Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή – Δία, Οι ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα …


Οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν, εκτός από σκληρή δουλειά, έχουν και μια μοναδική ικανότητα να προσαρμόζονται γρήγορα στις δύσκολες συνθήκες, να βρίσκουν λύσεις έξυπνες λύσεις και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.

Αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 14/02, έστω και εν μέσω καραντίνας, η συνάντηση για 2η φορά του ανάδρομου Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου (13ο 21’), θα λειτουργήσει ιδιαίτερα βοηθητικά για όλους μας.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας υποθέσεις, να εκφράσουμε τις ιδέες μας, να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμφωνίες οι οποίες είχαν μείνει στην μέση, έχοντας δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, να προωθήσουμε τα μελλοντικά μας πλάνα, ενώ αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να προχωρήσουν σε σημαντικές συζητήσεις για δουλειές εκτός χώρας.

Ενώ, όσοι θέλουν να προχωρήσουν στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου θα βρουν αυτές τις ημέρες σημαντικές ευκαιρίες για αγορές από δεύτερο χέρι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+. Η επόμενη  συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι στις 05/03.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις με φίλους  θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε  τα νέα σχέδια σας σε άτομα με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου. Ενώ είναι πιθανό σε μια φιλική συγκέντρωση να κάνετε μια τυχερή γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε μια επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει πριν λίγο καιρό. Αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς, και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας παρουσιάσθηκε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτοι αισιοδοξία για το μέλλον είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο και να βρείτε τον ιδανικότερο τρόπο για να το υλοποιήσετε. Επίσης, είναι πιθανό να βρείτε μια λύση σε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις λύσεις στα χέρια σας έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις σε μια  οικονομική σας υπόθεση, και να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας.

ΛΕΩΝ

Τις συνεργασίες σας θα επανεξετάσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί να ξεκινήσετε μια συνεργασία με ένα παλιό σας συνεργάτη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα συζητήσετε με το ταίρι σας τα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποτελεσματικές λύσεις θα δώσετε για άλλη μια φορά στην δουλειά σας  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει βρείτε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις ικανότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια σας στους κατάλληλους ανθρώπους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας απασχολεί καιρό. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε, τις συζητήσεις για την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις κατά τη διάρκεια μια επαγγελματικής συζήτησης, ενώ, είναι πιθανό να γνωρίσετε, έστω και μέσω διαδικτύου ένα σημαντικό πρόσωπο. Επίσης, όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου, είναι πιθανό να βρείτε σημαντικές ευκαιρίες εάν κοιτάξετε για την αγορά ενός μεταχειρισμένου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στη δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία την οποία εάν εκμεταλλευτείτε σωστά θα βάλετε τις βάσεις για την μελλοντική σας επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτές οι μέρες είναι δικός σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, έχοντας δίπλα σας σημαντική βοήθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, έστω και αν χρειαστεί να κινηθείτε για λίγο στο παρασκήνιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προστατεύσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!