Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει


Τις διαπροσωπικές μας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο, ήρθε η ώρα να βάλουμε, και να ξαναδούμε από την αρχή ποιες από αυτές είναι σημαντικές, ποιες δεν αξίζει άλλο να ασχολούμαστε και σε ποιες ήρθε η ώρα να επενδύσουμε. Κάθε φορά που ένας πλανήτης γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, μας βάζει στην διαδικασία μιας πιο εσωτερικής περιόδου την οποία δεν πρέπει να φοβόμαστε.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στις 28/09 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού από την 25ο25,  μέχρι τις 17/10 θα φτάσει στην 10ο 12’ όπου θα μπει σε στάση, και στις 19/10 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 10ο 12.

Στο ζώδιο των σχέσεων, η ανάδρομη πορεία του Ερμή  θα μας ωθήσει να δούμε με προσοχή τις προσωπικές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας, ωθώντας μας να δούμε σε ποιες από αυτές έχει αξία να επενδύσουμε και ποιες  αξίζει να δώσουμε μια περίοδο χάριτος, και να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε συμπεριφορές που πριν προσπερνούσαμε.

Στην καθημερινότητα μας θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με διπλωματικό τρόπο τους συνομιλητές μας αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ενώ είναι πιθανό να κάνει και πάλι την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό μας παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει οριστικά ο κύκλος.

Επίσης, όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, έτσι και τώρα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία, πριν από κάθε ταξίδι θα πρέπει να ελέγχουμε το μεταφορικό μας μέσο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για αναβολές ή μικρό καθυστερήσεις στο πρόγραμμα μας. Φυσικά και προσέχουμε πάρα πολύ τα μικρά γράμματα όταν είναι να υπογράψουμε μια συμφωνία.

Ενώ για μια ακόμα φορά, εκμεταλλευόμαστε τα θετικά αυτής της περιόδου, δηλαδή, σε επαγγελματικό επίπεδο μπορούμε να ανανεώσουμε μια παλιά συνεργασία, να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες ή εντοπίζοντας κάποια κενά, και από την άλλη πλευρά, μπορούμε να προχωρήσουμε στην εκμετάλλευση ενός παλιού αντικειμένου, να αγοράσουμε κάτι από δεύτερο χέρι ή να φτιάξουμε το μεταφορικό μας μέσο.

Πιο ευνοημένοι από την ανάδρομη πορεία του  Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι   τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), τα οποία  θα έχουν την δυνατότητα  να επανεξετάσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια ώστε να βελτιώσουν το κοινωνικό τους προφίλ,  ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), θα είναι αναγκασμένα να ξαναδούν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Την 01/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 22’), θα κάνει δύσπιστους και ιδιαίτερα καχύποπτους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 04/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Δία(22ο 40’), υπόσχεται τυχερές γνωριμίες στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (16ο 35΄), θα βοηθήσει να προωθήσουν με ευκολία τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη (16ο 16΄), θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα θα ωθήσει σε δυναμικές λύσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 17/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη (10ο 21’), θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις  αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ξαναδείτε με ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ σε ότι αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο σας, θα αποφασίσετε να δώσετε πίστωση χρόνου πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Την ψυχραιμία σας θα πρέπει να διατηρήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Για να περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτές τις 21 ημέρες, θα πρέπει να ελέγχετε με προσοχή την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία και να είστε προετοιμασμένοι για τις διάφορες μικρό εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χρόνο προς όφελος σας θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε  εσείς οι Δίδυμοι. Η ανάδρομη πορεία  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα να επανεξετάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, και να εντοπίσετε τα λάθη και τις παραλείψεις που μπορεί να υπάρχουν σε αυτά πριν τα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης .  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν μερικές μικρό παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές εντάσεις στο σπίτι σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο , από την μια πλευρά, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε ορισμένες οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα με την ακίνητη σας περιουσία που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει. Ενώ, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για μια περίοδο όπου θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα. 

ΛΕΩΝ

Πολλές ανατροπές στην καθημερινή σας ζωή θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δυσκολέψει αρκετά αφού θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στις μετακινήσεις σας όσο και αναβολές ή καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα σας ραντεβού. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, αλλά και με το μεταφορικό σας μέσο και να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις ενδείξεις που θα σας βγάζει. Πάνω από όλα όμως, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα την επικοινωνία, γραπτή και προφορική. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μερικές ανατροπές στα σχέδια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι  Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα είναι η αιτία όπου μια νέα οικονομική συνεργασία μπορεί να καθυστερήσει να ξεκινήσει και αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει. Το θετικό είναι ότι εάν σας χρωστούν χρήματα από μια δουλειά θα έχετε την δυνατότητα να τα πάρετε. 

ΖΥΓΟΣ

Ένα βήμα πίσω θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω, και να αναβάλετε για λίγο, τις οριστικές σας αποφάσεις που αφορούν τις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις,  αλλά και μια νέα συνεργασία. Ωστόσο, σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συνεργαστείτε με ένα παλιό συνεργάτη που εμπιστεύεστε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος σημαντικών αναθεωρήσεων ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στου ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τα σχέδια σας, και να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις, χωρίς όμως να βιαστείτε να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Ενώ είναι πιθανό, ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν να επιστρέψει και να σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε μια επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενώ παράλληλα, θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην συμπεριφορά των ατόμων που ανήκουν στον φιλικό σας κύκλο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εικόνα σας θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τους  επαγγελματικούς σας στόχους και να δείτε εάν αξίζει πραγματικά η προσπάθεια που καταβάλετε, ενώ παράλληλα θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να διορθώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι πιθανό να παραταθεί για λίγο ακόμα η περίοδος αναμονής μιας απάντησης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονες τάσεις φυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, λίγο πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, ενώ είναι πιθανό, ορισμένοι από εσάς να αλλάξουν και κάποια από αυτά. Επίσης, είναι πιθανό για λίγες ημέρες να αναγκαστείτε να αναβάλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. 

ΙΧΘΥΣ

Αρκετό άγχος με τα οικονομικά σας έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις και να προσπαθήσετε να βρείτε νέες και πιο ευνοϊκές για εσάς λύσεις. Ενώ είναι πιθανό, να επανεξετάσετε μια οικονομική συνεργασία και να αποφασίσετε εάν σας συμφέρει να την συνεχίσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!