Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, δίνοντας προσοχή στην ουσία των πραγμάτων !!


Στις 11/11 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού (18ο56’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη συνόδου Ήλιου ανάδρομου Ερμή κάνει το άτομο να έχει πολλές εσωτερικές αναζητήσεις, να μην εκφράζεται εάν δεν είναι απόλυτα σίγουρο για τις γνώσεις του, έχει ιδιαίτερα αναλυτικό τρόπο σκέψης  δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν δίνουν σημασία.

Κάτω από την επιρροή συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού έχουμε την τάση να είμαστε καχύποπτοι, να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ουσία των πραγμάτων ενώ προσπαθούμε να βρούμε τις σκοπιμότητες, η κρίση μας είναι εύστοχη και τα σχόλια μας βιτριολικά, επίσης μπορούμε να μαγνητίσουμε με τον λόγο μας, να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά και να εκμεταλλευτούμε το χρόνο για να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας πριν προχωρήσουμε σε οριστικές συμφωνίες.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να επανεξετάσετε τα δεδομένα μιας οικονομικής συνεργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ είναι πιθανό να σας επιστραφούν και χρήματα που σας χρωστάνε από το παρελθόν. Σε προσωπικό επίπεδο η όψη συνόδου ανάδρομου Ερμή – Ήλιου, θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τους ξεπεράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το  ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις με στόχο να τις βάλετε σε νέες βάσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε και κρυμμένα μυστικά τόσο του/ της συντρόφου σας όσο και ενός συνεργάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ήλιο στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε λιγάκι πιο προσεχτικοί με τους συναδέλφους σας και να μην τους εμπιστεύεστε. Το πιο πιθανό είναι αυτές τις ημέρες να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας και τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα και τα καλά λόγια ορισμένων ατόμων από τον εργασιακό σας χώρο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τους όρους ενός νέου φιλόδοξου επαγγελματικού σχεδίου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προσέξετε με ιδιαίτερη προσοχή την συμπεριφορά ορισμένων ατόμων που βρίσκονται πολύ κοντά σας, όσο και του/ της ερωτικού/ή σας συντρόφου.

ΛΕΩΝ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Έρμης με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ορισμένες υποθέσεις της οικογένειας σας τις οποίες θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε και ένα κρυμμένο οικογενειακό μυστικό το οποίο και θα σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς στον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας και μόνο εάν είστε σίγουροι τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο να προχωρήσετε σε συνεργασίες. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ψιλά γράμματα, πριν ολοκληρώσετε τις συζητήσεις. Μη διστάσετε να ζητήσετε λίγο χρόνο ακόμα πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να είστε ακόμα πιο επιφυλακτικοί με τους άλλους, παράλληλα όμως θα σας βάλει στην διαδικασία να προσπαθήσετε να περάσετε τις απόψεις σας και να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τόσο των δικών σας ανθρώπων όσο και των συνεργατών σας με πλάγιο τρόπο. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναβάλετε για λίγο αργότερα την υλοποίηση ενός νέου σχεδίου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο  ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συμφωνίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επαναφέρει στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχετε κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον ώστε να μην πείτε κάτι και εκτεθείτε. Ενώ παράλληλα, θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες μιας επαγγελματικής πρότασης από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στον ζώδιο του Σκορπιού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας επαναφέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που αφορούν ένα επαγγελματικό σας σχέδιο το οποίο είχατε αφήσει στην μέση. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζητήσετε την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου στην προσπάθεια σας να βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μια Νομική σας υπόθεση την οποία θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει. Ενώ  αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μεταθέσετε ένα επαγγελματικό σας ταξίδι στο εξωτερικό για λίγο αργότερα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u