Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή μας  ωθεί να βάλουμε νέες αξίες στη ζωή μας. Μετά το εργάζομαι που συμβολίζει η Παρθένος, έρχεται η ώρα του Συνεργάζομαι που θέλει ο Ζυγός.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες, την διπλωματία, τον γάμο, την αισθητική και την Τέχνη, σε μια πολύ ιδιαίτερη για όλους μας περίοδο. Και αυτό γιατί τόσο τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όσο και όλο το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί γύρω μας με τις απαιτήσεις και των γειτόνων μας αλλά και με το θέμα του Κορωνοϊού απαιτεί από εμάς να συνεργαστούμε για να βρούμε λύσεις.

Στο ζώδιο των σχέσεων η δουλειά του Ήλιου, στο φετινό πέρασμα του, δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς θα απαιτηθεί να συγκρουστεί για να καταφέρει να δώσει λύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες που είχαν μείνει στάσιμες ή δεν υπάρχει πλέον  κοινός κώδικας επικοινωνίας.

Αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι μας στο νου μας είναι ότι όσο και αν προσπαθήσουμε μέσο  της διπλωματικής οδού να κινηθούμε, θα απαιτηθεί από εμάς να υπερασπιστούμε τις απόψεις και τις αξίες μας, χωρίς να κάνουμε πίσω.

Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό θα γίνει στις 22/09 στις 16:30μ.μ  και θα παραμείνει μέχρι τις 23/10 στις 01:58 όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά μέσα από τις συνεργασίες, στο επίκεντρο της προσοχής μας θα βρεθούν οι προσωπικές μας σχέσεις, ενώ θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν μέσα από το διάλογο.

Σημαντικές εξελίξεις γύρω από την Πανδημία του Κορωνοϊού θα έχουμε τόσο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου την 01/10 όσο και κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στις 16/10.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Υδροχόοι) οι οποίοι θα έχουν την ενέργεια αλλά και τις ευκαιρίες να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ λύσεις σε  θέματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων θα αναγκαστούν να δώσουν, όχι πάντα με τον πιο εύκολο τρόπο, τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Πόσο εύκολο όμως θα είναι να αποφύγουμε τις συγκρούσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις κατά τη φετινή περίοδο των γενεθλίων των Ζυγών.

Αυτό μας το δείχνουν οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της παραμονής του :

  • Στις 01/10 θα σχηματιστεί η Πανσέληνος του μήνα (09ο 08 ’) του Κριού , η οποία θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να δώσουν τέλος στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια.
  • Στις 11/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (18ο 42’), θα παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αποφάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη (21ο 05’), θα παρασύρει σε τσακωμούς και εγωιστικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (22ο 31’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.
  • Στις 16/10 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού (23ο 53’), θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (25ο 39’), θα βάλει περιορισμούς και θα αναγκάσει να προχωρήσουν σε συμβιβασμούς οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει το πέρασμα  του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερο βάρος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού θα σας ωθήσει να κινηθείτε μέσο της διπλωματικής οδού για να αποκαταστήσετε τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, ενώ εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσετε να δώσετε και το οριστικό τέλος σε όσες δεν προχωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με νέες ευθύνες θα φορτωθείτε στην δουλειά σας εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δώσετε για άλλη μια φορά άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ μια από τις προτεραιότητες σας θα είναι να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με το σώμα και την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, να περάσετε όμορφα, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά και γιατί όχι, να ερωτευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το σπίτι και την ακίνητη σας περιουσία, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας.

ΛΕΩΝ

Σε έντονους και παραγωγικούς ρυθμούς θα μπει η ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας υπόσχεται ένα μήνα γεμάτο πολλές συγκινήσεις, αρκετές μετακινήσεις για λόγους δουλειάς, και ενδιαφέρουσες φιλικές και επαγγελματικές συζητήσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σεμιναρίων για τη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για τα οικονομικά σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα στην δουλειά σας και να ανεβάσετε τις μετοχές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί έως κτητικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ξεχωριστά θα είναι τα φετινά σας γενέθλια. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας θα είναι η αφετηρία μιας πολύ απαιτητικής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα κλείνοντας οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, ενώ εάν χρειαστεί για να πετύχετε τους στόχους σας δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε . ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ για να πετύχετε τους στόχους σας δεν θα διστάσετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού σας υπόσχεται πολλές και σημαντικές γνωριμίες μέσω φίλων, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις από τα φιλικά σας πρόσωπα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά, για να κερδίσετε τις νέες επαγγελματικές προκλήσεις που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επόμενα σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο Σπουδών.

ΙΧΘΥΣ

Τους φόβους και τις ανασφάλειες σας πρέπει να δουλέψετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, που αφορούν το οικονομικό σας μέλλον, καθώς θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες είτε για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, είτε για να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!