Σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης, Λόγια καρδιάς …


Πιο κοντά με τους αγαπημένους μας θα αρχίσουμε να ερχόμαστε σιγά – σιγά όλοι μας, η ανάγκη μας άλλωστε, να δούμε την ζωή με πιο όμορφα χρώματα, θα μας ωθήσει να αφήσουμε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να εξωτερικεύσουμε σκέψεις και συναισθήματα που κρατάγαμε μέσα μας.

Στις 26/04 ο Ερμής θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου (13ο 48’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη είναι πιθανό να γίνουμε πιο κτητικοί στην προσπάθεια μας να δείξουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα το πόσο σημαντικοί είναι, και δεν θα διστάσουμε αυτό να το δείξουμε όχι μόνο στον προφορικό αλλά και στον γραπτό μας λόγο, θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα, θα δούμε την δημοτικότητα μας να μεγαλώνει τόσο στον φιλικό μας κύκλο όσο και στην δουλειά μας.

Αρκετοί από εμάς θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να βελτιώσουμε την επικοινωνιακή μας εικόνα.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές της ημέρες θα δουν την δημοτικότητα τους να αυξάνεται σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 10 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε αυτές ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με πολύ καλούς για εσάς όρους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, με την ευγένεια και την εκφραστικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ανταλλάξετε τρυφερά λόγια με το ερωτικό σας ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρασκηνιακές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική συνεργασία, η οποία όμως για λίγες ημέρες ακόμη θα πρέπει να κρατηθεί μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε μια ερωτική επικοινωνία η οποία θα πρέπει να παραμείνει κρυφή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια σας σε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο με το οποίο είχατε φιλικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές επιτυχίες στην δουλειά σας περιμένουν αυτές τις  ημέρες εσάς τους  Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αυτές τις ημέρες μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα σας φέρει την επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα σχέδια σας για το μέλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο που έχετε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.

ΖΥΓΟΣ

Τις οικονομικές σας εκκρεμότητες θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, η εξομολόγηση του συντρόφου σας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε αρχικά την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας. Σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον σύντροφο σας θα αρχίσει να βελτιώνεται και τα προβλήματα που υπήρξαν μεταξύ σας θα αποτελούν μια κακιά ανάμνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα του καλού κλίματος και της καλής συνεργασίας που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα σε εσάς και στους συναδέλφους σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να φλερτάρετε με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενες και δημιουργικές για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με χαρά και ενθουσιασμό ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ισορροπία στο σπίτι σας αυτές τις ημέρες επιστρέφει. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει δώσετε λύση σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα και να επανέλθει η ηρεμία στο σπίτι σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα περιμένει  αυτές τις ημέρες  εσάς τους Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ ο εκφραστικός σας λόγος θα είναι και το μυστικό της επιτυχίας σας σε μια επαγγελματική συζήτηση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανταλλάξετε πολύ όμορφα λόγια με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!