Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει


Στην ερώτηση, ποιος  πλανήτης είναι άμεσα συνδεδεμένος με την καθημερινότητα και τα μικρά πράγματα που μπορεί να μας γεμίσουν χαρά ή να μας αναστατώσουν, αυτός είναι ο Ερμής. Γι’ αυτό και κάθε φορά που γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, η καθημερινή μας ζωή, γίνεται πιο.. περίπλοκη.

Αυτό όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να μας τρομάζει, παρά τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκαλέσει, καθώς μας προσφέρει απλόχερα την απαιτούμενη πίστωση χρόνου, που χρειαζόμαστε για να επαναπροσδιορίσουμε τα θέματα που μας απασχολούν την δεδομένη στιγμή.

Άλλωστε, η λέξη κλειδί κάθε φορά που ένας πλανήτης γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, είναι η λέξη ξανά.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα πρέπει να προσέχουμε τις ηλεκτρονικές μας συναλλαγές, τα μηνύματα που λαμβάνουμε από γνωστούς και αγνώστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την γραπτή και προφορική μας επικοινωνία, αλλά και το μεταφορικό μας μέσο. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ευέλικτοι, γιατί το πρόγραμμα μας μπορεί να αλλάξει ή να ανατραπεί ξαφνικά.

Στις 15/01 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου από την 10ο 14’  και στις 26/01 θα κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιο του Υδροχόου πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), τα οποία θα έχουν την απαιτούμενη πίστωση χρόνου για να επανεξετάσουν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους σχέδια,  ή για να δουν τις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού. Ενώ, πολλές καθυστερήσεις και ανατροπές, θα έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Το διάστημα που διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου δεν θα σχηματίσει καμία όψη με ακρίβεια ωστόσο, μέχρι τις  22/01 θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ερμή με τον Κρόνο και της όψης τετραγώνου του Ερμή με τον Ουρανό.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή  στο ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να δείτε ποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποια ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν από την ζωή σας. Επίσης, είναι πιθανό να επανέλθουν στην ζωή σας και φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις επαγγελματικές σας προτάσεις θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας προκαλέσει μερικές καθυστερήσεις σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ή σε μια νέα συνεργασία, γεγονός που ενώ στην αρχή μπορεί να σας αγχώσει, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για εσάς, αφού θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να τις ξαναδείτε. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μπορεί να ξεκινήσετε μια συνεργασία ορισμένου χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την πίστωση χρόνου που σας δίνεται, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι  Δίδυμοι. Η ανάδρομη πορεία  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να κάνετε σε αυτά τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ, είναι πιθανό κάποιοι να αναγκαστούν, λόγο συνθηκών,  να αναβάλουν ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να πρέπει να κάνουν κάποιες επιπλέον ενέργειες πριν από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει το άγχος που έχετε για τα οικονομικά σας, καθώς είτε μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει ή ένας φουσκωμένος λογαριασμός να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποιοι κρυμμένοι φόβοι.

ΛΕΩΝ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Με τους συνεργάτες σας θα γίνετε πιο αυστηροί και απαιτητικοί, ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθούν και κάποιες παρανοήσεις οι οποίες θα πρέπει να λυθούν άμεσα. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείτε και μια πρόταση από ένα παλιό σας συνεργάτη. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αυτές τις ημέρες το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας μπορεί να είναι τεταμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές ανατροπές στην καθημερινότητα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα σας στο χώρο της εργασίας, είτε εξαιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων που θα προκύπτουν στα συστήματα τηλεπικοινωνιών. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας να θυμίζει σπασμένο τηλέφωνο.

ΖΥΓΟΣ

Μια περίεργη στασιμότητα νιώθετε ότι υπάρχει γύρω σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη του  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  από την μια πλευρά θα σας αγχώσει, καθώς νιώθετε ότι τα σχέδια σας δεν προχωράνε όσο γρήγορα εσείς θέλετε. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να επανέλθουν στην ζωή σας άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν, ξαφνικά, τα οποία θα σας αναστατώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυσκολίες στην επικοινωνία με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η ανάδρομη πορεία  του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής οικογενειακά θέματα τα οποία θεωρούσατε ότι έχετε τακτοποιήσει, ενώ θα πρέπει να ξαναδείτε ότι αφορά την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα ή να ενταθούν αυτές τις ημέρες οι καυγάδες με τους συγγενείς σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ικανότητα σας να προσαρμόζεστε στις ξαφνικές αλλαγές θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό χάος στην καθημερινότητα σας, με πολλές αναβολές, καθυστερήσεις ή ακυρώσεις  σε προγραμματισμένα ραντεβού, εξαιτίας αστάθμητων εξωτερικών παραγόντων. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επικοινωνία, κυρίως στον γραπτό λόγο. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με το μεταφορικό σας μέσο, και να μην προχωρήσετε στην αγορά καινούργιου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε επαναδιαπραγματεύσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να παγώσει για λίγο καιρό την έναρξη μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, δίνοντας σας τον απαιτούμενο χρόνο για να προχωρήσετε στην επαναδιαπραγμάτευση των όρων, ενώ είναι πιθανό να καθυστερήσουν για λίγο καιρό ένα bonus που μπορεί να σας είχαν υποσχεθεί. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να τιθασεύσετε τις καταναλωτικές σας επιθυμίες. Τυχεροί θα είναι όσοι τους οφείλουν χρήματα από το παρελθόν, γιατί μπορεί να τους επιστραφούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ιδιαίτερη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο σας, θα δυσκολέψει την καθημερινή σας ζωή και θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να έχετε πάντα ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης, καθώς θα πρέπει να μπορείτε να προσαρμόζετε το πρόγραμμα σας ανά πάσα στιγμή, ενώ οι αναβολές και οι καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν, στο τέλος θα είναι μόνο για καλό. Εσείς αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγξετε τα νεύρα σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να μην πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις, ιδιαίτερα για άτομα που θα επανεμφανιστούν στην ζωή σας από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ άγχος έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος σας για το επαγγελματικό σας μέλλον, και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει είτε σε παρασκηνιακές επαφές, είτε σε κινήσεις που σας αποπροσανατολίζουν από τον στόχο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν μπορεί να κάνει και πάλι την επανεμφάνιση του στην ζωή σας και να σας ζητήσει μια δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!