“GALE WARNING” Εκλείψεις Ιανουαρίου 2019


Χρησιμοποίησα τον όρο “Gale Warning”ευρέως γνωστό στους κατοίκους πλησίον των περιοχών γέννησης και πορείας των τυφώνων της Καραϊβικής που συχνά ταλαιπωρούνται από τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα, για να περιγράψω αυτό που μας περιμένει με το “καλημέρα” του 2019:

“Κίνδυνος θύελλας” λοιπόν, από τα αστρολογικά φαινόμενα που πρωταγωνιστούν στην πρεμιέρα της νέας χρονιάς, τις γνωστές μας εκλείψεις. Οι αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει το συχνό αυτό αστρονομικό φαινόμενο, μιας και “προβάλλεται” συχνά από τα μέσα, αλλά και από προσωπική πείρα, ως βίωμα. Από την αυγή της ανθρωπότητας, ο κόσμος θεωρούσε “τρομερές και φοβερές” τις εκλείψεις και συχνά τις συνέδεε με καταστροφές και δεινά -όχι πάντα άδικα. Το “ρίσκο” που αντιμετωπίζουν οι αστρολόγοι με την επιρροή των εκλείψεων, μπορεί να συγκριθεί με εκείνο των μετεωρολόγων που δεν μπορούν να προβλέψουν την ένταση και τις περιοχές που θα “κτυπήσουν” οι τυφώνες με ακρίβεια -και αρκετά συχνά πέφτουν έξω. Ουδείς αλάνθαστος, λοιπόν, κι εμείς εδώ θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα αποτελέσματα που αναμένεται να έχουν οι δύο εκλείψεις του Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιρροή των εκλείψεων επεκτείνεται περίπου δεκαπέντε μέρες πριν και άλλες τόσες μετά την εκδήλωση του φαινομένου (Η αρχή επιρροής ξεκινά με την Πανσέληνο στις 22/12/18).Το διάστημα που και οι δυο εκλείψεις έχουν επιρροή ονομάζεται μεσοδιάστημα εκλείψεων και είναι το πιο “πονηρό” για εκδήλωση γεγονότων. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι μας περιμένει!!

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Την ημέρα των Θεοφανείων έχουμε την πρώτη Νέα Σελήνη-έκλειψη του 2019, που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω. Θα επηρεάσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου. Πρόκειται για μια επικίνδυνη ηλιακή έκλειψη, καθώς σε αυτήν συμμετέχει ο Πλούτωνας, ενώ και ο Άρης με τον Ερμή βρίσκονται σε όψη τετραγώνου. Οι όψεις αυτές φέρνουν έντονες καταστάσεις, προβλήματα με τις μετακινήσεις, ατυχήματα, ενώ αποτελούν και δείκτη για εκρήξεις και τρομοκρατικά κτυπήματα. Ευτυχώς, η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα μειώνει την ένταση και περιορίζει τις ζημιές. Ωστόσο προσοχή χρειάζεται παντού, ενώ παρόμοια φαινόμενα είναι πιθανό να έχουμε και από 20 έως 25 Ιανουαρίου όταν ο πυροδότης Άρης περάσει πάνω από το σημείο της έκλειψης και την “ενεργοποιήσει”.  Υπομονή, μπόρα είναι θα περάσει.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Στις 21 Ιανουαρίου έχουμε έκλειψη Σελήνης στην πρώτη μοίρα του Λέοντα. Πρόκειται για ένα “ακίνδυνο” φαινόμενο αφού δεν συνοδεύεται από δύσκολες πλανητικές όψεις. Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να αποκλείσει την εκδήλωση γεγονότων και καταστάσεων αφού όπως αναφέραμε εκείνο το διάστημα ο Άρης ενεργοποιεί την πρώτη έκλειψη. Καιρικές και γεωφυσικές “αναστατώσεις” είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συμπερασματικά, κρίνεται σκόπιμο στη διάρκεια του πρώτου μήνα της χρονιάς να αποφεύγονται οι υπερβολές και το ρίσκο.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η καριέρα σας βρίσκεται στο προσκήνιο στις αρχές της χρονιάς. Είναι απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 του Ιανουαρίου σας καλεί να σχεδιάσετε με προσοχή τις επόμενες κινήσεις σας. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις τόσο στα στο χώρο της εργασίας όσο και στα προσωπικά δεν θα λείψουν. Μια σειρά από γεγονότα που θα έχουν αρχή και τέλος την περίοδο των εκλείψεων, απαιτούν ψύχραιμη αντιμετώπιση. Με την αρμονική συμμετοχή του Ποσειδώνα ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να αγγίξετε τους στόχους που έχετε οραματιστεί.

Θετική η σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 21 του μήνα για το ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας. Τα γεμάτο φεγγάρι του Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σας και να θέσετε σε προτεραιότητα τις βαθύτερες ανάγκες σας. Καθώς το φαινόμενο σχηματίζει τρίγωνο με τον αστερισμό σας, θα εξισορροπήσει αρκετά την κατάσταση και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια επανεκτίμηση των γεγονότων. Έτσι, θα μπορέσετε να αποφασίσετε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο, ώστε να αφιερώσετε χρόνο και να δημιουργήσετε τις συνθήκες που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Παρόλο που διανύουμε ήδη την περίοδο των εκλείψεων, εσείς φαίνεται να μην πτοείστε. Η διάθεσή σας είναι καλή και δεν σκοπεύετε να την χαλάσετε. Έτσι, θα φροντίσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να παρακάμψετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που θα αυξήσει το κύρος σας απέναντι στους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας. Η ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου θα προκαλέσει ορισμένες «εκπλήξεις» στις μετακινήσεις σας, τις οποίες όμως θα αντιμετωπίσετε με χιούμορ προκειμένου να διατηρήσετε όμορφο το κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

Το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται στο «στόχαστρο» της σεληνιακής έκλειψης στο Λέοντα στις 21 του Ιανουαρίου που αποτελούν την «Αχίλλειο πτέρνα σας» αυτή την περίοδο. Η προσπάθειά σας να ξεφύγετε από το «βάλτο» δεν είναι απλά μια τάση φυγής, αφού αντικατοπτρίζει την βαθύτερη κατανόηση των αναγκών σας για ένα νέο τρόπο ζωής. Οι φίλοι σας θα παίξουν θετικό ρόλο στην εξέλιξή σας, ενώ θα αποκομίσετε περισσότερα οφέλη αν εργαστείτε συλλογικά, για ένα κοινό σκοπό. Κάτω από το φώς του φεγγαριού «ξεφορτώνεστε» κάθε τι που σας δέσμευε, ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν γίνεται ανώδυνα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα. Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την ημέρα των Θεοφανείων σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και σηματοδοτεί οικονομικούς πονοκεφάλους. Καλό θα είναι λοιπόν να περιορίσετε τα έξοδά σας και να αποφύγετε τη λήψη δανείου. Παράλληλα, προσπαθήστε να καλύψετε τυχόν ενοχλητικές εκκρεμότητες που έχουν σχέση με χρήματα τρίτων και που έχετε αφήσει στην τύχη τους. Ακολουθώντας μια συνετή διαχείριση και πιστά τον προϋπολογισμό σας, θα βγείτε κερδισμένοι και δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Η έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα στις 21 του μήνα διάκειται θετικά με το ζώδιό σας και θα μπορούσε να φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική επιβράβευση μέσα από περίεργες συνθήκες. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεσή σας φέρνει καλά αποτελέσματα στην εργασία σας. Είναι σκόπιμο να μείνετε ανοιχτοί σε συζητήσεις που αφορούν μακροπρόθεσμα σχέδια, που θα συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομική σας ασφάλεια. Τα απρόβλεπτα ταξίδια-πνευματικά αλλά και πραγματικά- αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου, που ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών σας.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Ένας περίεργος μήνας ξεκινά για σάς, καθώς η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 6 του μήνα, σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα απέναντί σας. Το φαινόμενο έχει άμεση και καταλυτική επιρροή στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να υποχωρήσετε, ωστόσο αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε όταν οι καταστάσεις το επιβάλλουν. Το γεγονός ότι μέχρι τώρα είχατε δείξει εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα, ίσως σας δημιουργήσει επαγγελματικά προβλήματα που θα είναι δύσκολο να λυθούν. Η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη αν έχετε επαγγελματικούς συνεταίρους που ίσως θελήσουν να διακόψουν τη συνεργασία σας.

Καθώς η σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 21 του μήνα φωτίζει τα κακώς κείμενα στον τομέα των κτήσεων και των οικονομικών θα χρειαστεί να παραμείνετε πιστοί στη διαχείριση του προϋπολογισμού σας και να αποφύγετε περιττά έξοδα. Μην εμπιστεύεστε τις σειρήνες που σας προτείνουν συμμετοχή σε σχέδια γρήγορου πλουτισμού μέσα από αφερέγγυες διαδικασίες που έχουν έντονο το στοιχείο του ρίσκου. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε και όλα θα πάνε καλά. Θα κάνετε μετακινήσεις και ταξίδια μέσα από τα οποία θα δημιουργήσετε νέες φιλικές επαφές με άτομα με τα οποία θα νιώσετε αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου θα σας φέρει αντιμέτωπους με επαγγελματικά προβλήματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, τόσο πιο ανώδυνα  θα τα ξεπεράσετε. Πολλή δουλειά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και ευχάριστη, αφού ό,τι πρέπει να διεκπεραιώσετε, το θεωρείτε μάλλον αγγαρεία, ενώ δεν θα είναι και λίγες οι φορές που θα αναγκαστείτε να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες ή πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η περίοδος αυτή απαιτεί λεπτό χειρισμό των υποθέσεων και λήψη αποφάσεων μετά από σκέψη.

Αν έχετε αποφασίσει να απαλλαγείτε για πάντα από καταστάσεις ή σχέσεις που σας «πνίγουν» ή λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε τελεσίδικες αποφάσεις με την σεληνιακή έκλειψη στον αστερισμό σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες που δείχνουν να σας καλύπτουν πλήρως, αλλά μακροπρόθεσμα μάλλον θα σας διαψεύσουν. Τις ημέρες πριν και μετά το φαινόμενο που κορυφώνεται στις 21 του μήνα, φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση, αποφεύγοντας την έλλειψη ύπνου και την ανθυγιεινή διατροφή ή το ποτό. Σύντομα θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και τον καλό εαυτό σας!

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Μια μικρή απόδραση στις αρχές της χρονιάς είναι ό, τι καλύτερο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να προετοιμαστείτε για την περίοδο των εκλείψεων. Η ηλιακή έκλειψη σχηματίζεται τα Θεοφάνεια στο ζώδιο του Αιγόκερω και έχει αρκετά έντονη επιρροή καθώς σε αυτήν συμμετέχει ο Πλούτωνας. Το γεγονός αυτό την καθιστά ιδιαίτερα έντονη και παρόλο που δεν σας επηρεάζει άμεσα, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει μελαγχολία και να ενισχύσει την οικονομική ανασφάλεια. Επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας και διοχετεύστε την σε ευχάριστες ασχολίες που θα σας «ανεβάσουν».

Η σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 21 του μήνα επιδρά στο ασυνείδητο και τον βαθύτερο ψυχισμό σας με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Στον επαγγελματικό τομέα η διάθεσή σας για αλλαγές παίρνει άρωμα φυγής καθώς νιώθετε να βουλιάζετε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την παγίδα των αρνητικών σκέψεων και συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι με αναψυχή και διασκέδαση. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα η περίοδος που διανύουμε δεν εγγυάται σταθερότητα, γεγονός που πιθανότατα οφείλεται στην ανάγκη σας για περιπέτεια. Θα είναι δύσκολο να μείνετε αφοσιωμένοι σε ένα και μόνο πρόσωπο, καθώς θα σας «πολιορκούν» πολλοί «πειρασμοί» συνεχώς.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Η έκλειψη του Ήλιου την ημέρα των Φώτων στον Αιγόκερω φέρνει αλλαγές στο σπίτι -μετακόμιση ή ανακαίνιση- ίσως κάποιες εντάσεις και στις οικογενειακές σχέσεις. Ο Άρης από τον Κριό που συμμετέχει στο φαινόμενο επηρεάζει τα αισθήματα αλλά και τα εισοδήματα του συντρόφου ή του συνεταίρου σας. Έτσι, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα σε κοινά οικονομικά, σε επενδύσεις, σε οικονομικά σχέδια. Όσοι είστε αναμεμιγμένοι σε περιουσιακά ή κληρονομικά ζητήματα, θα έχετε σημαντικές εξελίξεις αυτό το διάστημα. Είναι σκόπιμο να αποφύγετε παρεξηγήσεις με αγαπημένα άτομα και να ελέγχετε προσεκτικά κάθε πληροφορία που φτάνει στα αυτιά σας.

Η έκλειψη της Σελήνης στο Λέοντα στις 21 του μήνα γίνεται σε αρμονία με το ζώδιό σας, φωτίζει τους στόχους σας αλλά και το φιλικό σας περιβάλλον. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, η δημοτικότητά σας θα είναι αρκετά αυξημένη και οι άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα επηρεάσουν θετικά το μέλλον σας. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική ζωή σας και αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία που θα βασίζεται στην καλή επικοινωνία και θα σας εξασφαλίζει σοβαρές προοπτικές. Προσοχή ωστόσο στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Η ηλιακή έκλειψη την ημέρα των Θεοφανείων επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και δοκιμάζει τις κοινωνικές σχέσεις, τις συλλογικές προσπάθειες και τις φιλίες σας. Εάν μια σχέση είναι ουσιαστικά τελειωμένη, η ενέργεια της έκλειψης θα σας βοηθήσει να πάρετε την τελική απόφαση. Αντίθετα, από τη στιγμή που μια σχέση συνεχίζει να σας καλύπτει πλήρως, θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Πολλοί από εσάς θα βιώσετε σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές. Ίσως διαφοροποιηθεί  η ιεραρχία στη δουλειά σας ή υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στην καριέρα σας. Τα αυτοκίνητα και τα μέσα επικοινωνίας χρειάζονται την προσοχή σας.

Στις 21 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα και στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, που αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο μετά την έκλειψη, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την προσωπική αξία σας και θα αναγνωριστεί η συνεισφορά σας. Επιπλέον, το φαινόμενο υπόσχεται ένα οικονομικό όφελος που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην παραμελήσετε τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας και κυρίως να μην εγκαταλείψετε ένα ηλικιωμένο μέλος που έχει ανάγκη από τη φροντίδα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Η ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου ίσως αυξήσει τις ευαισθησίες σας χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Μέσα στην επόμενη περίοδο θα κάνετε σημαντικές οικονομικές αλλαγές, αναπροσαρμόζοντας τις επενδύσεις σας ή τις οικονομικές στρατηγικές σας. Σεβαστείτε τον προϋπολογισμό σας. Το φαινόμενο πραγματοποιείται στον αντίστοιχο οίκο των χρημάτων και της επέκτασης. Είναι σκόπιμο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια ταξιδιών και ψυχικά προετοιμασμένοι για απρόοπτα. Κάποια νέα μπορεί να γίνουν αιτία για τη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων και σχολίων που δεν έχουν βάση. Φροντίστε να μην αναπαράγετε ψεύδη.

Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 του μήνα είναι πολύ θετική για σας, αφού διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα. Στη διάρκεια του φαινομένου θα κινητοποιηθείτε για τους στόχους σας και παράλληλα θα απολαύσετε τις περιπέτειες που είναι το «στοιχείο σας». Ένα ταξίδι ακόμα και χωρίς πρόγραμμα, θα σας προσφέρει σημαντικές εμπειρίες ενώ αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια εκπαίδευση ή να αναζητήσετε την τύχη σας σε μια άλλη χώρα, με την θετική συμμετοχή του Δία η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Αν είστε ελεύθεροι, ένας μεγάλος έρωτας θα σας οδηγήσει στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Η έκλειψη ανήμερα των Θεοφανείων γίνεται στο ζώδιό σας και πρόκειται να φέρει σκαμπανεβάσματα στην ψυχοσύνθεσή σας. Κρυφές ενέργειες αναμένεται να αποκαλυφθούν. Πολλοί από εσάς θα έχετε επαγγελματικές αλλαγές. Ακόμα και αν δεν αλλάξετε εργασία ή πόστο, οι καταστάσεις στον χώρο της εργασίας σας θα διαφοροποιηθούν με εντυπωσιακό τρόπο. Ωστόσο έχει κατά καλά της η έκλειψη: σας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσετε και να βελτιώσετε τον εαυτό σας, το σώμα σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Πολλοί από εσάς θα κλείσετε για πάντα μια οικονομική εκκρεμότητα ή θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα.

Η έκλειψη της Σελήνης στο Λέοντα στις 21 του μήνα ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας και σας ωθεί να διαπραγματευτείτε εκ νέου τυχόν χρέη και οφειλές και να πετύχετε μια ευνοϊκή ρύθμιση. Αν ανήκετε στην κατηγορία των Αιγόκερων που δεν έχουν τέτοιες εκκρεμότητες, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα ωφεληθείτε από κερδοφόρες επενδύσεις. Εύνοια θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν είστε ελεύθεροι θα υποκύψετε σε έναν ερωτικό πειρασμό, ενώ πολλοί από σας θα επιστρέψετε σε μια αγάπη που δεν έχετε ξεχάσει. Προσοχή στις παράνομες περιπέτειες που αποκαλύπτονται με το φως της Πανσελήνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Η «σκιά» του ωροσκοπίου σας φιλοξενεί την ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου. Το γεγονός αυτό δείχνει σημαντικές αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην πνευματική σας ζωή και θα επηρεάσουν το υποσυνείδητο και τον βαθύτερο ψυχισμό σας. Το φαινόμενο αναμένεται να δοκιμάσει  μια υπάρχουσα σχέση ή μια φιλία. Για πολλούς μάλιστα θα σημάνει την απελευθέρωση από μια αδιέξοδη σχέση. Η έκλειψη επηρεάζει έμμεσα ακόμα και την εμφάνισή σας. Θα προβείτε σε ανανέωση στη γκαρνταρόμπα σας. Πολλοί θα υιοθετήσετε ένα νέο look. Θα βρεθείτε στο προσκήνιο και θα αποσπάσετε την προσοχή των θαυμαστών σας.

Η έκλειψη της Σελήνης στο Λέοντα στις 21 του μήνα αναμένεται να επηρεάσει τις σχέσεις σας που χρειάζονται μια τονωτική ένεση. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις τόσο με το σύντροφό σας όσο και με συνεργάτες σας και θα αποφασίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Με τη θετική συμμετοχή του Δία είναι πλέον δύσκολο να διαλυθούν σχέσεις, επομένως το πιο πιθανό να είναι να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις. Καλό θα είναι όμως να μην παραμελήσετε την δουλειά σας, ώστε να αποφύγετε προβλήματα με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 19/2 έως 20/3

Η ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στον τομέα των φίλων και των κοινωνικών επαφών σας. Αλλαγή «κατεύθυνσης» προαναγγέλλει το φαινόμενο που πραγματοποιείται ανήμερα τα Φώτα. Καθώς ο Άρης που συγκρούεται με τον Ερμή στο χάρτη της έκλειψης θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει και αυτόν τον τομέα. Έτσι, θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Οι αισθηματικές σχέσεις θα δοκιμαστούν, ωστόσο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εσάς μετά τη «μπόρα». Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να αποδεχθείτε το καινούργιο που κάνει πρεμιέρα στην καρδιά!

Η έκλειψη της Σελήνης στο Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας χορηγεί την απαραίτητη ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Έτσι, οι ανταμοιβές στον χώρο της εργασίας σας θα είναι ανάλογες των προσπαθειών σας, ενώ αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία, οι συνθήκες σας ευνοούν. Κάντε αλλαγές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής -διατροφής που θα τονώσει τον οργανισμό σας. Φροντίζοντας τον εαυτό σας θα βελτιώσετε και την εξωτερική σας εικόνα.

Από τον Γιώργο ΜατσάγγοOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής vs  Χείρωνας για τα μάτια της Παρθένου

In category Άρθρα από τον Γιώργο Ματσάγγο

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΜΑ Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΝΕΙ…. Είναι σε όλους γνωστό πλέον –από τότε π ...

Το παραμύθι Της Παρθένου – Τα Παραμύθια Λένε Πάντα Την Αλήθεια

In category Άρθρα από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το ασχημόπαπο, Η Μάρθα Καραγιάννη Και Το Extreme Make Over ! Από τον Γιώργο Ματσάγγο Όμορφα ...

colorful sea and sky

Video Άστρα-Προβλέψεις: Ζώδια, Σεπτέμβριος 2019 από τον Γιώργο Ματσάγγο

In category Άρθρα από τον Γιώργο Ματσάγγο

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Κείμενα-παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ ...

Ήλιος – Μεγάλο Αφιέρωμα Στο Άστρο Της Ημέρας

In category Άρθρα από τον Γιώργο Ματσάγγο

O SOLE MIO…. ΗΛΙΕ MOY!!  ΟΙ 365 ….ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!! Από τον Γιώργο Ματσά ...

Το Παραμύθι Του Λέοντα – Τα Παραμύθια Λένε Πάντα Την Αλήθεια!!

In category Άρθρα από τον Γιώργο Ματσάγγο

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ Από τον Γιώργο Ματσάγγο Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ….ΓΥΜΝΟΣ ...

colorful sea and sky

Video Άστρα-Προβλέψεις: Ζώδια, Αύγουστος 2019 από τον Γιώργο Ματσάγγο

In category Άρθρα από τον Γιώργο Ματσάγγο

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 Κείμενα-παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ ΣΚ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u