.

Ιδιαίτερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την δημόσια εικόνα και την καριέρα μας, είναι ιδανική αυτή η περίοδος για να επανεξετάσουμε και να κάνουμε τις ανάλογες διορθωτικές κινήσεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα μας, και να οργανώσουμε ακόμα πιο σωστά τα επόμενα επαγγελματικά μας βήματα.

Επίσης, είναι μια περίοδος που μπορεί να έχουμε επανεμφάνιση προσώπων από το ερωτικό μας παρελθόν με τα οποία δεν έχει κλείσει ουσιαστικά ο κύκλος , και θα ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που γεννήθηκε με ανάδρομο Ερμή, οπότε για αυτούς, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική.

  • Στις 02/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα (22ο 53΄), θα βοηθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να ξαναδούν τα μελλοντικά τους σχέδια και να είναι πιο αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα.
  • Στις 07/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (16ο 57΄), θα βοηθήσει να αφοσιωθούν με μεγαλύτερη ευκολία στους στόχους τους και να είναι πιο ουσιαστικοί τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό(15ο 01’), θα βοηθήσει να βρουν ανατρεπτικές  λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Αιγόκερω  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τους στόχους της νέας χρονιάς θα ασχοληθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  είναι μια ιδανική ευκαιρία για εσάς, στο ξεκίνημα της χρονιάς, να επανασχεδιάσετε τους νέους  επαγγελματικούς στόχους και να επανεξετάσετε τις  επαγγελματικές προτάσεις που δεχτήκατε στα τέλη της προηγούμενης, πριν δώσετε τις οριστικές σας απαντήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την εικόνα σας, εστιάζοντας την προσοχή στα λάθη που πιθανόν κάνατε στο  παρελθόν. Επίσης, είναι πιθανό, ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σας ξανά προσεγγίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό  σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις πριν βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα. Ενώ,  από την άλλη πλευρά, θα σας δοθεί παράταση χρόνου για να βρείτε λύσεις σε  Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις, που σας ταλαιπωρούν καιρό. Επίσης, είναι πιθανό, να χρειαστεί να αναβάλετε για λίγο αργότερα ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα βήμα πίσω ίσως χρειαστεί να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να  βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ παράλληλα, όσοι από εσάς δεχτήκατε λίγες ημέρες πριν προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, θα έχετε το χρόνο που χρειάζεται για να τις μελετήσετε με προσοχή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μικρά γράμματα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα φιλτράρετε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά που θέλετε να πείτε στους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποστάσεις από κάποιους ανθρώπους ήρθε η ώρα να πάρετε  εσείς  οι Καρκίνοι . Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις συνεργασίες, και να δείτε ποιοι συνεργάτες σας αξίζει να είναι μαζί σας τη νέα χρονιά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναδείτε τη σχέση σας με τον σύντροφο σας πριν αποφασίσετε το επόμενο σας βήμα. Επίσης αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να έρθετε και πάλι κοντά με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Αρκετά κουραστικό θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα για  εσάς τους Λέοντες. Η ανάδρομη του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, ενώ τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στα δίκτυα επικοινωνίας, θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο τον εκνευρισμό σας.  Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε την συμμετοχή σας σε κουτσομπολιά στο χώρο της εργασίας σας ή να προχωρήσετε σε ιατρικές εξετάσεις, γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα που θα πάρετε να είναι λάθος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την χαρά του έρωτα και της δημιουργίας απολαμβάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι.  Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δυνατότητα να επανεξετάσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, λίγο πριν τα ανακοινώσετε στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό κάποια πράγματα που έχετε κανονίσει να αναβληθούν, ωστόσο, θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρία που σας δίνεται για να δείτε άλλους ανθρώπους ή για να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Σε ότι αφορά το φλερτ, θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Με υποθέσεις που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η ανάδρομη του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε και πάλι με υποθέσεις της  οικογένειας ή της  ακίνητη σας περιουσία που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει, ενώ είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να υπάρχει να ένα κλίμα ασυνενοησίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασκήσεις ψυχραιμίας και υπομονής θα χρειαστεί να κάνετε τις επόμενες ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, αναβολές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σας.  Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να περάσετε όσο γίνεται πιο ανώδυνα, είναι να προσέχετε τα μηνύματα σας, να κάνετε back up  στον υπολογιστή σας, και να έχετε πάντα εναλλακτικές όταν θα υπάρχουν αναβολές ή καθυστερήσεις στα ραντεβού σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις ενδείξεις του αυτοκινήτου σας, και να αποφύγετε να αγοράσετε τηλεπικοινωνιακό υλικό (κινητό, tablet), εκτός εάν είναι από δεύτερο χέρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χρόνο υπέρ σας θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε εσείς οι  Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τις λεπτομέρειας μιας επαγγελματικής συνεργασίας, ώστε να εκμεταλλευτείτε υπέρ σας τους όρους και τις προϋποθέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε το χρόνο που χρειάζεται το ταίρι σας, ώστε να καταλάβει τα συναισθήματα σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ζητήσετε χρήματα που σας χρωστάνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την νέα σας στρατηγική θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να χαράξετε μια νέα στρατηγική στον τρόπο που θα υλοποιήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι πιθανό να έρθετε πάλι σε επαφή με παλιούς σας συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε πιο ουσιαστικοί στον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, χωρίς να αναλώνεστε σε περιττές λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεύτερες σκέψεις θα κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα  εσείς οι  Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, και να δείτε καθαρά ποια από αυτά μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και νέες επαφές οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές. Από την άλλη πλευρά θα είστε πολύ επιφυλακτικοί με τους συνεργάτες σας, καθώς θα ανακαλύψετε ποιοι είναι αυτοί που σας δημιουργούν προβλήματα πίσω από την πλάτη σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο ουσιαστικά ο κύκλος δεν έχει κλείσει.

ΙΧΘΥΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα επαναξιολογήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, και να αξιολογήσετε ποια άτομα θέλετε δίπλα σας και με ποιους δεν έχετε πλέον κανένα κοινό σημείο επαφής.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!