Σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης, Νέες επαφές !!!


Οι περισσότεροι άνθρωποι στις προσωπικές και επαγγελματικές τους επαφές, έχουν την τάση να προστατεύουν να μην εκφράζουν ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, είτε από φόβο ότι μπορεί να εκτεθούν είτε γιατί θέλουν να έχουν τον ρόλο του καλού παιδιού.

Υπάρχουν όμως και οι στιγμές, όπου αφήνουμε στην άκρη τους ενδοιασμούς και εκφράζουμε ελεύθερα τα συναισθήματα μας.

Στις 29/05 η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ερμή στους Διδύμους (24ο 42’), λίγες ημέρες πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη θα εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία  τις σκέψεις και τα επιχειρήματα μας τόσο στον προφορικό  όσο και στον γραπτό μας λόγο, θα έχουμε την τάση να φλερτάρουμε, θα έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε τις  απόψεις  στους συνομιλητές μας με μεγαλύτερη ευκολία, θα δούμε την δημοτικότητα μας να αυξάνεται τόσο στον φιλικό όσο και στον επαγγελματικό μας κύκλο, θα κάνουμε νέες γνωριμίες, θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα χρησιμοποιήσουμε την ευφυΐα μας για  να ξεγλιστρήσουμε από δύσκολες καταστάσεις, θα ασχοληθούμε με την ερωτική ζωή των φίλων και των γνωστών μας παρασυρόμενοι από κουτσομπολιά, ενώ θα αφήσουμε ελεύθερο τον εαυτό μας και θα εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στο ερωτικό μας ταίρι.

Η όψη συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευχάριστες είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Κριούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής  με την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις απόψεις σας με ευκολία κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών και φιλικών σας συζητήσεων, κερδίζοντας τον θαυμασμό τους. Στα θετικά αποτελέσματα της όψης είναι ότι θα δείτε την δημοτικότητα σας να ανεβαίνει κατακόρυφα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ενθουσιασμό τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στους Διδύμους, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Ωστόσο, θα καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες καθώς ο Ερμής τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, και μπορεί να χρειαστεί να τις ξαναδείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα αναδείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο,  ενώ, θα καταφέρετε να πείτε ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα με πολύ κομψό και ευγενικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε κρυφές συζητήσεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τις συζητήσεις αυτή τη χρονική περίοδο που αφορούν μελλοντικές συνεργασίες, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να μην τις ανακοινώσετε στους συνεργάτες σας πριν αυτές ολοκληρωθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκμυστηρευτείτε στο ταίρι σας τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αποκτά και πάλι ενδιαφέρον. Η όψη  συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε επάνω σας τα βλέμματα των φίλων και των γνωστών σας κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συγκέντρωσης, με τους καλούς σας τρόπους, την ευγένεια και το χιούμορ σας. Ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την καριέρα σας ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμή με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση η οποία όταν υλοποιηθεί, εκτός από επαγγελματική επιτυχία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε και την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια θα μοιραστείτε με τα φιλικά σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε με τους φίλους σας τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον, ενώ για αρκετούς από εσάς αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να τακτοποιήσετε με ευκολία τις Νομικές και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Επίσης, αυτές τις ημέρες ευνοούνται οι γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να τακτοποιήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ισορροπία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις προσπαθείτε να αποκαταστήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία και να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας με τον σύντροφο σας, που πιθανό να είχε διαταραχθεί, και τους συνεργάτες σας. Επίσης, όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε τις πρώτες συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο ευχάριστη θα είναι η καθημερινότητα σας αυτές τις ημέρες στην δουλειά σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στους Διδύμους σας υπόσχεται ότι το καλό κλίμα στον χώρο της εργασίας σας επιστρέφει , ενώ με χαρά θα δείτε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας να αποκαθίστανται. Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να φλερτάρετε με ένα συνάδελφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που πραγματικά θέλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι είναι να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε στους φίλους σας με ενθουσιασμό τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να βγείτε έξω, να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένεια σας, επαναφέροντας την ηρεμία στο σπίτι σας. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στα συγγενικά σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!