Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή – Πλούτωνα, Γινόμαστε καχύποπτοι ..


Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών απαιτούν από εμάς, να είμαστε σκεπτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι στις πληροφορίες που μας έρχονται από διάφορες πλευρές, και να μην λειτουργούμε παρορμητικά.

Καχύποπτοι και επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι συμβαίνει γύρω μας, θα γίνουμε από  τις 29/01 όπου ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 51’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα,  θα μπούμε στην διαδικασία να  πάρουμε αποστάσεις  από τα γεγονότα και με ψυχραιμία, ενώ παράλληλα θα κρατήσουμε τα χαρτιά μας κλειστά, θα ακούσουμε με προσοχή τους συνομιλητές μας, ωστόσο, είναι σημαντικό να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, γιατί είναι πιθανό κάποιες από αυτές τις επόμενες ημέρες να τις αναθεωρήσουμε.

Το ένστικτό μας, για μια ακόμη φορά  θα μας βοηθήσει να δούμε και πίσω από την επιφάνεια, και να αντιληφθούμε τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας, τις οποίες ενδεχομένως να κρύβουν με έξυπνο τρόπο.

Επίσης, είναι σημαντικό, να εκμεταλλευτούμε την πίστωση χρόνου που μας δίνει ο ανάδρομος Ερμής και  να ξαναδούμε τις συνεργασίες μας, αποστασιοποιημένοι από συναισθήματα,  και να ολοκληρώσουμε όσες από αυτές πλέον που δεν μας ωφελούν.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξουμε  ιδιαίτερα τα σχόλια μας , κατά τη διάρκεια των γραπτών ή προφορικών μας συζητήσεων, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσουν τα όρια και να γίνουν  προσβλητικά.  Ενώ, από την άλλη πλευρά, μπορεί να παρασυρθούμε σε χειριστικές συμπεριφορές, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενοχές,  τόσο απέναντι στους δικούς ανθρώπους όσο και στους συνεργάτες μας.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης είναι πιθανό να έχουμε και αρκετές ανθρώπινες απώλειες, από χρόνιες ασθένειες, λοιμώξεις ή ατυχήματα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάσεις τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή και της επιστροφής του σε ορθή πορεία αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι θα επαναληφθεί για 3η φορά στις 11/02/2022, ουσιαστικά θα είναι για 22 ημέρες.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να αντιμετωπίσουν με σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα τις υποσχέσεις  και τα όμορφα λόγια τόσο των δικών τους ανθρώπων όσο και των συνεργατών τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να ξαναδούν με προσοχή ορισμένες συνεργασίες τους και χωρίς να επηρεαστούν από τα συναισθήματα τους σύντομα να προχωρήσουν στην οριστική λήξη τους . Σε προσωπικό επίπεδο, θα λειτουργήσουν χειριστικά απέναντι στον σύντροφο τους, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τους τα σχόλια τους θα είναι κάτι παραπάνω από καυστικά.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές τους συνεργασίες, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, η οποία θα τους βοηθήσει να βάλουν νέες δικλίδες ασφαλείας, ώστε να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με  το ερωτικό τους ταίρι καθώς η στάση του μπορεί να πυροδοτήσει τους κρυφούς τους φόβους και τις ανασφάλειες τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα θα τους βάλει στον πειρασμό  να συμπεριφερθούν χειριστικά στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους προσωπικούς και τους επαγγελματικούς τους στόχους, χωρίς ενοχές,  ενώ από την άλλη πλευρά, το ένστικτο τους θα τους βοηθήσει να αντιληφθούν τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών τους. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν είναι να μην παρασυρθούν από εμμονές.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!