Σύνοδος Ήλιου – Άρη, Παίρνω τολμηρές αποφάσεις για την ζωή μου ..


Οι γρήγοροι ρυθμοί,  στους οποίους οι περισσότεροι από εμάς, ζούμε, απαιτούν  να είμαστε σε ετοιμότητα και να παίρνουμε γρήγορες και πολλές φορές τολμηρές αποφάσεις, οι οποίες άλλοτε μας βγαίνουν σε καλό και άλλοτε μπορεί να μας δυσκολέψουν.

Στις 08/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο της Ζυγού (15ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις αλλά και πρωτοβουλίες για τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές μας συνεργασίες, είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε κινήσεις  υψηλού ρίσκου για την καριέρα μας, θα μοιραστούμε τα σχέδια μας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, τα ενεργειακά μας αποθέματα θα είναι τεράστια και αυτό θα μας βοηθήσει να δουλεύουμε ακούραστα, έστω και αν κάποιες στιγμές η υπερκινητικότητα μας μπορεί να είναι κουραστική για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας, από την άλλη πλευρά,  μπορεί να μας παρασύρει, εξαιτίας της βιασύνης μας,  σε μικροατυχήματα.

Επίσης, ξεχωριστή θα είναι η ικανότητα μας να δίνουμε λύσεις σε υποθέσεις που πριν λίγο καιρό μας δυσκόλευαν, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να μην καταφέρουμε να ελέγξουμε την ενέργεια μας και να φανούμε στους άλλους επιθετικοί, σε αυτές τις περιπτώσεις ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας είναι μέσο της άθλησης.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα όσοι Ζυγοί έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα εκπλήξουν ευχάριστα τους δικούς τους ανθρώπους με την τόλμη και την αποφασιστικότητα τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 19 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη,  θα τους ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες τόσο για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής όσο και της καριέρας τους. Έχοντας δουλέψει σωστά τα προηγούμενα χρόνια, το ρίσκο που παίρνουν θα τους βγει σε καλό.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες για κάποιους μπορεί να είναι υψηλού ρίσκου. Το δυνατό τους όπλο θα είναι η αυτοπεποίθηση τους και η σιγουριά που θα αποπνέουν, και αυτό θα τους βοηθήσει να βρουν ισχυρούς συμμάχους μέσα από το φιλικό τους κύκλο. Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή, ο τολμών νικά….

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και να τους κάνει λιγάκι βιαστικούς στην δουλειά τους. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο μεταφέρουν τις σκέψεις του. Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή, είναι πιθανό να γίνουν ιδιαίτερα τολμηροί με τον σύντροφο τους. Η επίσκεψη στο γυμναστήριο ή η άσκηση στην ύπαιθρο είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διοχετεύσουν την ενέργεια που περισσεύει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u