Σύνοδος Ήλιου- Ανάδρομου Ερμή, Ευχάριστες συζητήσεις αλλά και καθυστερήσεις


Το πόσο ευέλικτοι είμαστε και πόσο γρήγορα μπορούμε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις ή να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, μπορεί να μας γλυτώσει από κακοτοπιές ή να μας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις.

Στις 23/01 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί με τον Ήλιο (3ο 23’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, θα μας είναι πολύ εύκολο να βρούμε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουμε να εκφράσουμε πιο εύκολα τις σκέψεις μας στις οποίες θα κυριαρχεί το φίλτρο της λογικής ή της συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι οποίες μπορεί αυτή τη χρονική περίοδο, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή,  μπορεί να μην οδηγήσουν  σε οριστικές συμφωνίες.

Φυσικά, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για προβλήματα στην επικοινωνία, ή στις μετακινήσεις, οπότε καλό θα ήταν να έχουμε πάντα έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Αντί να εκνευριστούμε, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας, τις αναβολές ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν, γιατί αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή μας σε λεπτομέρειες.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Υδροχόοι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα έχουν την δυνατότητα να κινηθούν πιο ευέλικτα και να προωθήσουν τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, είτε θα μοιραστούν με άτομα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο τα μελλοντικά τους σχέδια. Ευχάριστα θα είναι τα νέα και για την προσωπική τους ζωή, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν και να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες κατά τη διάρκεια μιας φιλικής πρόσκλησης.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα τους ωθήσει να ασχοληθούν με τα προβλήματα που υπάρχουν σε μια συνεργασία, και θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις,  ενώ είναι πιθανό να δεχτούν και μια επαγγελματική πρόταση από ένα παλιό τους συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τον σύντροφο και τα συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ θα είναι πολύ προσεχτικοί και με την εικόνα τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα  βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, ενώ, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε και εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν. Απλά αυτές τις ημέρες, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, είναι πιθανό να υπάρξουν αναβολές στα προγραμματισμένα σας ραντεβού και καθυστερήσεις ή προβλήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!