Σύνοδος Αφροδίτης- Δία, Έρωτας και επιτυχία !!!


Οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις των τελευταίων ημερών, έχουν επηρεάσει όχι μόνο το πρόγραμμα αλλά και την διάθεση μας. Ευτυχώς όμως, πάντα υπάρχουν και οι φωτεινές στιγμές, οι οποίες μας βοηθούν να βλέπουμε την κατάσταση με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Οι πλανήτες που μας δίνουν απλόχερα την εύνοια της τύχης είναι η Αφροδίτη με τον Δία. Στις 11/02, στην Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου (12ο 34’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες, όσο και να φαίνεται περίεργο εν μέσω καραντίνας, σε θέματα καριέρας αλλά και καρδιάς.

Επίσης, οι γνωριμίες που θα προκύψουν σε κοινωνικό επίπεδο, μπορούν να χαρακτηριστούν τυχερές, αφού θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να ξεχωρίσουμε. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε τα μάτια μας και τα αφτιά μας ανοιχτά και να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν ανεκμετάλλευτες.

Η τυχερή όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ) καθώς και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη συνόδου θα είναι στους Ιχθύς στις 01/5/2022.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με σημαντικά πρόσωπα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, τα οποία θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε να μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η  θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα θα είναι πετυχημένα. Εσείς αυτό που απλά πρέπει να κάνετε, είναι να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με  τον Δια στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να προωθήσετε τα προσωπικά σας πλάνα, και να  προβάλλεται τον εαυτό σας και την δουλειά σας. Επίσης, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία από απόσταση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι οι οικονομικές συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι πολύ τυχερές για εσάς αφού θα σας φέρουν άμεσα κέρδη. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΛΕΩΝ

Τυχερές γνωριμίες θα κάνετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα γνωρίσετε το τυχερό σας αστέρι. Αυτό για άλλους μπορεί να είναι ένας νέος συνεργάτης, ενώ για άλλους μπορεί να είναι ένας νέος έρωτας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει την επιβράβευση των προσπαθειών σας από τους προϊσταμένους σας, αλλά και την αποδοχή των συναδέλφων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη στον έρωτα θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Δία στο  φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο , θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να προωθήσετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο στην ζωή σας και θα σας συναρπάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας απασχολεί καιρό. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι η οποία θα σας φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας   Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας, ενώ οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ τυχερές για εσάς, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα χείλη σας. Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα ξεκινήσετε αυτές τις ημέρες τις συζητήσεις που αφορούν μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα γίνει και πάλι προτεραιότητα στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονιά είναι δική σας. Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον Δια στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται πως ότι και αν ευχηθείτε αυτές τις ημέρες θα γίνει πραγματικότητα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τα θεμέλια της μελλοντικής σας επιτυχίας.  Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν ένα νέο έρωτα με τον οποίο θα κάνουν τα επόμενα βήματα στην ζωή τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε τυχερές συμφωνίες θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, πίσω από κλειστές πόρτες, οι οποίες όταν υλοποιηθούν θα σας φέρουν σημαντικά κέρδη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα ο οποίος για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει προστατευμένος από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!