Αφροδίτη στο Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!!


Το σύμπαν πάντα βρίσκει τον τρόπο να κρατά τις ισορροπίες, έτσι όταν ο Άρης βρίσκεται σε έντονη κόντρα, η Αφροδίτη έρχεται με την παρουσία της να παίξει το ρόλο του ισορροπιστή. Άλλες φορές θα γίνει πιο γενναιόδωρη, και άλλες πιο πρακτική , ευέλικτη και συναισθηματική.

Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου όπου το κυρίαρχο στοιχείο στις σχέσεις μας ήταν το συναίσθημα, στις 06/09 στις 10: 22 π.μ. η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 02/10 στις 23:47 μ.μ. θα μας δώσει απλόχερα την εύνοια της.

Στο ζώδιο του Λέοντα η Αφροδίτη γίνεται πιο γενναιόδωρη, απολαμβάνει την πολυτέλεια και τις απολαύσεις, είναι ζεστή και τις αρέσει να φροντίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα, είναι φιλόδοξη, τις αρέσει να την θαυμάζουν, λατρεύει την πολυτέλεια, της αρέσει να την θαυμάζουν, είναι αρκετά ματαιόδοξη, παρόλα αυτά καταλαβαίνει πότε ο θαυμασμός είναι πραγματικός και πότε είναι με σκοπό να την εκμεταλλευτούν. Επίσης, παρόλο που υπάρχει μέσα σε αυτή την Αφροδίτη πολύ έντονο το στοιχείο της ματαιοδοξίας είναι περήφανη και αξιοπρεπής γι’ αυτό και δεν επιτρέπει σε κανένα να την προσβάλει.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) όπου κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα δουν την ερωτική τους ζωή να βελτιώνεται, παράλληλα όμως θα έχουν και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, ενώ για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), αυτή θα είναι μια περίοδος όπου θα παρασυρθούν σε ερωτικές περιπέτειες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της οι όψεις που θα σχηματίσει  είναι :

  • Στις 15/09 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (10ο 18’), θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 28/09 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Άρη (25ο 34’), θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα σε όλη αυτή την ένταση μια αχτίδα φωτός θα υπάρχει στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια , ενώ από την άλλη  θα βρίσκετε τρόπους να χαίρεστε τις στιγμές και να διασκεδάζετε, σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτή θα είναι μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς, απλά απολαύστε την.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις οικονομικές υποθέσεις του σπιτιού σας θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα , παράλληλα όμως θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε λύσεις στα οικονομικά της οικογένειας σας, να προχωρήσετε σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή   για  να ξεκινήσετε  μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο εκφραστικοί από ότι συνήθως θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί και εκδηλωτικοί στις φιλικές και στις επαγγελματικές σας συναναστροφές . Ενώ είναι πιθανό, να παρασυρθείτε σε ερωτικές περιπέτειες κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο για εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα   στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε μια πολύ σημαντική για εσάς οικονομική συνεργασία, να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, παράλληλα όμως είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε συναισθηματικά και οικονομικά ξοδέματα εξαιτίας της καλής σας διάθεσης.

ΛΕΩΝ

Η καλύτερη περίοδος  της χρονιάς τώρα ξεκινά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα υπερτονίσει την γοητεία σας , θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή καθώς σε άλλους θα φέρει νέες ευκαιρίες στον έρωτα, ενώ σε άλλους θα τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά με τον/ την σύντροφο τους.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, επίσης, φυσικά η καλή σας διάθεση θα είναι μεταδοτική. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας  ξεκινά για  εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συμφωνίες τις οποίες θα πρέπει να κρατήσετε για λίγο καιρό κρυφές από όλους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΖΥΓΟΣ

Χαρούμενοι, γοητευτικοί και εξωστρεφείς θα είστε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε κοινωνικά, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, στις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους, να διασκεδάσετε, ενώ είναι πιθανό μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας θα δώσει η  είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σε εσάς τους Σκορπιούς. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα αλλάξουν την εικόνα σας στο χώρο της δουλειάς σας αλλά και για όσους είναι σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλουν το βιογραφικό τους. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο είναι πιθανό να παρασυρθείτε και σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα από το χώρο της δουλειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και τυχερές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας καθώς κατά  τη διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, να κλείσετε με ευκολία τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας σε ένα ταξίδι, ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας θα έχετε με την  είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία, Τράπεζες), να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέος αέρας θα πνέει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις . Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον / την σύντροφο σας και τους συνεργάτες σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες τις οποίες περιμένατε καιρό. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ για τους αδέσμευτους ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα τους.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, να βρείτε πρακτικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, να πάρετε την επιβράβευση από τους συναδέλφους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την ομορφιά, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση και γιατί όχι να προχωρήσετε και σε αισθητικές παρεμβάσεις εάν θεωρείτε ότι είναι απαραίτητο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!