Astro-Μηνύματα από 10/11 – 17/11/2019


Τις ημέρες αυτές, καλό θα ήταν να γίνουν οικονομικές διευθετήσεις, ρυθμίσεις χρεών διακανονισμοί με τράπεζες κτλ και να μην αναβληθούν για αργότερα τέτοιες εκκρεμότητες. Για όσες προσπάθειες γίνουν τώρα, μπορεί να απαιτηθεί αρκετός κόπος κούραση και οργανωτικότητα, θα καρπίσουν όμως λίγο αργότερα και θα φέρουν αποτελέσματα.

Παράλληλα, θα χρειαστεί να είμαστε πιο διπλωματικοί, έτσι ώστε να αποφευχθούν συναισθηματικές υπερβολές και προσπάθεια να ελέγχεται ο τρόπος που εκφραζόμαστε. Επιστροφές, επανασυνδέσεις και το παρελθόν θα γίνεται σε -ορισμένες περιπτώσεις- “παρόν”, όπου ζητά επανεξέταση. Ανθρώπους που είχαμε να δούμε καιρό, ειδήσεις μηνύματα τηλεφωνήματα και νέα που προέρχονται με καθυστέρηση ετών, φτάνουν στο μυαλό μας, ξαφνιαζόμαστε άλλοτε ευχάριστα κι άλλοτε όχι.

Απωθημένα από παλιά κεφάλαια της ζωής μας, απαιτούν εκτόνωση μπλοκάροντας το σήμερα, το αύριο το μέλλον και μας εμποδίζουν συναισθηματικά να προχωρήσουμε μπροστά. Ανατροπές αναβολές και χάσιμο ωφέλιμου χρόνου, καθυστερήσεις και πράγματα που δεν γίνονται στην ώρα τους, δημιουργούν πίεση και κυκλοθυμία.

Προσοχή σε συνεργασίες με όρους ασάφειας και σε επαγγελματικά “ταξίματα” γιατί την εποχή αυτή, μπορεί να είναι ανυπόστατα. Ο εργασιακός τομέας θα απαιτήσει σε πολλούς από μας το μάξιμουμ των προσπαθειών μας και θα περιοριστεί κατά πολύ ο ελεύθερος χρόνος μας.

Εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια, εργασιακές πιέσεις, ελάχιστος χρόνος ξεκούρασης, προκαλούν συχνά εκνευρισμό προκαλώντας άσκοπους διαξιφισμούς μεταξύ οικείων προσώπων για αιτίες που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δεν θα υπήρχε λόγος να σχολιάζονται. Προσοχή στη διατροφή, τη σπατάλη ενέργειας και βρείτε το χρόνο για να χαλαρώνετε.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, 

*Κριοί, θέματα οικονομικής φύσεως θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή, κυρίως εκκρεμότητες που θα χρειαστεί να διευθετηθούν, προκειμένου να μη τα βρείτε μπροστά σας, λίγο αργότερα. Οικονομικοί διακανονισμοί που απαιτούν άμεσες λύσεις, θα σας αγχώνουν, ενώ παράλληλα κάποια όνειρα ή προσδοκίες σας, θα αναβάλλονται. Απαιτείται καλή διαχείριση των εξόδων σας. Προσπαθήστε να είστε τυπικοί στις συναλλαγές σας. Μην απογοητευτείτε, εάν προς το παρόν δεν βλέπετε να προχωράει μία επαγγελματική εξέλιξη που περιμένατε. Συναισθηματικές διακυμάνσεις και εντάσεις δε βοηθούν την πρόοδο των διαπροσωπικών σχέσεών σας.

*Ζυγοί, καταστάσεις που θα σας αγχώσουν την εβδομάδα αυτή, θα έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα που θα χρειαστεί να συνδυαστούν για να επιλυθούν και αφορούν την καθημερινότητά σας. Βρίσκεστε σε φάση αναδιοργάνωσης σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου τώρα ενώ θέλετε να βάλετε καινούργιους στόχους προσβλέποντας σε καλύτερες προοπτικές εξέλιξης, τα σημάδια που θα παίρνετε θα είναι μάλλον ασαφή ή αποθαρρυντικά. Προσέξτε την εποχή αυτή, ποιους εμπιστεύεστε ή με ποιους συνεργάζεστε ή θα συνεργαστείτε, μιας και οι προθέσεις μερικών θα είναι ανειλικρινείς. Αποφύγετε το εργασιακό παρασκήνιο. Μην εκθέτετε πτυχές της προσωπική σας ζωή.

*Καρκίνοι, υποχωρούν οι εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις την εβδομάδα αυτή, με εξαίρεση τις 2-3 πρώτες ημέρες της, όπου θα πρέπει να είστε λιγάκι πιο προσεκτικοί, στη διαχείριση του λόγου σας. Πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού, που θα έχουν να κάνουν κυρίως με ζημιές υλικοτεχνικής υποδομής. Ευνοείται ο ερωτικός τομέας όπου στην περίοδο αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σας δώσει τη συναισθηματική έμπνευση που χρειάζεστε. Το ερωτικό παρελθόν σας χτυπάει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας. Διερευνήστε τις προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει αφού μπορεί να κρύβουν εμπάθεια. Ευνοούνται νέες γνωριμίες.

*Αιγόκεροι, ότι και αν σας πιέζει, ή σας καταπιέζει στην καθημερινότητά σας, εσείς θα ψάξετε να βρείτε διεξόδους, μέσα απ τον έρωτα και τα συναισθήματα που δίνει. Κάποιοι άνθρωποι που είχατε να δείτε καιρό και να μάθετε νέα τους, επιστρέφουν εκ νέου στη ζωή σας, πράγμα που θα σας κάνει άλλοτε να χαρείτε κι άλλοτε να προβληματιστείτε. Δεν αποκλείονται ερωτικές επανασυνδέσεις, αφού τις ημέρες αυτές, είτε το μυαλό σας θα ταξιδεύει στο “χτες”, είτε το ερωτικό παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας. Προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά. Γευτείτε τις μικρές χαρές της της ζωής. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Βγείτε έξω.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, 

*Ταύροι, δοκιμάζονται τις ημέρες αυτές οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί και υποχωρητικοί, όταν στο περιβάλλον που κινείστε θα δημιουργούνται εντάσεις. Θα ήταν συνετό τις ημέρες αυτές να αποφύγετε να μιλάτε για “όρια” και “κόκκινες γραμμές”, ιδίως με τους ανθρώπους που ζείτε μαζί τους ή συνεργάζεστε. Κάποιοι από εσάς, θα έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Η πιθανότητα μιας επανασύνδεσης, είναι πιθανή, όμως σκεφτείτε τις αιτίες, που η εν λόγω σχέση δεν ευδοκίμησε κάποτε. Εάν είναι κάτι που το επιθυμεί η καρδιά σας προχωρήστε το, εάν το απαιτεί ο εγωισμός και τα απωθημένα σας, όχι.

*Σκορπιοί, αφουγκραστείτε τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας, κυρίως εκείνων που συνεργάζεστε ή δραστηριοποιείστε από κοινού για κάποιο σκοπό, αφού μπορεί να διαφέρουν τα κίνητρα τα δικά σας από εκείνα που υπηρετούν εκείνοι. Αντιμετωπίστε με εξωστρέφεια την προσωπική σας ζωή και μην προκαταβάλλεστε απέναντι στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας, χωρίς πρώτα να του δώσετε το χώρο και το χρόνο να εκφραστεί. Αποδεχτείτε τις αδυναμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων που συμβιώνετε μαζί τους. Οι ημέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες στο να πάρετε σημαντικές για τη ζωή σας αποφάσεις, ή τελεσίδικες. Περιμένετε.

*Λέοντες, τις ημέρες αυτές, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο προκειμένου να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα του εργασιακού περιβάλλοντος. Σε εργασιακό μάλιστα επίπεδο, αυξάνεται ο όγκος των υποχρεώσεών σας. Περιορίζεται σταδιακά ο ελεύθερος χρόνος και οι στιγμές που θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουράζεστε. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε όσο μπορείτε, με την προσωπική ζωή και τις συναισθηματικές σας σχέσεις, αφού με την τροπή που έχει πάρει η καθημερινότητά σας, κάπου έχετε παραμελήσει ζητήματα που αφορούν εσάς και το έτερον ήμισυ, ή την επιθυμία να βρεθεί ένας άνθρωπος στο πλάι σας για να σας συντροφεύει. Περιορίστε το άγχος.

*Υδροχόοι, το εργασιακό αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον θα σας πιέζει την εβδομάδα αυτή, φορτώνοντας σας με πολλές υποχρεώσεις, ενώ αλλαγές στο σπίτι, ή στο μέρος που διαμένετε, θα σας ξεβολέψουν αναγκάζοντάς σας να προβείτε, είτε σε μία μετακόμιση, είτε σε ανακατατάξεις της σύνθεσης των προσώπων που συγκατοικείτε. Κάποιο άτομο με ισχύ, που τελευταία έχετε έρθει πολύ κοντά σε μία σχέση συνεργασίας, ή ερωτικής φύσεως, ίσως προσδοκά να σας χειραγωγήσει, τάζοντάς σας πολύ δελεαστικά πακέτα που αφορούν την εξέλιξή σας. Μοιραίες συναντήσεις σε μια εκδρομή ή απόδραση, μπορεί να κρύβουν ένα μεγάλο έρωτα.Μην εκθέτετε την προσωπική σας ζωή.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι, επιστρατεύστε την οργανωτικότητά σας τις ημέρες αυτές, αφού δεν αποκλείονται κάποιες ανατροπές ή αναβολές στα σχέδιά σας, ενώ θα χρειαστεί να αναπροσαρμόζετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, όταν τα πράγματα δεν θα προχωρούν με τους ρυθμούς που θέλετε. Ασχοληθείτε με χρέη απέναντι σε τράπεζες ασφάλειες λογαριασμούς, κάνοντας διακανονισμούς, κρατώντας το χρόνο με το μέρος σας. Παράλληλα περιορίστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλούν τα παραπάνω, γιατί θα μπλοκάρουν το μυαλό σας και δε θα βρίσκετε άμεσες λύσεις. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας αλλά προς το παρόν μην ξεκινάτε τίποτα την περίοδο αυτή.

*Τοξότες, απροθυμία να εμπλακείτε σε διάφορες δραστηριότητες θα έχετε την εποχή αυτή και θα προτιμήσετε να περιοριστείτε στον προσωπικό σας χώρο από το να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας κρατήσουν μακριά απ το σπίτι σας. Από την άλλη μεριά όμως, το διάστημα αυτό, είναι εξαιρετικό στο να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάνοντας γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Παράλληλα θα σας προβληματίσει η οικονομική σας κατάσταση και οι υποχρεώσεις που θα τρέχουν και θα μπείτε στη διαδικασία να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.  Ξεκουραστείτε  κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Βρείτε συμμάχους.

*Παρθένοι, θα έχετε την τάση να παρερμηνεύετε τις προτάσεις των άλλων, κυρίως εάν αυτοί είναι οι συνεργάτες ή οι προϊστάμενοί σας, μιας και δε θα συνάδουν με τον τρόπο που περιμένατε εσείς μία εξέλιξη στα ζητήματα αυτά. Πριν τοποθετηθείτε σε ότι σας προτείνουν -πιθανόν μάλιστα με τρόπο παρορμητικό- πάρτε το χρόνο με το μέρος σας, ή αναβάλλετε την απάντησή σας για λίγο αργότερα, όπου πολλά στο επίπεδο αυτό, θα έχουν αποσαφηνισθεί. Μην αντιπαρατεθείτε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, γιατί δε θα προβάλλετε εκείνα που σας ενοχλούν πραγματικά αλλά εκείνα που χρωματίζονται κυρίως από τον εγωισμό σας. Θα έχετε έκτακτα έξοδα.

*Ιχθύες, μία εξαιρετικά επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινάει για σας, όπου μπορείτε να προωθήσετε το έργο και τις ιδέες σας και να βρεθούν άνθρωποι σύμμαχοι στο πλευρό σας, με την πρόθεση να σας βοηθήσουν εκεί που χρειάζεται. Προσέξτε όμως, να μην υπερεκτιμάτε κάποιες εξελίξεις, βλέποντάς τις υπέρμετρα θετικές, αφού μπορεί την περίοδο αυτή, να σας διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες, που αφορούν το παρασκήνιο, κυρίως στον εργασιακό σας τομέα. Κάποια άτομα που μέχρι τώρα εκτιμούσατε, ίσως να μάθετε πως εμπλέκονται με θέματα που θα σας κάνουν να πέσετε από τα σύννεφα για το ποιόν τους. Αποφύγετε να πιστεύετε ανθρώπους που ο λόγος τους σας κολακεύει.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u