Σύνοδος Άρη – Ανάδρομου Ερμή, Αποφασισμένοι να πετύχουμε !!


Αυτό που δυσκολεύονται κάποιοι άνθρωποι να καταλάβουν είναι, πως όσο έξυπνες και πρωτότυπες εάν είναι οι ιδέες τους, δεν έχουν καμία αξία εάν δεν πάρουν σχήμα και μορφή. Η επιθυμία μας να πετύχουμε είναι και αυτή που μας κινητοποιεί και μας βάζει σε δράση.  

Στις 10/10 ο πλανήτης της δράσης  Άρης θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού (16ο 16’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή θα είμαστε  δραστήριοι και γεμάτοι ενέργεια, θα έχουμε την ικανότητα να βρούμε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν ακολουθώντας πάντα την οδό της διπλωματίας, θα αντιλαμβανόμαστε πολύ γρήγορα τις προθέσεις των συνομιλητών μας, θα είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε, θα αναλάβουμε άμεσα δράση και αυτό θα μας βοηθήσει  να τακτοποιήσουμε  γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις που μας απασχολούν καιρό.

Επίσης, θα παρασυρθούμε σε αυθόρμητες και ειλικρινείς αντιδράσεις. Υπάρχουν όμως και κάποια στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε, και δεν είναι άλλα από την τάση μας να υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις με αποτέλεσμα να φτάσουμε τον εαυτό μας στα όρια του,  ενώ χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την ειλικρίνεια είναι πιθανό να γίνουμε ειρωνικοί και αγενείς.

Ένας καλός τρόπος για να εκμεταλλευτούμε δημιουργικά την επιρροή αυτής της όψης είναι να ασχοληθούμε με τεχνικές εργασίες στο χώρο του σπιτιού μας.. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους ωθήσει να πάρουν τα ηνία της προσωπικής τους ζωής αλλά και της καριέρας τους στα χέρια τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διστάσουν να δεχτούν μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση η οποία μπορεί να φαίνεται αρκετά τολμηρή. Σε ότι αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις θα εκφράσουν με ειλικρίνεια τα συναισθήματα τους και θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την σχέση τους με το ταίρι τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή, θα τους βοηθήσει να δώσουν σάρκα και οστά στα μελλοντικά τους σχέδια, ξεπερνώντας τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνουν αρκετά τολμηροί με τον ερωτικό τους σύντροφο.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή, θα ενισχύσει την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό τους, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών και οικονομικών τους συζητήσεων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνουν ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!