Πως θα μας επηρεάσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω


Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι συνδεδεμένη με μια περίοδο προβλημάτων στην επικοινωνία, αναβολών και καθυστερήσεων, πάντοτε όμως είναι πολύτιμη γιατί μας δίνει το χρόνο για αναθεωρήσεις. Ο Ερμής στις 19/01, έχοντας ολοκληρώσει την 1η ανάδρομη πορεία του για φέτος,  θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 08ο 11΄ του Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11/02 , και συγκεκριμένα έως τις 13:21 μ.μ. θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Με την επιστροφή του σε ορθή πορεία, να πάρουμε αποφάσεις που αφορούν την ζωή μας με λογική και όχι με συναίσθημα.  Να επαναπροσδιορίσουμε τα  όρια μας και να αποδεχθούμε τους κανόνες, ενώ κάθε μας κίνηση θα είναι σωστά μελετημένη. Τα λόγια μας θα συνάδουν με τις πράξεις μας, ενώ, αυτό που θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε θα είναι η συνέπεια απέναντι σε όλους, αλλά κυρίως απέναντι στον εαυτό μας, με κυριότερο όφελος, ότι πλέον δεν θα  σπαταλάμε άσκοπα τον χρόνο,  την ενέργεια και κυρίως τα λόγια μας. Η νέα μας συμπεριφορά σε άλλους μπορεί να αρέσει και σε άλλους όχι, αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι εμείς θα αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία πλέον θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα σχέδια τους ενώ παράλληλα θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί στο φλερτ, από την άλλη πλευρά αρκετά έκρυθμη μπορεί να γίνει η κατάσταση στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 30/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό(14ο 57’), θα ωθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να γίνουν πιο τολμηροί.
  • Στις 08/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (23ο 46’), η οποία θα βοηθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.
  • Στις 10/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (28ο 58’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού   Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να κινηθούν με στρατηγική.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Αιγόκερω  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα επαγγελματικά σας όνειρα πραγματικότητα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να υλοποιείται έναν – έναν τους επαγγελματικούς στόχους της φετινής χρονιάς, ενώ αρκετοί θα έχετε και θετικές απαντήσεις που αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας βήματα . Σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στους άλλους το νέο σοβαρό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σίγουροι για το μέλλον αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό  σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά σας σχέδια. Παράλληλα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις  Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις, ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις σε ότι αφορά τις Σπουδές τους. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, που είχατε αναβάλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οριστικές λύσεις στα οικονομικά σας ήρθε η ώρα να δώσετε εσείς οι Δίδυμοι.  Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει βρείτε τις οριστικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους και να νιώσετε πιο ήρεμοι και ανακουφισμένοι,  ενώ παράλληλα θα αποδεχτείτε και τις οικονομικές προτάσεις που σας έχουν γίνει. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα νέο κύκλο συνεργασιών, οι οποίες θα είναι πιο αποδοτικές για εσάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επικοινωνία και η ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας έχει πλέον αποκατασταθεί.

ΛΕΩΝ

Στην δουλειά σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην δουλειά σας θα σας φέρει νέες ευθύνες, στις οποίες εσείς θα καταφέρετε να δείξετε το ηγετικό σας πρόσωπο δίνοντας  άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, ενώ, δεν θα πτοηθείτε από τα  αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Σε προσωπικό επίπεδο, το φλερτ στο χώρο της εργασίας σας ευνοείται, ενώ παράλληλα, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε και σε ιατρικές εξετάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και γεμάτοι θετική ενέργεια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με πάθος , έχοντας κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις,  τα μελλοντικά προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας σχέδια.  Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα βρείτε επιτέλους χρόνο για τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα διασκεδάσετε, ενώ θα έχετε και πολλές ευκαιρίες στο πεδίο του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Οριστικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού και της  οικογένεια σας θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις  στα θέματα  που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη σας περιουσία, ενώ θα δοθεί και ένα τέλος στις οικογενειακές διενέξεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον θα εκφράζετε με μεγαλύτερη σιγουριά τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στους έντονους ρυθμούς επιστρέφει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας επαναφέρει την καθημερινότητα σας σε πιο έντονους ρυθμούς, ετοιμαστείτε για πολλές επαγγελματικές συζητήσεις, οι οποίες είχαν σταματήσει, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και αρκετά ταξίδια για επαγγελματικούς κυρίως λόγους . Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό, ενώ θα έλθετε και πάλι κοντά  με τα αδέρφια και τον κοντινό σας κύκλο. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αλλάξετε το κινητό ή  το μεταφορικό σας μέσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ώρα τα λόγια να γίνουν πράξεις έφτασε για  εσάς τους  Τοξότες. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία είχε σταματήσει, και να δείξετε την αξία σας στην δουλειά σας.  Σε προσωπικό  επίπεδο, θα δείξετε με τις πράξεις και όχι με τα λόγια σας την αγάπη και τα συναισθήματα σας στους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθείτε το  επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προβάλλετε σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την δουλειά σας,  ενώ αρκετοί από εσάς θα  αναλαμβάνετε ευθύνες τις οποίες όχι μόνο δεν θα φοβηθείτε αλλά θα είναι πρόκληση για εσάς.  Άλλωστε η αφοσίωση σας στους στόχους και η σκληρή δουλειά είναι τα στοιχεία που σας κάνουν να ξεχωρίζεται . Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας ότι αυτά που λέτε τα εννοείται, αλλά και ότι δεν φοβάστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αποφασιστικές κινήσεις, αλλά στο παρασκήνιο θα κινηθείτε για άλλη μια  φορά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε μεθοδικά αλλά παράλληλα παρασκηνιακά στην προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε κρυφές συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός κρυφού έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς  τους  Ιχθύς. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες, με άτομα τα οποία θα φανούν πολύτιμα στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά την συμμετοχή σας στα κοινά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ένα φιλικό ή κοινωνικό κάλεσμα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!