Σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή, Επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις !


Το μυστικό της επιτυχίας μας, κρύβεται στην ικανότητα μας να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις νέες συνθήκες της καθημερινότητας.

Και ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, αυτό που είναι αναγκαίο να κάνουμε, είναι να κάνουμε το πρόγραμμα μας όσο γίνεται πιο ευέλικτο, καθώς λόγο συνθηκών, είμαστε αναγκασμένοι να το μεταβάλλουμε και να το προσαρμόζουμε ανάλογα.

Στις 08/02 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί με τον Ήλιο (20ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις μας, αφού πρώτα τις έχουμε φιλτράρει πολύ προσεχτικά, θα έχουμε αρκετές συζητήσεις, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην προχωρήσουμε σε οριστικές συμφωνίες ή να μην βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα.

Ενώ εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις στις μετακινήσεις μας, αλλά και αρκετές αναβολές σε προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι αναβολές αυτές όμως εάν τις εκμεταλλευτούμε σωστά, δεν είναι για κακό, καθώς μας δίνουν την δυνατότητα να επανεξετάσουμε τα θέματα που μας απασχολούν ή να πάρουμε το χρόνο μας και να προετοιμαστούμε πιο σωστά.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον για τα νέα σχέδια, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας, γιατί το πιθανότερο είναι η στάση τους να σας απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα αυτές τις ημέρες, καθώς θα είστε αναγκασμένοι να αναβάλετε τις συζητήσεις που αφορούν την ολοκλήρωση μιας νέας συμφωνίας. Αντί να δυσανασχετήσετε, εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας δίνεται ώστε να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα περάσει αυτές τις ημέρες από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, για άλλους μπορεί να είναι η αιτία να αναβάλλουν ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι, ενώ για άλλους, μπορεί να βγάλει καθυστερήσεις σε μια γραφειοκρατική υπόθεση. Ψυχραιμία!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις πιθανότητες μιας νέας οικονομικής συνεργασίας εξετάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ωστόσο, καλό θα ήταν να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο τις οριστικές σας αποφάσεις. Ενώ σε ότι αφορά τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, μπορείτε να ζητήσετε λίγο χρόνο για να τις τακτοποιήσετε.

ΛΕΩΝ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι στραμμένη η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει αρκετά επικοινωνιακά μπερδέματα τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Ωστόσο, υπάρχει και η θετική πλευρά, γιατί αυτές τις ημέρες μπορείτε να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας με ένα παλιό σας συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ψυχραιμία σας θα πρέπει να διατηρήσετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας, όσο, και τα συστήματα επικοινωνίας, με αποτέλεσμα το κλίμα στην δουλειά σας να φορτιστεί για λίγο αρνητικά. Επίσης, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε να προχωρήσετε σε ιατρικές εξετάσεις, γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα που θα πάρετε να μην είναι σωστά.

ΖΥΓΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δώσει την δυνατότητα να επανεξετάσετε τα σχέδια σας δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες, λίγο πριν τα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα φιλτράρετε τις σκέψεις σας πριν τις εκφράσετε στο ερωτικό σας ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βγάλει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει. Ενώ, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα συγγενικά σας πρόσωπα, είναι πιθανό να νιώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προετοιμασμένοι για όλα θα πρέπει να είστε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει αναβολές και καθυστερήσεις, αναγκάζοντας να προσαρμόσετε την τελευταία στιγμή το πρόγραμμα σας. Ενώ, δεν θα λείψουν τα προβλήματα τόσο κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, όσο και στα συστήματα τηλεπικοινωνιών στην δουλειά σας, με mail  που καθυστερούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια μικρή αναστάτωση θα περάσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι η αφορμή οι συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συμφωνία ξαφνικά να σταματήσουν. Αντί να χαλάσει η διάθεση σας, δείτε τις δυνατότητες που σας δίνει αυτή η αναβολή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε φειδωλοί απέναντι στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα βήμα πίσω θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα σας αναγκάσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, και να μην βιαστείτε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

ΙΧΘΥΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις στο παρασκήνιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, το οποίο έκανε την επανεμφάνιση του στην ζωή σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!