Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!


Λίγες ημέρες πριν από την γιορτή του την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μια διαφορετική ημέρα των ερωτευμένων, όπως όλα τα πράγματα είναι διαφορετικά, την τελευταία χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου.

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην 23ο 16’ του Υδροχόου στις 21:05 μ.μ.,  ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την επιστήμη, την διαφορετικότητα, τις κοινωνικές ομάδες και την ανατροπή, θα επηρεάσει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ο δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στις 01ο 47’ του Παρορμητικού Ζυγού, θα μας ωθήσει να βάλουμε για άλλη μια φορά προτεραιότητα τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Άλλωστε, στο πλανητικό πάρτι που πραγματοποιείται αυτή τη χρονική περίοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, με την παρουσία έξι πλανητών σε αυτό το ζώδιο, και παρόλους τους περιορισμούς και τις ανατροπές, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει ο έρωτας.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που κάνουν τόσο ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη αυτή την Νέα Σελήνη. Αρχικά η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Σελήνη στον 5ο Ηλιακό οίκο του Ωροσκοπίου, μας υπόσχεται, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο αυτές τις ημέρες, ότι μπαίνουμε  σε μια πολύ δημιουργική φάση, και αν εκμεταλλευτούμε από τη μια πλευρά σωστά τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν, και από την άλλη πλευρά σχεδιάσουμε με προσοχή τα βήματα μας, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Μια ακόμη πολύ σημαντική όψη, στον 5ο Ηλιακό οίκο του Ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης, είναι  η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Δίας με την Αφροδίτη, και η οποία εκτός από το γεγονός ότι μας βοηθάει να δούμε την κατάσταση γύρω μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, μας υπόσχεται ότι θα μας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά αλλά και στον έρωτα, ενισχύοντας άλλωστε το ερωτικό στοιχείο των ημερών. Ενώ η συνάντηση τους με τον ανάδρομο Ερμή, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη ευκολία.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε την όψη τετραγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη που προηγήθηκε, και η οποία κρύβει αρκετές εντάσεις και αντιδράσεις, καθώς οι περιορισμοί που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, δεν θα είναι ευχάριστες για κανέναν.

Επίσης, η όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, που θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες, μας δείχνει με τον πιο έντονο τρόπο ότι ο κύκλος των ερωτικών σκανδάλων και αποκαλύψεων θα συνεχιστεί, γκρεμίζοντας ψεύτικους ήρωες και ετερόφωτα ινδάλματα.

Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο, μας δίνει την υπόσχεση ότι θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με την ανάλογη σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης που μας αναλογεί.

Αστρικά, η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 29ο 07’ του Αιγόκερω, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών. Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 7ο 38’ της Παρθένου, θα μας ωθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας τόσο στα εργασιακά, όσο και στην υγεία.

Σε ότι αφορά την πανδημία του Κορωνοϊού, ο Αστρικός Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Τροπική Έριδα και όψη τετραγώνου με τον Τροπικό Πλούτωνα, γεγονός που θα λέει ότι θα έχουμε μέχρι την Πανσέληνο μια πιθανή έξαρση των κρουσμάτων.

Ενώ η παρουσία του Αστρικού Πλούτωνα πάνω στην ακμή του 4ο οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Τροπικό Ωροσκόπο, είναι πιθανό να προκαλέσει ακραία καιρικά φαινόμενα ή φυσικές καταστροφές.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης του Φεβρουαρίου είναι:

Εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν , ώστε να αναπτύξουμε με προσεχτικούς σχεδιασμούς, τα μελλοντικά μας σχέδια, ενώ ο έρωτας θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Φεβρουαρίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα προχωράτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς σας με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία αποτελούσαν τροχοπέδη στην ζωή σας, ενώ σας υπόσχεται ότι θα διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με πολύ σημαντικά πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας ετοιμάζεστε να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στου νου σας είναι ότι η επιτυχία θα έλθει μόνο σε όσους τολμήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να δείτε την ζωή σας με άλλη ματιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε με τόλμη τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Θα πρέπει να έχετε όμως στο νου σας, πως μόνο όσα έχουν σχεδιαστεί με προσοχή θα προχωρήσουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας έρωτας από μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας συνεργασίες ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μελετήσετε με προσοχή τις προτάσεις που θα αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ θα βάλετε κάτω από το μικροσκόπιο αυτές που έχετε ήδη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες συνεργασίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε κοντά με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν τα οποία είχαν απομακρυνθεί ξαφνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα θέματα τις δουλειάς σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε, ενώ σε άλλους θα φέρει νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία σχεδιάζετε εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα κάνει την είσοδο του στην ζωή σας και θα ανατρέψει την καθημερινότητα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε με ιδιαίτερη ζέση αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα και να κάνετε μια νέα αρχή. Ενώ ιδιαίτερα θετικά θα είναι τα νέα που αφορούν την ακίνητη σας περιούσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι αυτή τη  χρονική περίοδο η καθημερινή σας ζωή. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βγείτε νικητές στις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις. Ενώ πολλά άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα αναζητήσουν τις συμβουλές σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα Σπουδών μέσω διαδικτύου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε νέες βάσεις είστε έτοιμοι να βάλετε την ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βάλετε σε σταθερές βάσεις την σχέση σας με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για εσάς, αφού το πλανητικό πάρτι που πραγματοποιείται αυτή τη χρονική περίοδο στην ζωή σας, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε σημαντικά βήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στο χέρι σας είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν τόσο στην καριέρα όσο και στον έρωτα, και να είστε σίγουροι ότι η ζωή σας θα αλλάξει σύντομα προς το καλύτερο.

ΙΧΘΕΙΣ

Στο παρασκήνιο κινήστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, εκτός από πολύ έξυπνες ιδέες, θα σας ωθήσει, στην προσπάθεια σας να τις υλοποιήσετε, να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συμφωνίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!