Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή – Αφροδίτης, Εκφράζω χωρίς δισταγμό τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου ..


Η ιδιαίτερη καθημερινότητα που ζούμε, έχει ωθήσει τους περισσότερους από εμάς, από την στιγμή που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε προς το παρόν σε εξωτερικούς προορισμούς, μας ωθεί να κάνουμε ταξίδια αυτογνωσίας.

Αυτά τα ταξίδια αποτελούν την αφορμή να όχι μόνο να συναντήσουμε τα συναισθήματα μας, αλλά, μας προκαλεί να τα αναλύσουμε και να τα εκφράσουμε. Στις 13/02 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (14ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο νοητικό ζώδιο του Υδροχόου, θα μας ωθήσει να εκφράσουμε με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε μέσο του γραπτού είτε μέσο του προφορικού λόγου, θα δούμε την δημοτικότητα μας να ανεβαίνει, ευνοείται το φλερτ και οι γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να ξαναδούμε και τις οικονομικές μας συνεργασίες.

Επίσης, είναι πιθανό να εμφανιστούν στην ζωή μας και άτομα από το ερωτικό μας παρελθόν. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Με τις κοινωνικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια φιλική συνάντηση, με την ευστροφία και το χιούμορ σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την πρωτοβουλία και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Λύσεις σε θέματα καριέρας προσπαθείτε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε μια επαγγελματική πρόταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε ένα άλλο πρόσωπο στους φίλους και στους αγαπημένους σας, εκφράζοντας τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια σας στο μέλλον έχετε στραμμένα αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να συνεχίσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τις συζητήσεις που αφορούν ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας με το ταίρι σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να δείτε τις λεπτομέρειες και να εστιάσετε την προσοχή σας στα ψιλά γράμματα μιας οικονομικής συμφωνίας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας ολοκληρώσει το εσωτερικό σας ταξίδι, θα εκφράσετε στον ερωτικό σας σύντροφο με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας, δίνοντας έμφαση σε ότι σας ενώνει. Από την άλλη πλευρά, θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πρόταση συνεργασίας που θα σας κάνει ένας παλιός σας συνεργάτης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε για άλλη μια φορά στην δουλειά σας με την αποτελεσματικότητα και τις ιδέες σας, και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, δίνοντας τέλος στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Χαρούμενοι και γεμάτοι όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας λίγο πριν το βάλετε σε τροχιά υλοποίησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα τρυφερός και εκδηλωτικός με το ταίρι σας, καθώς είστε πλέον σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις για τα θέματα του σπιτιού σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει με ηρεμία να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν και να έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματα σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον εαυτό σας θα έχετε την ευκαιρία να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα μέσα από τις φιλικές και τις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει μια σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε στην άκρη το αυστηρό σας προσωπείο και θα πείτε λόγια αγάπης στον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού για άλλη μια φορά θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το παρελθόν, χρησιμοποιώντας πιο τρυφερές εκφράσεις γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σας. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με την ευφυΐα και την γλυκύτητα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πιο συναισθηματικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει αρκετούς από εσάς να προχωρήσετε σε μια κρυφή οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε στο ταίρι σας όχι μόνο τα συναισθήματα σας αλλά και τις ερωτικές σας φαντασιώσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!