Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Οκτώβριο του 2021


Τον  Οκτώβριο ο Ήλιος ,Άρης και ο Ερμής θα βρίσκονται στο ζώδιο του Ζυγού και θα ευνοηθούν  το 2ο και το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι και τα ζώδια της Φωτιάς Κριοί-Λέοντες –Τοξότες που θα μπορέσουν να κάνουν νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η ίδια ομάδα ζωδίων θα ευνοηθεί και με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 06.10 και θα προσφέρει νέες σημαντικές ευκαιρίες αλλά και προτάσεις από άτομα που υπήρχε συνεργασία και στο παρελθόν.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό  μέχρι τις 20.10  θα φέρει επιστροφές από το παρελθόν ωστόσο ίσως δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις στο 2ο και το 3ο δεκαήμερο όλων των ζωδίων αναλόγως  του τομέα που θα επηρεάσει σε κάθε ζώδιο.

Η Αφροδίτη  μέχρι και τις 07.10 θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα ευνοήσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύες> αλλά και τα ζώδια της Γης Ταύρους –Παρθένους –Αιγόκερους στις ερωτικές τους σχέσεις και τα οικονομικά τους.

Από τις 08.10 η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς Κριούς-Λέοντες-Τοξότες αλλά και τα ζώδια του Αέρα  Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους επίσης στις ερωτικές τους σχέσεις και τα οικονομικά τους με το 1ο δεκαήμερο να σταθεροποιεί στόχους στις 13.10 ,το 2ο να κάνει νέα ξεκινήματα στις 06.10 και το 3ο να έχει επιτυχία στους στόχους του από τις 20.10 και μετά.

Κάποιες δυσκολίες θα έχουν τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι αφού εκκρεμότητες από το παρελθόν ή επιστροφή σχέσεων και συνεργατών θα τους δημιουργήσουν εντάσεις στις αρχές του μήνα  με το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα αλλά και στις 22.10 με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα  που θα πρέπει να αποφύγουν έντονες και βίαιες καταστάσεις.

Επίσης τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου αποφύγετε λανθασμένες εντυπώσεις και υποσχέσεις στις 27.10 με το τετράγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα που ίσως σας παραπλανήσει.

Στις 30.10 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα επηρεάσει το 1ο δεκαήμερο των Σταθερών Ταύρους –Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους που ίσως να αντιμετωπίσουν εμπόδια και ακυρώσεις στα οικονομικά τους αλλά και σε στόχους τους.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιοί μου,σας εύχομαι χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και να συνεχίσετε να είσ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Οκτώβριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Με τον ανάδρομο Ερμή ήδη να επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, οι εκπλήξεις θα είνα ...

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι η επόμενη χρονιά να σας ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο νέος μήνας, από τις πρώτες ημέρες του, θα φιλοξενήσει ιδιαίτερα αστρολογικά φαιν ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Το Σεπτέμβριο με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Ζυγό αλλά και με τον Άρη στον Ζυγό απ ...

Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είνα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u