Νέα Σελήνη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Τους τελευταίους μήνες έχουμε αναγκαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα περιοριστικά δεδομένα τα οποία, όπως είναι φυσικό, δεν μας αρέσουν.

Τα θέματα που μας απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο, όπως είναι η Δημόσια Υγεία, η διατροφή , η εργασία, ο Στρατός τα εκπροσωπεί καλύτερα από όλους το ζώδιο της Παρθένου.

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά με τα θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία, αλλά και τις αλλαγές που υπάρχουν στις εργασιακές σχέσεις ή στον τρόπο που πλέον εργαζόμαστε

Καθώς και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στους χώρους εργασίας, και με τα οποία θα ασχοληθούμε πολύ έντονα μέχρι την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Ποιο είναι όμως το τοπίο που διαμορφώνεται σε αυτή την Νέα Σελήνη;

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 17/09 στην (25ο 00’) στις 14:00 π.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 17ο 29’ του επίσης Μεταβλητού Τοξότη δίνοντας το στίγμα ότι θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ έντονα και τα θέματα Παιδείας.

Η όψη συνόδου του Ήλιου με την Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 9ο οίκο του Ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης δείχνει ότι θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ τα θέματα της Δημόσιας Υγείας στα σχολεία, όπου οι λύσεις που θα βρούμε θα πρέπει να είναι άμεσες και πρακτικές έχοντας πάντα ως γνώμονα το κοινό καλό, ενώ είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια διάφορες υποθέσεις οι οποίες μπορεί να απασχολήσουν το Νόμο.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μας λέει ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να φιλτράρουμε αυτά που ακούμε καθώς οι πληροφορίες που θα έχουμε, ιδιαίτερα γύρω από τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τον τρόπο λειτουργίας των σχολικών δομών, είναι πιθανό αρκετές φορές να είναι παραπλανητικές ή συγκεχυμένες, αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την ανοιχτή όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις τάσεις εξαπάτησης ή λανθασμένης κρίσης.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό συνεχίζει να προκαλεί απρόσμενες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή όπου σχέσεις θα τελειώσουν ξαφνικά ενώ θα υπάρξουν και αρκετοί κεραυνοβόλοι έρωτες, ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε με τις οικονομικές μας υποθέσεις.

Εξαιτίας της όψης τετραγώνου που υπάρχει ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Άρη δεν θα λείψουν οι εντάσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, ενώ σε πολιτικό επίπεδο εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική και να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία είναι πιθανό να μας παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες και επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπώσεων, και αυτό είναι πιθανό να το δούμε πολύ έντονα στις δηλώσεις που θα ακούσουμε σε πολιτικό επίπεδο από τους γείτονες μας.

Τον ρόλο του εξισορροπιστή στο χάρτη της Νέας Σελήνης φέρνει η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ωροσκόπο η οποία θα μας βοηθήσει να αφήσουμε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη ευκολία.

Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα μας βοηθήσει να συμπεριφερθούμε με ωριμότητα και να μην φοβηθούμε να αναλάβουμε ευθύνες τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το θέμα του Κορωνοϊού θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπεύθυνοι και προστατευτικοί με τους άλλους, έστω και εάν δεν μας αρέσουν οι περιορισμοί.

Επίσης η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, μας βοηθάει να επικοινωνήσουμε με εμπνευσμένο τρόπο τα οράματα μας, με την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 00ο 52’ της Παρθένου, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί τις 2 πρώτες ημέρες, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στην 23ο 21’ του Σταθερού Σκορπιού, ενός ζωδίου που έχει άμεση σχέση με την αναγέννηση και την ικανότητα της μεταμόρφωσης.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Δίνω ιδιαίτερη σημασία σε ότι αφορά την Δημόσια Υγεία, για να το πετύχω θα πρέπει να κλείσω τα αυτιά μου στις διάφορες σειρήνες που σκοπό έχουν να με παραπλανήσουν και να με αποπροσανατολίσουν από το στόχο μου, και αυτό γιατί θα υπάρξει έντονη σύγκρουση συμφερόντων.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις ετοιμάζεστε να αναλάβετε στην δουλειά σας εσείς οι Κριοί. Το θετικό νέο που σας φέρνει η Νέα Σελήνη είναι ότι η υπευθυνότητα και η αφοσίωση στους στόχους σας θα επιβραβευθεί, ενώ η ικανότητα σας να δίνετε πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσει για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την δυνατότητα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα πιο ανατρεπτικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικούς χωρισμούς και κεραυνοβόλους έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε τους άλλους να σας δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινήστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στις φιλικές και επαγγελματικές συζητήσεις με την ευγένεια σας και τους καλούς σας τρόπους. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και ένα νέο πρόγραμμα Σπουδών, εξαιτίας του οποίου είναι πιθανό να έρθετε σε κόντρα με τους αγαπημένους σας καθώς θα απορροφά αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΛΕΩΝ

Πρακτικοί και  αποτελεσματικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία η οποία είναι πολύ σημαντική για εσάς, καθώς εκτός από την καταξίωση που θα σας φέρει στην δουλειάς σας, θα σας φέρει και ένα αναπάντεχο οικονομικό δώρο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ανατροπές στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα, τα οποία θα δομηθούν σε σταθερές βάσεις, αρκεί να μην επιτρέψετε σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες να σας παραπλανήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Τα επόμενα σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή και αποφασιστικότητα τα επόμενα σας βήματα, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να συγκρουστείτε με όσους προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όμορφες γνωριμίες θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να μπείτε στο κλαμπ πολύ σημαντικών ανθρώπων οι οποίοι είναι έτοιμοι να στηρίξουν τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι η επαγγελματική σας άνοδο.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα τα οποία, θα πρέπει να γίνουν με ιδιαίτερα προσεχτικά μελετημένες κινήσεις, προσπαθώντας, όσο είναι εφικτό να απομακρύνετε από κοντά σας όσους προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμάτοι αισιοδοξία και έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τους μελλοντικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα ή ένα νέο κύκλο σεμιναρίων οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού, το οποίο όμως είναι πιθανό να μην υλοποιηθεί άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σας θα σας βοηθήσει να πάρετε η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο. Μια απρόσμενη πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία θα μειώσει το άγχος και την ανασφάλεια που αισθάνεστε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας ξαφνικός  έρωτας μέσα από το χώρο της δουλειάς σας θα σας αναστατώσει.

ΙΧΘΥΣ

Νέες βάσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις είστε έτοιμοι να βάλετε εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι νέες προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας ενθουσιάσουν με αποτέλεσμα να μην δείτε καθαρά τα τρωτά τους σημεία.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!