Νέα Σελήνη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει


Η Νέα Σελήνη, αποτελεί ξεχωριστά για κάθε έναν από εμάς την αφετηρία νέων στόχων αλλά και πραγμάτων που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε στον κύκλο ενός Σεληνιακού μήνα.

Το ζώδιο του Ζυγού , αυτό που θα μας απασχολήσει περισσότερο είναι οι σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές, για τις οποίες είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κινηθούμε δυναμικά.

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 06/10 στην (13ο 24’) στις 14:05 μ.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 05ο 15’ του επίσης Παρορμητικού  Αιγόκερου, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εξουσία, την πειθαρχία, τους στόχους και την αυστηρότητα.

Αυτή η Νέα Σελήνη κρύβει μερικά πολύ δυναμικά στοιχεία, ενώ παράλληλα μας δίνει την δυνατότητα, πριν πάρουμε τις οριστικές μας αποφάσεις να ξαναδούμε πάλι από την αρχή τα δεδομένα που υπάρχουν στην ζωή μας.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Άρη στον 9ο Ηλιακό (οίκος της Αντίληψης) θα μας ωθήσει να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας και να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά, και να αναπτυχθούμε. Τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά μας σχέδια, όσο φιλόδοξα και αν είναι μπορούμε να τα υλοποιήσουμε, με την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας. Και μπορεί, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, αυτή τη στιγμή να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, οι οποίες μας προβληματίζουν ή μας απογοητεύουν, μας προσφέρει όμως την δυνατότητα της επανεξέτασης.

Η όψη τριγώνου που σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Δία, μας υπόσχεται τυχερές γνωριμίες, ευχάριστες ειδήσεις και θετικές εξελίξεις σε Νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Αυτή η συνθήκη θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, εάν δεν την πυροδοτούσε η ένταση της  όψης τετραγώνου που σχημάτισε πριν από μερικές ημέρες ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα. Επίσης ο Πλούτωνας, θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και θα μπει σε στάση.

Για την Ελλάδα αυτή η Νέα Σελήνη θα φέρει κάποιες εξελίξεις σε θέματα Παιδείας και Δικαιοσύνης, ενώ μπορεί ως χώρα να πάρουμε δυναμικές αποφάσεις σε ότι αφορά τις συμμαχίες αλλά και τις σχέσεις μας με τις γειτονικές χώρες.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 19ο 15’ της Παρθένου, και αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς θα ενεργοποιήσει την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 10/06, και θα τους βάλει σε διαδικασία ριζικών αλλαγών στην ζωή τους. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 11ο 05’ του επίσης Μεταβλητού Τοξότη.

Στην σύνθεση των δυο αυτών χαρτών, οι κρυφές όψεις που σχηματίζονται είναι :

  • Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Τροπική σύνοδος της Νέας Σελήνης και του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού με τον αστρικό Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, και αυτό θα ενισχύσει το άγχος εξαιτίας κάποιων καθυστερήσεων που μπορεί να υπάρχουν στα σχέδια τους, αλλά και εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.
  • Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Τροπικός ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Αστρικό ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να παρασύρει σε ξαφνικές εκρήξεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.
  • Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αστρική Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Τροπικό Κρόνο, θα ενισχύσει την συναισθηματική ανασφάλεια που αισθάνονται οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.
  • Ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η όψη συνόδου της Αστρικής Νέας Σελήνης και του Άρη με τον τροπικό Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, καθώς θα προκαλέσει έξαρση των λοιμώξεων και των αλλεργιών.

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης στο Ζυγό είναι:

Παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των προσωπικών και επαγγελματικών μας σχέσεων και δεν διστάζουμε να μπούμε μπροστά και να υπερασπιστούμε αυτές που έχουν ουσιαστική αξία στην ζωή μας. 

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, σε όψη συνόδου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των προσωπικών και των επαγγελματικών σας σχέσεων, τις οποίες θα στηρίξετε με ιδιαίτερο δυναμισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην δουλειά σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σας, και να μπείτε μπροστά για να υποστηρίξετε ορισμένους συναδέλφους σας που θεωρείτε ότι αδικούνται ή δεν τους φέρονται με ευγένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα σελίδα ετοιμάζεται να ανοίξετε στην ζωή σας εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να αποφασίσετε ποια από αυτά θα βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι με χαρά θα δουν την σχέση τους να ανανεώνεται, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ζήσουν ένα νέο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα θέματα του σπιτιού σας έχετε στραμμένη την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε δυναμικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ είναι πιθανό να έρθετε και σε έντονες κόντρες με ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΛΕΩΝ

Κάθε άλλο παρά ήρεμη είναι η καθημερινότητα σας αυτή την χρονική περίοδο . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να υποστηρίξετε τις απόψεις σας, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και κάποια επαγγελματικά ταξίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ευκαιρία για να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας ψάχνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές  συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι πιθανό να ολοκληρωθεί λίγο αργότερα,  και θα αποτελέσει για εσάς το διαβατήριο της μελλοντικής σας επαγγελματικής καταξίωσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Δυναμικές αποφάσεις είστε έτοιμοι να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, σε όψη συνόδου με τον πλανήτη της δράσης Άρη, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, είστε αποφασισμένοι να πετύχετε, χωρίς να σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σε όψη συνόδου με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ενεργοποιήσει και πάλι κοινωνικά, φέρνοντας σας ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, στις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με φιλικά σας πρόσωπα τα οποία βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Επίσης, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τους επόμενους στόχους στην καριέρα σας είστε έτοιμοι να βάλετε  αυτή η χρονική περίοδο εσείς οι   Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο σε όψη συνόδου με τον Άρη, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά και τις προκλήσεις που θα υπάρχουν στην δουλειά σας. Ενώ πολύ σημαντική θα είναι για εσάς και η εικόνα σας, την οποία θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να βελτιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό κοιτάτε το μέλλον σας  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε όσες γραφειοκρατικές υποθέσεις σας απασχολούν καιρό, ενώ παράλληλα, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στον σχεδιασμό ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!