‘Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Στις καθημερινές μας επαφές έχουμε παρατηρήσει ότι οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα  αυτοί που είναι έξυπνοι, δουλεύουν σκληρά, ή είναι πολύ καλά καταρτισμένοι, αλλά κυρίως όσοι είναι επικοινωνιακοί, διπλωμάτες και ευέλικτοι.

Την ευελιξία και την διπλωματία στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις το επόμενο χρονικό διάστημα θα μας την παρέχει ο Ερμής ο οποίος  το βράδυ της 05/09 και συγκεκριμένα στις 10:49 μ.μ. θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού και μέχρι τις 27/09 στις 10:40 π.μ. θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις δύσκολες επικοινωνιακά σκοπέλους.

Κατά  τη διάρκεια της παραμονής του θα γίνουμε πιο ευέλικτοι , θα προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να αποφύγουμε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις, στο μέτρο που θα είναι πάντα δυνατό μιας και κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα σχηματίσει αρκετά απαιτητικές όψεις με τους αργούς πλανήτες.

Θα είμαστε πιο ευγενείς και λιγότερο αιχμηροί τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας επαφές, θα εκφράσουμε με πιο τρυφερό τρόπο τα συναισθήματα μας, η επιτυχία μας στις δημόσιες σχέσεις θα είναι δεδομένη, ενώ είναι πιθανό, στην προσπάθεια μας να γίνουμε αγαπητοί και  αποφύγουμε τις εντάσεις, να υποχωρήσουμε στις επιθυμίες των άλλων.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα σχέδια τους  να αποκαταστήσουν και να βελτιώσουν το κοινωνικό τους προφίλ, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), θα πρέπει να μάθουν ότι για να πετύχουν τους στόχους τους θα πρέπει να μάθουν να ελίσσονται και το πιο σημαντικό να μην υποχωρούν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 17/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία (17ο 26’), θα παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς ουσία τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (22ο 32’), θα δημιουργήσει εντάσεις και καχυποψία στους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (25ο 22’), θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία αλλά και έλλειψη διάθεσης κατανόησης στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη (26ο 37’), θα ωθήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές και αρκετούς τσακωμούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Πιο διαλλακτικοί και ευέλικτοι θα αναγκαστείτε να γίνετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Όσο και αν δεν σας αρέσει είναι απαραίτητο να μάθετε ότι πολλές φορές η υποχώρηση και όχι η επίθεση είναι αυτή που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας ήταν αρκετά τεταμένη. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και η επικοινωνία σας να γίνεται  σε πιο κόσμια επίπεδα. Ενώ πολλές φορές θα χρειαστεί να λειτουργήσετε πυροσβεστικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με επιτυχία τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, νέοι έρωτες θα κάνουν την εμφάνιση τους στη ζωή σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα χρειαστεί να δώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βρείτε, μέσω της διπλωματικής οδού, λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και με συγγενικά σας πρόσωπα με τα οποία είχατε απομακρυνθεί. 

ΛΕΩΝ

Τις ικανότητες σας στις δημόσιες σχέσεις θα δείξετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις απόψεις σας τόσο τις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ με ιδιαίτερα ευέλικτο τρόπο θα καταφέρετε να αποφύγετε τις κακοτοπιές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό χρονικό διάστημα ξεκινά για εσάς τους Παρθένους.
Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες για τις οποίες προετοιμάζεστε εδώ και καιρό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην νιώθουν ότι ασφυκτιούν. 

ΖΥΓΟΣ

Από την θεωρία στην πράξη. Τι σημαίνει αυτό για εσάς τους Ζυγούς, ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή να προβάλετε τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να υλοποιήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και όσο και αν είναι ξένο για εσάς, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα αναγκαστείτε να συγκρουστείτε για να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στου ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες θα ξεκινήσετε σιγά – σιγά να οργανώνεται, ενώ θα ξεκινήσετε και ένα γύρω συζητήσεων οι οποίες θα πρέπει να μείνουν μυστικές. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες γνωριμίες και ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, ενώ, μέσα από φίλους μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε πετυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα βελτιώσουν το επικοινωνιακό σας προφίλ στο χώρο της εργασίας σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας και να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας για το μέλλον είστε αυτή τη  περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να βγείτε από την αδράνεια και να κυνηγήσετε με αισιοδοξία τα σχέδια σας για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι με τον/ την σύντροφο σας για να ανανεώσετε τη σχέση σας. 

ΙΧΘΥΣ

Ένας από τους τομείς που σας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είναι τα οικονομικά σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να ρυθμίσετε με ευνοϊκούς για εσάς όρους τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους(π. χ. Εφορία, Τράπεζες), ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα το εκπέμπετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!