Σύνοδος Ήλιου- Ανάδρομου Ερμή, Ευχάριστες συζητήσεις αλλά και καθυστερήσεις


Το πόσο ευέλικτοι είμαστε και πόσο γρήγορα μπορούμε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις ή να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, μπορεί να μας γλυτώσει από κακοτοπιές ή να μας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις.

Στις 23/01 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί με τον Ήλιο (3ο 23’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, θα μας είναι πολύ εύκολο να βρούμε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουμε να εκφράσουμε πιο εύκολα τις σκέψεις μας στις οποίες θα κυριαρχεί το φίλτρο της λογικής ή της συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι οποίες μπορεί αυτή τη χρονική περίοδο, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή,  μπορεί να μην οδηγήσουν  σε οριστικές συμφωνίες.

Φυσικά, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για προβλήματα στην επικοινωνία, ή στις μετακινήσεις, οπότε καλό θα ήταν να έχουμε πάντα έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Αντί να εκνευριστούμε, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας, τις αναβολές ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν, γιατί αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή μας σε λεπτομέρειες.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Υδροχόοι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα έχουν την δυνατότητα να κινηθούν πιο ευέλικτα και να προωθήσουν τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, είτε θα μοιραστούν με άτομα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο τα μελλοντικά τους σχέδια. Ευχάριστα θα είναι τα νέα και για την προσωπική τους ζωή, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν και να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες κατά τη διάρκεια μιας φιλικής πρόσκλησης.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα τους ωθήσει να ασχοληθούν με τα προβλήματα που υπάρχουν σε μια συνεργασία, και θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις,  ενώ είναι πιθανό να δεχτούν και μια επαγγελματική πρόταση από ένα παλιό τους συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τον σύντροφο και τα συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ θα είναι πολύ προσεχτικοί και με την εικόνα τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα  βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, ενώ, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε και εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν. Απλά αυτές τις ημέρες, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, είναι πιθανό να υπάρξουν αναβολές στα προγραμματισμένα σας ραντεβού και καθυστερήσεις ή προβλήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!