Σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου, Έρωτας και λογική


Με μεγαλύτερο σκεπτικισμό και σοβαρότητα, θα αρχίσουμε όλοι μας να αντιμετωπίζουμε τα θέματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή, αλλά και τις ερωτικές μας σχέσεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να λειτουργούμε με την λογική και να μην αφήνουμε το συναίσθημα να μας παρασύρει.

Στις 06/02 η Αφροδίτη θα έχει την πρώτη συνάντηση της στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Κρόνο (5ο 54΄).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα καταφέρουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική μας ζωή μετά από ώριμη σκέψη, θα βάλουμε όρια στα θέλω μας, θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε πολύ καλές συμβουλές σε θέματα καρδιάς σε φιλικά μας πρόσωπα, μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας θα καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις.

Επίσης, οι ερωτικές σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι σχέσεις όπου θα υπάρχει διαφορά ηλικίας ή σχέσεις όπου θα υπάρχει και οικονομικό συμφέρον.

Συνήθως, αυτή η όψη είναι ιδανική και για να προχωρήσουμε σε αισθητικές επεμβάσεις οι οποίες θα έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα, ωστόσο, επειδή ακολουθεί η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, καλό θα ήταν για λίγες ημέρες να τις αποφύγετε γιατί το πιθανότερο είναι ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε για να γοητεύσετε σημαντικά πρόσωπα του φιλικού σας κύκλου αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια σας σε σημαντικά πρόσωπα του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου, χρησιμοποιώντας το μυαλό και την γοητεία σας. Το πιο σημαντικό για εσάς είναι ότι θα κερδίσετε την εύνοια και την υποστήριξη τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα ισχυρό πρόσωπο από το φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε την ευκαιρία να ισχυροποιήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε ώριμες αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας, και να προχωρήσετε και σε συμφωνίες, που πιθανόν να μην σας δίνουν την οικονομική ανταμοιβή που αξίζετε, μακροπρόθεσμα όμως θα είναι προς όφελος σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που βρίσκεται στην ηγεσία της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εύνοια της τύχης έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να βάλετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις και να είστε σίγουροι ότι, με την σκληρή δουλειά που απαιτεί ο Κρόνος, θα δικαιωθείτε από τα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα σας προσφέρει σταθερότητα, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους . Σε προσωπικό επίπεδο θα πάρετε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή μετά από ώριμη σκέψη.

ΛΕΩΝ

Στο μικροσκόπιο θα βάλετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες.  Η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο να δείτε τις συνεργασίες σας με μεγαλύτερη ωριμότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας με τον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για άλλη μια φορά θα ξεχωρίσετε με την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  με τον  Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εκτίμηση των συναδέλφων σας με την αποφασιστικότητα σας και τις άμεσες λύσεις σας που δίνετε στα θέματα που προκύπτουν αυτές τις ημέρες στην δουλειά σας. Επίσης αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα με συναδέλφους σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον  Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν την ερωτική τους σχέση σε επόμενο στάδιο, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή από συμφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του  Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις σε μια υπόθεση που απασχολεί την οικογένεια σας, ενώ παράλληλα θα δείτε με χαρά τα οικονομικά της οικογένειας σας να σταθεροποιούνται. Οι εξελίξεις αυτές θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον ρόλο του καλού συμβούλου θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει στις συζητήσεις που θα έχετε με τους φίλους σας να τους δώσετε χρήσιμες συμβουλές στα ζητήματα καρδιάς που τους απασχολούν. Ενώ, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων, θα εκπλήξετε ευχάριστα τους συνομιλητές σας καθώς θα εστιάσετε την προσοχή σας στην ουσία των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο ισχυροί αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία μπορεί να μην σας υπόσχεται υπερβολικά κέρδη, θα σας δώσει όμως άμεσα οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας τα συναισθήματα σας με πράξεις και όχι με λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφάσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για την προσωπική σας και την καριέρα σας με ωριμότητα, προσπαθώντας να δείτε την κατάσταση από απόσταση. Επίσης, είναι πιθανό να γοητεύσετε ένα άτομο αρκετά νεότερο σας. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι, τόσο οι προσωπικές όσο και οι ερωτικές σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα εσωστρεφείς είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Για τους περισσότερους από εσάς αυτό σημαίνει ότι θα σχεδιάσετε με μεγαλύτερη προσοχή τα επόμενα βήματα σας, ενώ για άλλους ότι οι στόχοι που θα βάλετε θα είναι ανάλογοι των δυνατοτήτων σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!