Ελέγχοντας τους καρμικούς δείκτες


Αντίθετα με την αντίληψη που υπάρχει το κάρμα δεν είναι ούτε τιμωρητική διαδικασία ούτε κάτι στατικό.

Και όπως έχουμε συμφέρον να κοιτάζουμε τους δείκτες τις υγείας μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι σοφό να ελέγχουμε και τους καρμικούς δείκτες.

Και ακριβώς όπως ένα εύρημα στις εξετάσεις που θα μας δώσει ο γιατρός σημαίνει ότι θα πρέπει να λάβουμε απλά μια αγωγή και όλα θα πάνε καλά, το ίδιο συμβαίνει και με τους καρμικούς δείκτες. Οι προκλήσεις που δίνουν θα μας πουν ποια πεδία να δουλέψουμε περισσότερο για να αποφύγουμε προβλήματα, δεν προδιαγράφουν και σώνει μια τραγωδία. Ας δούμε τους κυριότερους καρμικούς δείκτες που πρέπει να ελέγχουμε συχνά.

Οι ανάδρομοι πλανήτες

Κάθε χρόνο ο Ερμής θα βγει ανάδρομος τρις με τέσσερις φορές, όλοι οι άλλοι πλανήτες σίγουρα μία. Κατά την ανάδρομη πορεία των πλανητών, και ειδικά των συλλογικών, δηλαδή του Ουρανού, του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα, έχουμε την ευκαιρία να εντάξουμε στην ζωή μας μια επιθεώρηση των ζητημάτων που αφορά ο πλανήτης, ανάλογα με τον ποιο Οίκο μας ενεργοποιεί. Και μέσα από πράξεις συγχώρεσης στα συγκεκριμένα θέματα να απαλύνουμε το βάρος του κάρμα.

Όψεις του Βόρειου Δεσμού

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης έχει γίνει πια κατανοητό ακόμα και από μη εξειδικευμένα άτομα στην αστρολογία το πόσο σοβαρό ρόλο παίζει την εξέλιξή μας ως άνθρωποι. Υπάρχει όμως μια αντίληψη ότι το δίπολο Νότιου και Βόρειου Δεσμού είναι ένα είδος καρμικής σφραγίδας και ελέγχουμε μόνον την γενέθλια θέση τους, άντε το πολύ και τις όψεις που κάνει ή τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται. Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης έχει μεγάλη σημασία σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και μπορεί να μην είναι στο ζώδιο που έχουμε εμείς το σημάδι του, αλλά είναι κάθε μέρα σε ενέργεια και μοιράζει φορτία και ανταμοιβές. Είναι σοφό να συντονιζόμαστε με τον Βόρειο Δεσμό και να βλέπουμε αν υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα για να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος αλλά και να βρούμε λύσεις για το μέλλον μας.

Το Vertex

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ενώ είναι εντελώς μελετημένη στατιστικά η σημασία του Vertex, κυρίως σε θέματα ερωτικής φύσεως και γάμου, ωστόσο σπάνια λαμβάνεται υπόψη στην καρμική συναστρία. Κι όμως, αν δει κάποιος που σκοπεύει να κάνει μια σοβαρή σχέση την συνάφεια μεταξύ των γενέθλιων Vertex, αλλά και την διάθεση που έχει το Vertex της εποχής που σκοπεύει να επισημοποιήσει μια σχέση με την συναστρία του ζευγαριού, θα κινείται σίγουρα σε πολύ πιο ασφαλή μονοπάτια.

Το νέφος των αστεροειδών

Οι αστεροειδείς, και δεν εννοούμε μόνον την Δήμητρα, μπορούν να μας δώσουν άμεσες απαντήσεις για τα μικρά αλλά τόσο ουσιαστικά ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία μας ταλαιπωρούν και μας φορτώνουν με κάρμα, ενώ θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε αυτά τα λάθη. Το να ελέγχουμε συχνά με ένα προωθημένο πρόγραμμα ανάλυσης την σχέση των διελεύσεων των αστροειδών και των όψεων που κάνουν με τον γενέθλιο χάρτη μας μπορεί να μας γλιτώσει από πολλές παγίδες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!