Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Ανατροπές στον έρωτα !!


Στην ερωτική μας ζωή αυτό που επιθυμούμε είναι να υπάρχει σταθερότητα και ηρεμία και να πλέει η ζωή μας σε ήσυχα νερά. Αυτό το σενάριο φαντάζει για όλους μας ιδανικό, μέχρι την στιγμή που μια απρόσμενη ανατροπή, όπως ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μπορεί να ταράξει την ερωτική μας ζωή.

Ξαφνικές αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις θα έχουμε στις 15/09 όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 18’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό είναι πιθανό να ζήσουμε κεραυνοβόλους έρωτες ή να πάρουμε την απόφαση να διαλύσουμε μια ερωτική σχέση η οποία έχει βαλτώσει, να γνωρίσουμε άτομα τα οποία έχουν  διαφορετική στάση και φιλοσοφία ζωής από την δική μας, να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να πειραματιστεί ερωτικά.

Οι αλλαγές στην συμπεριφορά μας  προβληματίζουν τους ερωτικούς μας συντρόφους καθώς την μια θα έχουμε ανάγκη από συντροφικότητα ενώ την ίδια στιγμή θα επιδιώκουμε την ανεξαρτησία μας.

Ενώ σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε πειραματισμούς και ριζικές αλλαγές σε αυτή όπως για παράδειγμα αισθητικές παρεμβάσεις τις οποίες δεν έχετε ξανακάνει γιατί το πιθανότερο είναι ότι το αποτέλεσμα δεν θα σας αρέσει.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα  επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα εσείς οι Κριοί είναι να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε την ερωτική σας ζωή, αλλάζοντας ουσιαστικά το τοπίο, είτε βάζοντας σας ένα τέλος σε μια κατάσταση που σας έχει κουράσει, είτε φέρνοντας ένα κεραυνοβόλο έρωτα ο οποίος θα σας απογειώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Την παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σας και τις ανατροπές που φέρνει έχετε αρχίσει σταδιακά να συνηθίζετε. Αυτές τις ημέρες η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσει αρκετές ανατροπές στις οικογενειακές σας σχέσεις εξαιτίας των οικονομικών διαφορών ή διεκδικήσεων που μπορεί να υπάρχουν με τα συγγενικά σας πρόσωπα, επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά κυκλοθυμικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα είναι η αφορμή για τις εναλλαγές στην διάθεση αλλά και στην αντιφατική σας συμπεριφορά η οποία θα προβληματίσει τόσο τους φίλους όσο και τους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να σκεφτείτε  πολλές φορές όχι μόνο τι θα πείτε αλλά και τον τρόπο που θα εκφράσετε τα σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες ξαφνικές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει στην ζωή σας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε προσωπικά και επαγγελματικά, ενώ παράλληλα, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να βγάλετε από την ζωή σας άτομα τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα τα οποία ουσιαστικά όχι μόνο δεν σας βοηθούσαν αλλά αντίθετα  έπαιρναν από την ενέργεια και την λάμψη σας.

ΛΕΩΝ

Ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα αλλά και στην εικόνα σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ουρανό  από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην καριέρα σας ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ενώ νέο πρόσωπο θα κάνει την είσοδο του στην ζωή σας και θα σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ανατρέψετε ριζικά τα αρχικά σας πλάνα και να τα σχεδιάσετε από την αρχή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα με ένα άτομο από άλλη χώρα ή με διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας.

ΖΥΓΟΣ

Χαρούμενοι και εξωστρεφείς και έτοιμοι να κάνετε νέες γνωριμίες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να μετατραπεί εντελώς ξαφνικά σε ερωτική με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανατρέψει το σκηνικό που ήδη υπάρχει στην δουλειά σας εντελώς ξαφνικά, με αποτέλεσμα αρκετοί από εσάς να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, ενώ άλλοι είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός νέου έρωτα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας δεν σας ταιριάζει καθόλου. Γι’ αυτό το λόγο και αυτές τις ημέρες κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, δεν θα βαρεθείτε καθόλου αφού, εξαιτίας των ξαφνικών αλλαγών που θα υπάρξουν θα αναγκαστείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξετε και αρκετά από τα σχέδια σας, όπως για παράδειγμα εξαιτίας των υποχρεώσεων σας να αναγκαστείτε να αναβάλλετε ένα προγραμματισμένο ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να κάνετε δυναμικά βήματα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας πιέσει να πάρετε ρίσκο και να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου και αρκετά ανατρεπτικού δημιουργικού σας σχεδίου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αχαρτογράφητα νερά νιώθετε ότι ταξιδεύετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο  ζώδιο του Λέοντα  με τον κυβερνήτη σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ανεξαρτητοποιηθείτε από οικογενειακούς δεσμούς και προσωπικές σχέσεις οι οποίες σας καταπιέζουν. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ορκισμένοι εργένηδες να πάρουν την απόφαση και να προχωρήσουν σε μια δέσμευση.

ΙΧΘΥΣ

Τις ικανότητες σας ήρθε η στιγμή να δείξετε τόσο στους συναδέλφους όσο και στους προϊσταμένους σας εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε την στάση που κρατάτε στην δουλειά σας, και να πάρετε πρωτοβουλίες. Η αλλαγή στην συμπεριφορά σας σίγουρα θα κάνει εντύπωση σε όλους τους συναδέλφους σας, ωστόσο, πολύ σύντομα θα έχετε την αποδοχή τους. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημέρες είναι να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση γιατί το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας αρέσει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αποφύ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στην Παρθένο από 18/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στην Παρθένο Η Σελήνη στις 18/04 στις 04.10 το μεσημέρι θα περάσει στην Παρθένο κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 18 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!